pondělí 7. července 2008

Vydařená svatební cesta

-Tak jsem si teď dala na chvíli blogovou pauzičku, během které jsem se stačila vyslunit na dovolené, tedy na svatební cestě:o))) A jaké to bylo? No dovolená nic moc, byli jsme s Milovaným v Chorvatsku zrovna v těch příšerných vedrech, takže jsem si to moc neužila. Já, která vydržím na sluníčku od rána do večera a krém s vyšším faktorem nežli 6 na sebe nenapatlám, tak já jsem si už druhý den koupila opalovací mléko s OF 15 a slunečník, zpod kterého jsem se hla pouze při cestě do moře. Za OF 15 jsem se styděla, ale má sestra mi udělala po telefonu přednášku, že méně než 20 bych používat neměla, sic je to nezdravé až životu nebezpečné. Njn ona je teď chytrá jako rádio, co dělá v kosmetické firmě a absolvovala několik školení. Musela jsem jí připomenou, jak jsme se mazávaly Nubianem 2 a když docházel, tak jsme ho ještě řízly fritovacím olejem a byl od ní klid:o))) Pronajali jsme si pokojíček, bohužel bez ledničky, takže jsme pár pochutin, které vyžadují chlad, museli vyhodit, a bohužel také bez klimošky. Noci, tak ty stály za to – vzduch se ani nehnul, vedro jako prase – v tom se nedalo spát, natož provozovat činnosti obvyklé pro svatební cestu. Ty jsme museli zvládnou v moři, jediném jakžtakž chladném místě:o)) Takže po návratu jsem se shodli, že kdybychom se vyprdli na celé Chorvatsko a zůstali v Čechách na chalupě, udělali bysme lépe, ušetřili bysme na počítač a ještě by nám zbylo na Jarmilčiny nové kalhoty (no dobře, to jsem usoudila jenom já:o)) Ale nelituji ničeho – špatná zkušenost, taky zkušenost:o))) A zpět do pracovního procesu – Jupííí – je mi chladno, jak osvěžující:o)

4 komentáře:

  1. já, co teď dělám zdravotní rubriku pro jeden časopis, tak jsem taky chytrá jak rádio! a musim ti říct, že faktor 15 si na sebe máš mazat den co den a hodí se tak maximálně na pobíhání po ulici. na opalování 20 a víc. vlastně... na opalování vůbec nic, protože vědomě opalovat by ses ani neměla.
    a máš to!

    sex v moři... to ti můžu akorát tak závidět. já bych celý noci čuměla do stropu a v moři taky nic, protože ten můj neumí plavat. :/

    OdpovědětVymazat
  2. nedalo se to horko, v lete v Chorvatsku, ocekavat ? :))

    OdpovědětVymazat
  3. L: očekávat se samozřejmě dalo, ale ne téměř nelidské... tady byly zrovna vedra a tam to bylo ještě horší...

    jane: to nevadí, že neumí plavat, lehátko sebou, aby se měl čeho držet a je to.o)))

    OdpovědětVymazat
  4. .-)))Sex v moři...ach...to musela být krása.-))Já měla svatební cestu v dubnu. Na přehradu. A sex ve stanu bzl taky dobrej.Co já bych dala za nějakej ten stupeň navíc.-))))))))))

    OdpovědětVymazat