pátek 6. února 2009

Což takhle dát si zelený čaj?

---Mojí mamině řekl před časem „kdosi“, že když chce zhubnout, tak má pít zelený čaj… Vzhledem k tomu, že moje padesátikilová maminka má pocit, že je hrozně tlustá (přibrala asi hrozný 2 kila), pustila se do toho s vervou. Vždycky pila ovocný čaj nebo černý s citronem… to už jsou ale časy minulé!!! Ovocňáky a čerňáky jsou zapomenuty!!! Teď do sebe leje čaj zelený… Když přijdu na návštěvu, tak mi pořád nabízí čaj!!!: „Dáš si se mnou zelený čaj?“, odmítám ho, protože krom práce čaj moc nepiju. Tak si dá sama… Po půl hodině: „Dáš si se mnou zelený čaj?“, opět odmítám, protože za tu půl hodinu mi na něj chuť nepřišla… Po hodině: „Dáš si se mnou zelený čaj?“, opět odmítám… vyjíždím na ní, ať mi to pořád necpe, že prostě zelený čaj nechci!!!! Po hodině:“Nedáš si zelený čaj?“, vzdávám to, někdy si ho i dám, aby mě přestala otravovat!!! Když přijde na návštěvu ke mně, tak jí vždy jako první nabízím něco k pití. „Jo něco k pití bych si dala. Máš zelený čaj?“, jojo samozřejmě že mám, jinak bych jí snad ani nemohla pozvat… Nemám to srdce jí říct, že informaci o hubnoucích účincích zeleného čaje jsem dostala již před lety, lila jsem ho do sebe horem dolem podobně jako ona – a výsledek? No zkuste hádat!!! Když ona je do toho tak zažraná a tak jí nechávám to do sebe lejt, když nic jiného, tak zelený čaj je prý zdravý!!! … nebo ne? :o))

7 komentářů:

  1. hlavně ať nezkouší ty hudboucí čaje.. to je děsná břečka :) pořád je na tom dobře, zlepšuje to paměť

    OdpovědětVymazat
  2. hubnoucí čaje? Ty zabírají!! Ty jsou tak hrozně nechutný, že ti to zkazí chuť k jídlu minimálně do konce dne!!! :o))

    OdpovědětVymazat
  3. yamaha - suzuki9. února 2009 v 0:53

    již jednou jsme debatu o zeleném čaji vedli... jak snižuje tlak a je nutné si po čaji dát panáka na povzbuzení :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ale ovocný. Zelený mi nějak nepřirostl a abych ho pila na hubnutí? Po čokoládce už je to stejně jedno, jestli si dám takový, nebo makový...

    OdpovědětVymazat
  5. Já piju jen PIGI.-)))))Znáš to...co se v mládí naučíš...-)))

    OdpovědětVymazat
  6. PIGI mi vždycky dělala maminka - s cukrem a čerstvým citronem... tak jako ona jsem ho ochutit nikdy neuměla (nebo nechtěla umět?) - no a teď má ve spíži místo PIGI zeleňáka!!! ZRADA .o))

    OdpovědětVymazat
  7. zelený čaj sám o sobě hubnutí nepusobí ale spolu s cvičením acelkovou životosprávou mu napomáhá

    OdpovědětVymazat