úterý 10. února 2009

Cvičení zdar!

---Tak jsme dneska při obědě měly s kolegyní takový pěkný rozhovor na téma – Cvičení. Já chodím na spinning a ona chodí plavat… Ona říká, že jí plavání vyhovuje z toho důvodu, že nemusí v určitý den v určitou hodinu být v tělocvičně. Na plavání může jít kdykoli a když si to naplánuje na určitý den a něco jí do toho vleze, může jít klidně druhý den a ani jí nepropadnou žádné peníze!!! Jo na tom něco je. Já jsem zase toho názoru, že kdybych chodila na druh sportu, který můžu dělat kdykoli a nemusím se tam objednávat, tak se tam nikdy nedokopu. Takhle jsem objednaná, mám to zaplacené a kdybych tam nešla, tak mi propadnou peníze a příště se musím objednávat zase na bůhvíkdy… Tak takhle jsme si každá vychválila výhody toho našeho sportovního vyžití… a pak to přišlo… Já jsem prohlásila, že na druhou stranu není špatné, když já na spinning z nějakého důvodu nemůžu a tím pádem příště jsem objednaná až za týden (čert vem prachy)… dokonce jsem se přiznala, že občas přesvědčím sama sebe, že je nutně potřeba, abych byla v práci déle, jinak se to tam zhroutí, a tím pádem se musím ze spinningu omluvit (a nelhat přitom, protože fakt jsem v práci) a nechat propadnout peníze… což je trochu smutný příběh, že větší zlo je pro mě cvičení nežli pobyt v práci!!! Tak jsem se přiznala a no a co? Jsem prostě lenoch, zatímco kolegyně není… no a? Každý jsme nějaký!!! A najednou ona se mi taky přiznala… že dneska jde na plavání a ráno se jí tak nechtělo, že při zvonění budíku začala přemýšlet, že by JAKO zaspala a pak v tom spěchu by zapomněla doma batoh s věcmi na plavání… nakonec vstala a říkala si, proč zaspávat, vždyť může ten batoh zapomenout doma i bez zaspání - jen tak čirou náhodou. Nakonec si uvědomila, že se domluvila sama se sebou a nakonec do práce s tím batohem přijela!!! Otázkou zůstává, kam s ním pojede z práce. Na plavání nebo domů??? CVIČENÍ ZDAR!!!

7 komentářů:

  1. :D moc hezké... ze života...

    OdpovědětVymazat
  2. jo to mě moje druhé já - to špatné já- skoro vždycky ukecá, jsem hold slabá povaha...

    OdpovědětVymazat
  3. Abu: taky si myslím, že nejsme s kolegyní jediní lenoši:o))

    suzuki: troje špatná já občas ukecává i mě, pokud si dobře pamatuji:o))

    OdpovědětVymazat
  4. máš můj obdiv, že stále ještě poctivě šlapeš. Já byla tejden vyřízená jen z toho, jak jsem kdysi četla o tvé první hodině.-))))

    OdpovědětVymazat
  5. jojo začátky byly těžké, ale vydržela jsem!!! :o))
    a o poctivém šlapání bych radši pomlčela!!! Teď jsem byla třikrát za sebou, ale předtím jsem měla dva měsíce pauzu - nějak mi pořád přišlo, že jsem nějaká nastydlá a tak jsem to nepokoušela:o)))

    OdpovědětVymazat
  6. že kolegyně plavat nakonec byla, páč by jí to už asi svědomí nedovolilo, když už ten batoh měla a říkala Ti to.

    OdpovědětVymazat