středa 18. února 2009

Kterak jsem strávila první valentýnský večer ve stavu vdaná

---No tak co byste řekli? To bude ale romantika, co? To bude romantická večeře, lahev (lahve) vína, květiny, mazlení, milování… no to jsem si taky myslela – pouze do doby, než jsem se dozvěděla, že Milovaný má bohužel 14.2. službu… tzn. Odchod z domova v půl desáté ráno a příchod nejdříve v půlnoci… chjoooo Chtěla jsem mu alespoň trochu té valentýnské atmosféry nechat zažít ráno a tak jsem večer nenápadně vysondovala, na kolikátou přesně má nařízeného budíka… Ráno jsem 10 minut předtím začala chystat snídani, kterou jsem mu chtěla naservírovat v posteli… no a jako naschvál Milovaný vylezl z ložnice pět minut před budíkem – což samozřejmě nikdy nedělá, i když je vzhůru z postele nevyleze, dokud mu telefon neřekne!!! Na jednu stranu to chápu – slyšel mě šramotit v kuchyni a asi se bál, abych si náhodou nedělala snídani jen pro sebe a všechno mu nesnědla!!! Takže to se moc nepovedlo:o(( No a jakého jsem tedy měla Valentýna? Super – spala u mě kamarádka Kadeřnice, upekly jsme si místo romantické večeře kuře s kaší (mimochodem padesátikilová Kadeřnice si dávala druhý nášup v 10 hodin večer – je tohle fér?), zkoukly pár komedií a Hostel (celej jsem ho ale vidět nechtěla!!!), vychruply 3 a půl lahve vína a spát šly v půl 4 ráno!!! Který jiný chlap může říct, že na Valentýna přišel domů po půlnoci a tam měl hned dvě frajerky už pěkně v ráži? No žádný, kromě mého Milovaného. Ten má ale život !!!

4 komentáře:

  1. My jsme taky Valentýna neslavili a to jsme byli celý den spolu - nevybereš si:-)

    OdpovědětVymazat
  2. letošní Valentýn byl nějak na pytel.-)))Já neměla ani to víno.-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, dlouho jsem se u tebe neobjevila a ted koukam, co vsechno mi uniklo!! :-o pani novomanzelka.. hezkyyyyy, gratulace i kdyz hodne opozdena :-(

    OdpovědětVymazat
  4. myslím, že jsi prožila super Valentýna, nebyl sice s kytikou, mazlením a milováním (teda, jestli jsi nám něco nezatajila:o)), ale s vínkem, jídlem a televizí, opravdu fajn strávený večer!
    A co takhle, že by se snažil muž udělat Tobě tu snídani???

    OdpovědětVymazat