středa 23. září 2009

Jak se mi nekouří!

-Tak včera to byly dva týdny, kdy je Jarmilka nekuřačka. A tady je malé shrnutí mého stavu: v běžném životě chutě nemám, ale v sobotu jsem byla pařit a měla jsem slabší hodinku, kdy jsem málem lezla po zdi, jak bych kouřila… všude kolem sebe jsem viděla doutnající cigaretky, které na mě volaly… několikrát jsem se už rozběhla, že cigaretku někomu vytrhnu zpod prstů a uteču s ní ven a tam jí někde vtáhnu najednou… ale vždy mě „Pavlínka“ zarazila… cca po hodině mě tento stav opustil, neb jsem se místo cigaretkám snažila věnovat zeleným paňáčům… špatná náhražka, ale zabrala to… ale přijde den, kdy to zvládnu i bez náhražek! Za těch 14 dní jsem nabrala 3 kila. Něco z toho sice může mít souvislost s dovolenou, ale to mívám do týdne dole… ale ono to nejde. Chutě jsou veliké. Celý den se držím, jím dietně, i večeři si udělám dietní a najednou – prostě po večeři dostanu hroznou chuť na sladké a neudržím se!!! Já, která jsem sladké nikdy nemusela. Maximálně jednou měsíčně!!! Nesmím to kupovat domů, jenže to zase budu omezovat chudáka Milovaného, který je na sladký ujetý!!! No a co je nejhorší!!!! Asi jsem přišla o svou pravidelnou… tu… stolici!!! Prostě buď neseru nebo jen málo!!! No z toho jsem nejvíc hotová! Chci zpět svoje bobíky! Stále ještě doufám, že se s tím tělo jen vypořádává a že se to časem zase srovná, aniž bych musela začít do sebe ládovat nějaké podpůrné přípravky!!! No ale nekouření má i svá pozitiva. Po kalbě se můžu ráno nadechnout (na druhou stranu je to vše, co můžu udělat :o)), nesmrdí mi oblečení, vlasy ani ruce! Mohla jsem si nakoupit oblečení navíc za ušetřené penízky. Šetřím i na žvýkačkách!!! Dříve jsem byla schopná sníst celý balíček dražé Orbitek za den a teď si dám maximálně dvě žvejky denně, někdy ani to ne… pro mě dobře známé hospody dostávají novou tvář, poznávám i nekuřácké prostory, takže je to skoro, jako bych chodila do nových hospůdek. Když už mluvím o těch hospodách, tak jsem zjistila, že nekuřácké asi navštěvovat nebudu. Mně se to v těch prostorách nelíbí. Je to tam takové divné, nudnější či co. Všichni jsou takoví tichý a rychle se to tam vyprazdňuje, nekuřáci asi chodí do hospod jen na chvíli či co? No já se jim ani nedivím, asi neví, co s rukama :o)) Takže takhle jsem na tom po dvou týdnech a 16 hodinách a 26 minutách. Vlastně až na ty kila nahoře a hovna bůhvíkde jsem docela spokojená!!!

12 komentářů:

  1. Jaktože nesmrdíš? Já když dolezu z hospody nebo z diskotéky, tak kvůli těm zku*****m kuřákům smrdím i tak!

    A není možný, že seš už v tom, Ty žroute? :D

    OdpovědětVymazat
  2. no když přijdu ze zahulené hospody, tak samozřejmě smrdim... ale jako zku***nej kuřák jsem smrděla celý dny i bez hospody, víš? :o)
    no to snad ještě možný neni, poslední prášek jsem slupla v neděli, takže bych měla být ještě chráněná! :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Já abstinuju už měsíc a vážím furt stejně, díkybohu! Taky mě to hrozně štvalo, že mi smrdělo oblečení i vlasy, je to teď krásnej pocit, když to tak není. Akorát zas čuchám výpary jiných kuřáku, žádná sláva teda....
    Hele, moje teta vysadila prášky, za měsíc šla na gyndu a doktor jí řek, že už je tři týdny v tom! Třeba do toho taky vlítneš hned;-)

    OdpovědětVymazat
  4. tak to jsi šťastná žena, že jsi nepřibrala .o))
    mně ani nijak nevadí kouř od ostatních...
    já rozhodně nemůžu být hnedka v tom, v listopadu potřebuju jít na rentgen!!! I když teď už neberu prášky, tak si musíme ještě do toho listopadu dávat pozor...
    kolik let je tetě?

    OdpovědětVymazat
  5. A kvůli čemu musíš jít na rentgen? Nemohla bys jít třeba už teď v září nebo začátkem října, aby sis pak nemusela dávat bacha?
    Tetě je 36, ale v jináči byla podruhý před čtyřmi lety. Poprvé před třinácti.

    OdpovědětVymazat
  6. musím jít kvůli zubu... dřív to nejde, páč až v listopadu uplyne \"hojící doba\"... dřív mi s tím nic dělat nechce...
    ale mi to nijak neva, aspoň si to tělo chvíli odpočine od toho sajrajtu z prášků a pak se na to vrhneme :o)

    OdpovědětVymazat
  7. TAk holky držím palce, ať vám to nekuřáctví vydrží!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Už vím! Ty tři kila, to budou jen ty hovna, to zhubneš pak na záchodě! :D

    OdpovědětVymazat
  9. a kdy bude to pak???
    aby to do tý doby nebylo 6 kilo či více, protože to bych na jedno posezení nezvládla!!! :o)

    OdpovědětVymazat
  10. No tak snad nepraskneš a dočkáš se. :) Já mám každý s*aní taky jak přípravu na porod. Pak ten mamut kolikrát ani neproleze ha*zlem. :D Zrovna obědvám. :))

    OdpovědětVymazat
  11. to já jsem právě zvyklá na hladký průběh!!! Cigareta a šup!!! A teď nic :o(

    OdpovědětVymazat