středa 23. prosince 2009

Vždycky se něco podělá!

-Dneska jsem dokoupila zbytek dárků a udělala kuchyňský vánoční nákup. Maso na řízky se mi rozmrazuje v kuchyni a v lednici odpočívá bramborový salát, který je starý přibližně 5 minut! Tentokrát jsem udělala pořádnou nálož, aby se mi jako obvykle nestalo to, že druhý den už salát není, neb Milovaný pořádá na lednici pravidelné útoky! Tentokrát snad vydrží alespoň dva dny!!! Nechápu, že se s ním dokáže tak ládovat. Já si dám jednou a už ho nebudu muset! No a mimo jiné jsem se dneska pustila do zdobení vánočního stromečku! Letos máme obrovský! Skoro se nám nevejde na místo pro něj určené. Ale nemůžu říct ani popel, protože jsem si ho byla vybírat sama. Zatím každý rok vybral Milovaný stromek sám a pokaždé dostal vynadáno, že je moc veliký. Proto jsem se letos vydala stromek vybrat sama. Hmmm letos máme největší za celý ty roky :o)) Předevčírem jsem zkoušela zapojit do elektriky svíčky, jestli svítí, abych neměla přichystané nemilé překvapení. Prostě štěstí přeje připraveným... svíčky krásně svítily a tak jsem byla spokojená. Dneska jsem je nainstalovala na stromek a zjistila jsem, že jich pár nesvítí. Hmmm to je dost divné, když v návodu se píše: "Pokud některá žárovka praskne, řetězec nebude svítit, protože je přerušen elektrický proud." Z toho bych si řekla, že buď svítí všechny nebo žádná. No ale co? Nebudu to řešit, hlavně že jich většina svítí. No a pustila jsem se do navěšování čokoládiček a ozdobiček... už jsem byla skoro u konce, zbývalo navěsit poslední várku ozdůbek, když žárovky zhasly!!! Kurva do prdele!!! V tu chvíli bych ten stromek nejradši prorvala oknem ven! Byl by jistojistě letošním prvním stromkem, který by vyletěl oknem ven! V návodu se dále píše: "Vadnou žárovku je potřeba ihned nahradit žárovkou stejného typu." Chytrá rada nad zlato. Zaprvé nemám náhradní žárovku stejného typu (to je samozřejmě moje chyba, to nezapírám) a za druhé - jak mám ksakru poznat, která žárovka je vadná??? Hmmm pane chytrý sepisovateli návodu k obsluze??? Měl jste napsat ještě návod k návodu. A tak jsem přestala se zdobením a čekám, až po osmé hodině dorazí Milovaný a něco s tím udělá! Je to chlap, tak snad něco vymyslí! A jestli bude potřeba dojít zítra pro svíčky nové, protože tyhle staré se nezprovozní, tak budu vzteklá jako prase! Já to prostě už odstrojovat nebudu! Prostě je tam budu muset nějak dostat i přes ty navěšené ozdoby! To by možná i šlo. Ale jak sakra sundám ty nefunkční? Radši na to ani nemyslet! Jdu radši dobalit zbytek dárků a naleju si víno! Tak šťastné a veselé!!!

5 komentářů:

  1. Tak stastne a vesele....jdu si taky nalit vino :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak dobrou chuť! Já mám hned lepší náladu. A místo stromu jsem si zapálila svíčky :o)

    OdpovědětVymazat
  3. my máme letos vánoce bez kapra, protože 23. už v třebíči neseženeš ani mraženýho natož živýho... taky to budu muset přežít, tak si nenech svíčkama zkazit náladu:)

    OdpovědětVymazat
  4. My máme stromek (umělý) zatím ještě kdesi v komoře. Vyndá a nazdobí se až zítra ráno, aby byla větší šance, že přežije nájezdy čtyř zvědavých kočkoidů. A Trpaslík už se předem olizuje, protože mu mamka zítra přiveze nejenom dva vepřové řízky, ale především dvě kila bramborového salátu (bude ho mít jenom pro sebe, já ho nejím a dám si radši opečené brambůrky a masíčko s omáčkou z česneku a sójovky). Tak tedy šťastné a veselé! :-))

    OdpovědětVymazat
  5. tsss nefunkční tam nech, jakýpak copak :-) krásný Vánoce Jarmilko

    OdpovědětVymazat