pátek 8. ledna 2010

Nikdy jsem si žádná předsevzetí do nového roku nedávala.

Letos je to jen výjimka :o)Vždycky mi přišly trapný všechny ty předsevzetí, co si kdekdo do nového roku dává… a hlavně všechny jsou tak stejný: ZHUBNU, NEBUDU KOUŘIT, BUDU JÍST ZDRAVĚ, BUDU CVIČIT atakdáleatkadáleatakdále…… A letos jsem se zařadila mezi ty blbce, co věří, že předsevzetí na začátku roku je něco víc než předsevzetí kdykoli uprostřed roku! A tak ty moje zní: 1. zhubnu. Mým cílem jsou 4 kila. Z celkových 6, které jsem od září přibrala (no dobře no, přes Vánoce se to vyšplhalo na 7, takže by to chtělo shodit spíš 5!!!) 2. budu cvičit. To vlastně přímo souvisí s prvním předsevzetím, protože za mou touhou po cvičení nestojí nic jiného, než touha zhubnout... navícza tím stojí ještě takový můj životní sen, že se jednou stane, že se do nějakého cvičení tak moc zblázním, až ho začnu provozovat tak často a s takovou vervou, že si pak budu moci dovolit ládovat se kdykoli a čímkoli!!! Bohužel je to zatím pouze snem. Ale byl by to krásný život!!! 3. nebudu pít tvrdý alkohol. Tohle předsevzetí způli také souvisí s prvním, protože tvrdý alkohol je hrozně kalorický a já ho při vydařeném večeru umím zkonzumovat opravdu hodně. No a z druhé půlky je to kvůli tomu, abych už nikdy nedopadla jako na Silvestra. Už nechci žádnou část žádného večera prožít za mlhou!!! No a jak si vedu takhle 8. ledna??? Zhubla jsem 1,5 kilo. Už mi zase jsou kalhoty, ve kterých jsem se po svátcích nemohla ani hnout (natož si sednout). Sice mi už seděly i líp, ale určitý pokrok to je! Můžu v nich normálně fungovat! I sedět!!! Od pondělka jsem každý den cvičila na břicho (bolíííííííí), absolvovala jsem dvě hodinové procházky o víkendu, včera jsem vyrazila na zumbu (můžu já za to, že zrovna odpadla???) a na příští týden mám také velkolepé plány! V pátek snad lyžování, v sobotu squash, musím stihnout nějakou tu procházku teď o víkendu a cvičení na břicho se musí po čtvrt roce opět stát denní rutinou! Od Silvestra jsem neměla ani jednoho panáka. To ovšem nevyžadovalo žádné velké přemáhání, neb jsem od Silvestra nebyla nikdy v hospodě. A už teď vím, že až moje předsevzetí bude vyžadovat mé první sebezapření, tak to bude při oslavě mých 28. narozenin! To bude zkouška ohněm!!! Připomíná mi to mou zkoušku ohněm, když jsem teprve měsíc nekouřila a šla jsem na dámskou jízdu s 8 kuřačkama!!! Nebylo se kam schovat, nebylo kam si přesednout! Odolala jsem (chvílemi jsem ale téměř lezla po zdi). Snad to zvládnu i tentokrát!!! Budu se koukat, jak ostatní zapíjejí mé narození! Odolám? :o) Tak mi držte palce, protože doteď jsem si předsevzetí dávala, jen abych je zase porušovala!!!

12 komentářů:

  1. To dáš.-))))))Já už mám -26 kileček.-)A bacha...šampus třebas je kalorickej jako kráva.-)))A tvrdej nejni.-)Držím pěsti.-)

    OdpovědětVymazat
  2. cože??? 26??? Tak to jsi hodně dobrá!
    já vím, dovolila jsem si jen víno... ani pivo nemůžu!!! chjooo

    OdpovědětVymazat
  3. Hm to pití schvaluju, to jsem si taky dala do předsevzetí, protože já ulítávám docela často na víně, včera na angličtině si z nás, Moraváků dělal srandu rodilý Angličan, že v jedné ruce kanyla s bílým, v druhé čer´veným, poznávací znamení Morava, tak to jsem přesně já. Prý ani víno ne jen tak, měla bys pít střik a nejhůře jen suché bílé:(. tož držím pěsti!:)

    OdpovědětVymazat
  4. piju jedině suché! A s výjimkou rulanského šedého piju vše ve střiku... ale umim toho vypít taky hodně :o))
    ale nechci si zakázat všechno... prostě jen něco vynechat!!!
    nejsem přeci blázen :o))

    OdpovědětVymazat
  5. přidávám se, po včerejšku už nechci tvrdej ani vidět.... ale možná na ty narozky by sis jednoho panáčka dát mohla, ale jen jednoho:)

    OdpovědětVymazat
  6. nenene, já u jednoho nikdy nekončím!!! TO radši nic .o))
    copak, copak? že bys měla kocovinku? :o)

    OdpovědětVymazat
  7. kocovinku ani ne, spíš kocovinu jak kráva:) a nejhorší na tom nejsou fyzický následky, ale ty psychický....

    OdpovědětVymazat
  8. myslíš morální kocovinu? jojo to znám... to je horší než celodenní zvracení :o)

    OdpovědětVymazat
  9. JARMILKO, JÁ BYCH RÁDA VĚDĚLA, CO SE SKRÝVALO V TÉ KRABIČCE ZE ZLATNICTVÍ, CO TVŮJ MANŽEL \"SCHOVAL\" DO SKŘÍNĚ ? :)

    OdpovědětVymazat
  10. byly tam stříbrný naušnice!!! Moc hezké :o))

    OdpovědětVymazat
  11. paráda, tak to je lepší než ta loňská pánev :)

    OdpovědětVymazat
  12. no rozhodně mi sluší víc ty naušnice :o)
    ale pánev zase sluší Milovanému, když mi v ní dělá večeři :o)

    OdpovědětVymazat