středa 6. ledna 2010

Po malé vánoční pauze jsem zase tady

:o)Tak po delší době se opět začínám věnovat svému blogu. Je to vždy tak těžké něco napsat po takové době. Jakmile nepíšu víc jak 4 dny, tak už se mi pak do toho nechce. Nevím, kde bych začala a co bych psala. No a tak teď píšu o tom, jak nevím, jak začít a co psát! :o)) Vánoce jsme s Milovaným ve zdraví přežili. Víceméně bych vánoční svátky shrnula do několika slov: sex, žraní (i po večer ne-li po nocích), knihy, procházky, válení se… prostě to bylo fajn. Tohle byla náplň 11 dní, které jsem strávila doma. A přiznám se, že bych to ještě tak 2 týdny vydržela, vůbec mi to nepřipadalo nudné! A jinak stromeček máme nádherný. Na Štědrý den ráno jsme sice měli trochu nahnáno, když jsme ve třetím elektru na Městečku nemohli sehnat elektrické svíčky. Nedovedla jsem si představit nesvítící stromeček. Ale nakonec nám štěstí přálo a objevili jsme nový krám s elektronikou, o kterém ani jeden z nás nevěděl. Naštěstí se ukázalo, že nejsme jediní, komu vznik krámku unikl, takže tam byl hodně bohatý výběr!!! Budeme odzdobovat až příští víkend. Ale už v pondělí jsem viděla první vyhozené stromečky u popelnic. Bylo mi jich líto :o( takhle brzy??? Silvestra jsme také přežili ve zdraví. Slavilo se do 6 do rána a musím se přiznat, že konec večera mám trošku zamlžený :o) A vůbec nic není nového. Zatím neočekávám žádný přírůstek. V nynější době se snažím znovu si zvyknout na vstávání v 5 ráno a na pracovní proces. Navíc se snažím dostat dolů kila, která mám nahoře díky nekouření a díky svátkům a také díky mé nové úchylce „žraní vepřových žeber“. Je to těžké! Dnes jdu i cvičit! Chjooo to je život! Pro shrnutí by to stačilo a od příštího článku už budu pokračovat, jako by žádná pauza na blogu nebyla :o)))

12 komentářů:

  1. tak říká se, že stromek se má odzdobit na třikrále ne? ani nevím, jestli je k tomu nějaká pověra...

    OdpovědětVymazat
  2. jo pověra je, že když ho na tři krále neodzdobíš, tak se budeš celý rok válet v prachách! :o)))
    ba ne, to jsem si vymyslela!!!
    když mě se líbí si stromeček rozsvítit a válet se u něj na gauči :o))

    OdpovědětVymazat
  3. Mně taky, proto ho, když teda nebude obyvák plný jehličí, odstrojím nejdřív posledního ledna:)
    A taky jsem četla, že při sexu se spálí víc kalorií jak u kdejakého sportu. A hlavně trénuješ srdce:)

    OdpovědětVymazat
  4. já letos vyměnila smrček za jedličku a zatim neupadla ani jehlička :o))
    ježiš, to o tom spalování při sexu, to slýchám doma denodenně :o))

    OdpovědětVymazat
  5. Aha, no jo, no, mamka měla vždycky smrček, a když jsem letos s přítelem byli poprvé sami, automaticky jsem koupila taky smrk, ze zvyku:)
    Že bysme byli s tvým Milovaným rodina?:)

    OdpovědětVymazat
  6. smrček jsem vždycky touhle dobou už vyhazovala a už na sobě neměl ani jehličku a když náhodou ano, tak ve chvíli, kdy jsme se ho snažili vyrvat oknem ven, mi zůstaly všechny pod oknem v obýváku :o)))
    jedlička je sice dražší, ale rozhodně se to vyplatí!
    svět je malý :o))

    OdpovědětVymazat
  7. To já se do toho ještě neobula, přesně jak říkáš, po delší době se člověku nechce začínat...já měla teda dnes otevřený bloguje,ale když jsem chtěla začít psát, měla jsem se přihlásit znovu a tak jsem to raději vypnula...no, někdy se vrátím, ale dnes to ještě nebude...:o)
    To sis pěkně užila svátků i Silvestra, proč jsi začala chodit zase do práce?:o))

    OdpovědětVymazat
  8. sama sobě kladu tu samou otázku a bohužel mám i odpověď... njn bez práce holt ty koláče fakt nejsou!!! :o(
    ono to přijde. Musíš počkat, až chytneš blogovou slinu, nemá cenu to lámat přes koleno... i když já to dneska trochu přelomila :o)

    OdpovědětVymazat
  9. No, mi se teď taky nějak nechce moc blogovat. Měla bych i ve wordu napsáno, ale najedu na bloguje, začtu se, překliknu, začtu se, překliknu... a pak už se mi nechce ani přihlašovat... :-)

    OdpovědětVymazat
  10. tak to já nevěděla ani jak začít v tom wordu .o)

    OdpovědětVymazat
  11. Já už odzdobila.-))Zůstal holej kmínek...veškerý jehličí skončilo na koberci.Nechť žijou sibiřský jedle.Za celejch 42 let jsem takhle holej strom neměla.A že jsme kdysi zdobili smrčky.-)

    OdpovědětVymazat
  12. asi tý sibiřský jedličce bylo u vás moc vedro, není zvyklá :o))

    OdpovědětVymazat