středa 27. ledna 2010

Tak "spokojená", jak jen můžu být!

-
Mám sto chutí zase začít kouřit a brát antikoncepci.. Ale vážně. Už jsem si tu stěžovala na to, že po kouření přibírám a mám chutě, takže dieta byla pouze trapným pokusem. Snad jsem se tu o ní ani neměla zmiňovat! Vydržím vždycky tak 3 dny a pak už do sebe zase láduju něco „heavy“. Taky jsem si už stěžovala, že se mi mastí vlasy, pleť a beďary na obličeji mám jak v pubertě!
   Tak a teď tu máme novinky, které mě začínají pomalu ale jistě potápět do depresí! Beďaři rozšířily své pole působnosti. Na obličeji už jim to přijde málo! Nebo jsem jim snad dala najevo, že i přes ně se cítím spokojená? A tak se přestěhovaly na sedací část! Tu sice nikdo nevidí, takže bych se z toho nevěšela, ale bolí to!!! Dříve jsem se smála sestře, že na zadek používala pleťovou vodu! Smát se přestávám a začínám to praktikovat také. I když – jestliže to nepomáhá na obličej, kterému je voda určená, tak na dolní frontě si také moc velké naděje nedávám!!!
   No a ještě jedna novinka – neskutečně se mi začaly elektrizovat vlasy! Ale šíleně. Dostávám pecky jako prase, vlasy mi pořád trčí do dály a přilepují se mi k obličeji. Je to tak měsíc, co to začalo! Uvažuji i o tom, jestli bych to neměla ostříhat. Protože co s dlouhými vlasy, na které se ale vážně nedá koukat a ještě mě obtěžují! Ještě mi schází, aby mi začaly padat vlasy a obočí!
   V neděli jsem se Milovanému rozbrečela na rameni. Upokojoval mě, že jsem pořád krásná! Ale v tu chvíli mi ani nic jiného tvrdit nemohl, pokud mu byl život milý!
   Jsem rozježená umaštěná tlustá osmadvacítka. Vždycky jediné, co mě dokázala zlepšit náladu, byl pořádný dlabanec! Ale na to můžu zapomenout! To mě na chvíli upokojí a druhý den zjistím, že mám kilo nahoře! Nedokážu si představit ty stavy, až budu těhotná! Stojí ty děti vůbec za to?
Někdy bych chtěla bych být chlap! PS: a ještě ke všemu se u mě začaly projevovat vedlejší účinky soužití se starším partnerem. Ode dneška jsem začala poslouchat Tublatanku, kterou jsem ještě v prosinci z duše nesnášela! Dneska jsem si to pustila 3x během 8 hodin. Měním se :o)))

22 komentářů:

  1. Můžu Ti doporučit Niveu young - clean deeper, kdybych nebyla líná a používala to každej den, tak by jebáci neměli šanci! Jo a můžu Tě uklidnit, mně se xicht taky rozesral po vysazení antikoncepce, teď už ji zase rok žeru, ale ksicht mám pojebanej furt.

    OdpovědětVymazat
  2. Az budes tehotna, budes se tem dnesnim stavum a emocim jen smat :))))) !!!

    OdpovědětVymazat
  3. Wien: takže můžu zapomenout na svou jedinou útěchu, že jakmile budu moct, začnu brát znovu ty drogy, co je nazývají antikoncepcí, a že se vše vrátí k normálu? :o(((

    L.: tak to se už vážně nemůžu dočkat!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Ty máš beztak \"předtím\". když máš takové stavy, to přece není možné:? A nezapomínej, že my baby o sobě strašně zveličujem:)
    nemáte v práci třeba lino a nekoupila sis nové boty nebo co vzít třeba jinou než pletenou halenku, to by tím nemohlo být?

    OdpovědětVymazat
  5. mně se na zadku dělají beďary permanentně - měla jsem tam svůj první beďar někdy v devíti letech a dělají se mi tam pořád, přestože ksichut se vždycky nějak vyhýbaly.

    a neplaš, bude líp.

    OdpovědětVymazat
  6. Tublatanka je v pořádku....

    ale je mi 35, takže asi proto...

    OdpovědětVymazat
  7. u mě teda proběhlo vysazení antikoncpce bez ksichtovejch následků-- jak už tu padlo - nevěš hlavu bude líp :-)

    OdpovědětVymazat
  8. přítelkyně: šťastná to žena!!! :o)

    OdpovědětVymazat
  9. Anuska: jo tak to je mi jasný, že tak odporná, jako se cítím, asi na pohled nebudu, ale... prsotě to se mnou bývalo lepší!!!
    já vesměs nosím bavlněné svršky... spíš si myslím, jestli to nemůže být tím, že si teď myju vlasy častěji...???

    dewberry: já vždycky měla prdýlku jak miminko (nemluvím o velikosti:o)), tak je to teď pro mě trošku šok!

    dalimil: jo mě už taky přijde v pořádku a je mi 28... tak proto? Možná to nebude tolik tím starším mužským :o))

    OdpovědětVymazat
  10. antikoncepci neberu a můžu tě uklidnit - elektrizující vlasy mám poslední 3 měsíce furt. Jo, už jsem se ostříhala, ale nepomohlo to, takže nech nůžky pěkně v šuplíku.Říká se, že když vlasy elektrizují chybí jim vlhkost, tak zkus banánovou, avokádovou nebo olejovou masku.(Ale mě nepomáhá ani to)

    OdpovědětVymazat
  11. vlhkost?
    Ty jo, já mám hlavu mastnou jako blázen!!! Nemůžu jí ještě zvlhčovat! .o)

    OdpovědětVymazat
  12. to by souhlasilo... kdyz si myjes vlasy casto, vic se masteji, ja si jeden cas myla hlavu casto a bylo to sileny, takze jsem to chvili pretrpela s mastnejma a ted si ji zas meju dvakrat za tyden a je to ok :-)

    OdpovědětVymazat
  13. no já si před vysazením prášků myla hlavu obden, teď musím každý den! Nedovedu si představit, že bych nějakou dobu vydržela s mastnou! To bych musela být zavřená doma!
    A teď rozhodně není správná chvíle si sama sebe ještě víc zošklivovat umaštěnou hlavou :o)

    OdpovědětVymazat
  14. Naše maminky používaly zábal ze syrových vajíček:)

    OdpovědětVymazat
  15. proti mastnotě nebo elektrizaci?
    Že bych vyzkoušela recept našich maminek? :o)

    OdpovědětVymazat
  16. vlasy se mi elektrizujou a antikoncepci beru:)

    s tou mastnotou, já mám úžasnou zkušenost s melírem... když už ho mám odrotlej, začnou se mi vlasy šíleně mastit, ale melír je jakoby vysuší či co...

    no... držím palce, ať je líp

    OdpovědětVymazat
  17. Povídej mi něco o soužití se starším partnerem! Mně naučil manžel například na Červeného Trpaslíka, kterého jsem předtím nesnášela a teď jsem závislačka :-D Ale většinou mám pocit, že ta starší z nás dvou jsem já a jemu je tak cca 16 :-D

    OdpovědětVymazat
  18. tess: taky jsem to takhle měla s mělíry! Když jsem naposledy byla na melírech, tak jsem zjistila, že to přestalo fungovat! Ale to, že po nich nemůžu rozčesat vlasy funguje pořád perfektně! :o))

    Maire: o tom Trpaslíkovi jsem toho už hodně slyšela, ale ještě jsem se k tomu nedostala, abych to sama prozkoumala :o))

    OdpovědětVymazat
  19. no, mě zatím od vysazení vyskočilitři malí beďárci, zato pěkně bolely...spíš to žraní je horší...

    OdpovědětVymazat
  20. Červený trpaslík nemá nic společného s věkem, my po tom šíleli na vejšce všichni. :D Kdybych tak věděla, kde to dývko mám. :(

    OdpovědětVymazat
  21. Taky pomahá nedávat si vyživující balzám na vlasy, to jsou pak zplihlé rychleji. A při mytí vlasů mýt i hřebeny etc.,aby se hned od toho nezamastily.

    OdpovědětVymazat
  22. suzuki: buď v klidu, to bude časem horší :o))

    Wien: jsem nějaká zaostalá či co? Fakt jsem to nikdy neviděla! .o)

    Bosorka: balzámy jsem přestala používat už asi před půl rokem právě kvůli tomu maštění. Ty hřebeny bych ale mohla vyzkoušet mýt!!! To, se přiznám, nedělám! :o(

    OdpovědětVymazat