středa 20. ledna 2010

Tak jsem se do toho dala!

-
Tak jsem se dala do sportování… nežrat mi moc nejde. Každou chvíli mi to uklouzne a tak to musím nahnat podělaným sportem. A tak jsem v sobotu vyrazila na hodinku na squash! Ani vám neumím vypovědět, jak hrozně mě v pondělí všechno bolelo! V neděli ani tak ne, ale to pondělí bylo opravdu krizové! Zadek, stehna, ruka – vše nepoužitelné! Ale musím přiznat, že mě ten sport hrozně chytnul! Dokonce natolik, že jsem si včera zakoupila raketu a nové sportovní boty a jsem odhodlaná chodit pravidelně. Raketu jsem si nechala vnutit dražší typ než jsem zamýšlela, ale s tím jsem musela počítat:o)). Na příští sobotu jedeme zase, tentokrát na hodiny dvě. Nene nejsem magor, nejedeme ve dvou. V kuse bych to nedala! :o)))
   Jelikož mým cílem je mít alespoň dva sportovní zážitky týdně, vyrazila jsem včera po dlouhé době na zumbu! To zase byla ostuda. Hodně dlouho jsem tam nebyla a očividně všechny ostatní „zumbice“ chodí pravidelně, tudíž zumbily téměř profesionálně! Já se tam mlela jak nudle v bandě! Nalitá na diskotéce si vždy připadám tak ladná při svíjení se. Na zumbě jsem teprve zjistila, co je ten alkohol zač a co všechno člověku dokáže namluvit! Elegantně si tam vůbec nepřipadám a to tam cvičíme některé kreace téměř shodné s mým tancem! Z čehož jsem vyvodila důsledek – před zumbou si vždy dám litr vína a bude ze mě „zumbice číslo 1“! :o)))
   Blbý je, že od včerejšího večera mě pekelně bolí v krku! Rvu do sebe céčko, čaje s medem, cucací bombony a doufám, že se do soboty dám do kupy, protože jinak bych s tím dvojím sportem týdně skončila mnohem dřív, než jsem stihla začít! A co teprve moje nová raketa!!! To by mi vážně nasralo!!! :o))
Máte někdo nějaký zaručený typ na rychlý útlum bolesti v krku? Přivítala bych spíše nějakou domácí metodu než kupovaná léčiva!!! Díky moc.

12 komentářů:

  1. A po sportování ta bašta zvlášť šmakuje!

    OdpovědětVymazat
  2. jojo tohoto úkazu jsem si taky všimla :o)

    OdpovědětVymazat
  3. strouhaný zázvor !

    OdpovědětVymazat
  4. Na bolest v krku jedině Septofort nebo něco takového. Prý taky Tantum Verde. Jako prevence všeho se mi osvědčil čaj ze zázvoru. Kořen koupíte v zelenině, čaj trošku pálí - funguje to. Můžete si do něj přidat i ten med, případně citron.

    OdpovědětVymazat
  5. cokoli, do čeho narveš chilli .Chilli vypálí bacily. Čím víc, tím líp. VYZKOUŠENO.-)

    OdpovědětVymazat
  6. jéé nojo - zázvor, to už jsem slyšela, ale nikdy si na něj nevzpomenu. Škoda že už jsem na nákupu byla :o(

    Lorrain: dneska jsem vařila k véče čínu - na té já chilli nešetřím. Takže zítra bych měla být jako rybička :o))

    OdpovědětVymazat
  7. Na bolení v krku si dělám horký čaj, do něj hodně moc šťávy z citrónu a ten čaj nepiju, ale kloktám, takže ten citrón to pozabíjí i tam, kam se normálně nedostane. :)

    OdpovědětVymazat
  8. prosimte co to je zumba?
    ja to nevim :))

    OdpovědětVymazat
  9. Wien: jééé to by mi bylo líto ten čaj vyplivávat :o)

    Cheorchia: zumba je něco jako aerobik s prvky latinsko-amerických tanců s příslušnou hudbou... je to prostě něco mezi aerobikem a tancováním! Hrozně se u toho člověk zapotí .o))

    OdpovědětVymazat
  10. Ja uz to zcihla na YouTube :))
    Je to bajecny !

    OdpovědětVymazat
  11. jojo a docela se to teď rozmáhá! Zkus to :o)))

    OdpovědětVymazat
  12. Já ten čaj pak polknu. :D

    OdpovědětVymazat