středa 13. ledna 2010

Tak jsem zase o rok starší!

-Tak a mám to za sebou. Je mi 28 let. Necítím se nijak jinak, ale jsem o rok starší. Budu si muset zvyknout na tu myšlenku!!! V ten slavný den se ozvali všichni, kdo se ozvat měli… až tedy na tchýni. A večer jsem si s hrůzou uvědomila, že jsem neobdržela telefonát od maminy!!! Ta byla vždycky první, kdo mi hnedka ráno volal!!! Jak mohla zapomenout na den, kdy poprvé rodila??? Byla jsem z toho celá špatná! A pak večer po osmé začal zvonit telefon a byla to ona. Máma moje! Nezapomněla! No a během hovoru jsem zjistila, že ona mi volala už v poledne, jenže já dlouho nebyla poblíž telefonu a když jsem se na něj po čase podívala, tak jsem tam měla dva zmeškané hovory. Jenže ten poslední byl od Kadeřnice a tudíž jsem na displeji viděla jen její jméno. No a na ten druhý mě ani nenapadlo se podívat! No a to byla maminka :o) Tak se v pátek uvidíme. Asi půjdem někam do hospody. A jinak jsem dostala krásnou kytičku od Milovaného. Po skoro 5 letech, co spolu jsme, Milovaný hodně pokročil v nakupování květin pro svou vyvolenou. Nejdřív jsem ho musela naučit, že mám nejradši gerbery. Pak přišlo na řadu to, že se nekupují již uvázané pugéty. Musí si nechat uvázat na místě květiny čerstvé. Pak jsem mu osvětlila styl vazby – pro svou vyvolenou pouze pugéty uvázané do kulata! No a nyní pokročujeme do nejvyššího levelu. Do příštích narozenin musím Milovanému vtlouci do hlavy – červená, oranžová, žlutá, zelená – ANO. Fialová, růžová – NE! Ale to už jsou nedůležité detaily :o) Hlavně že to budou gerbery do kulata :o)) Jojo s kytkami to docela jde. Sice pomalu, ale jde. Proč to takhle nemůže jít i se špinavými ponožkami. Do koše na prádlo – ANO. Pod stolek v obýváku – NE. Vedle koše na prádlo – NE. A jinak jsme byli na večeři v restauraci dle mého výběru. Vybrala jsem si čínskou. Dala jsem si velkou polívku a velký jídlo s tím, že si nechám zabalit zbytek sebou a nechám si to na druhý den k obědu. Hmmm mohlo mě napadnout, že to neklapne. Přeci jen sama sebe znám už 28 let! Všechno jsem sežrala a druhý den měla k obědu chleba! Ale když ono to bylo táááák dobré! :o) Tak zase za rok!

18 komentářů:

  1. všechno nejlepší k narozeninám :)

    OdpovědětVymazat
  2. :) vše nej.
    vidím že my baby jsme v těch nárocích na kytky podobné:)

    OdpovědětVymazat
  3. to jo! Nechceme mít pak doma týden kytku, která se nám nelíbí :o)) co týden! Někdy i dva :o)

    OdpovědětVymazat
  4. gratuluju:)

    ale nedokážu si představit, že by mi přítel přinesl kytku a já řekla: hm, díky,ale příšta do kulata jo? :) beru co je:)

    OdpovědětVymazat
  5. ale já to taky neříkám, když mi kytku přinese... to bych už nikdy žádnou nedostala :o)))
    proto říkám, že na ty barvy si dávám rok času :o))
    během roku musím trousit nenápadné poznámky. Využívám příležitostí, když někomu kupujeme kytičku... no a ono se mu to nějak do tý hlavy dostane :o))

    OdpovědětVymazat
  6. jarmilko, gratuluju, hodně štěstí a ať se ti to s těma barvama zadaří :-)) přece jen s chlapama se musí velmi velmi pomalu :-))

    OdpovědětVymazat
  7. :))) VSECHNO NEJLEPCEJSI :-))

    to ja mam nejradsi orchidejky :)

    OdpovědětVymazat
  8. tak nenápadný poznámky u nás nikdy nefungovaly. to se musí pořádně natroubit, víš jak jsou na tom chlapi s chápáním nějakých náznaků:-D

    OdpovědětVymazat
  9. když se ty náznaky dokola opakujou, tak to funguje :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Jarmilko, taky všechno nejlepší! Pohodu, zdraví a ať se zadaří, co se dařit má :-)

    PS: a ponožky neřeš, to je klasika :-)

    OdpovědětVymazat
  11. děkuji všem za přání! :o)

    Cheorchia: u mně jsou prostě favoritky gerbery... nejlépe oranžové se žlutými chrizamtémami a hodně zeleného!!!

    tess: no na Milovaného nenápadné náznaky časem zafungovaly, tak to budu zkoušet dál :o))

    přítelkyně: takže taky vyzoušíno? Proto se budete stěhovat? :o))

    nominek: ale když se k těm ponožkám pomalu ale jistě začínají přidávat i trenky... abych za chvíli nenacházela po ránu pod stolem celého Milovaného :o)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak všechno nejlepší! A ve výcviku muže pokračuj zlehka zlehýnka, aby nepřišel na to, že je cvičen:)

    OdpovědětVymazat
  13. děkuji!
    nejsem přeci žádná amatérka! :o))

    OdpovědětVymazat
  14. taky se přidávám s gratulací...hlavně hodně štěstí, zdraví, lásky, spoustu přátel, penízků a dalších čtenářů :)...ať se splní co nejvíce tvých snů a aby se zadařilo s mimiňákem :)...

    OdpovědětVymazat
  15. děkuji... všechno, co mi přeješ CHCI :o))

    OdpovědětVymazat