pondělí 25. ledna 2010

Víkend se vydařil.

-
To byl zase vyvedený víkend. V pátek jsme s Milovaným byli večer doma a hráli scrable. Pěkně jsme to protáhli a vypilo se při tom více alkoholu, než jsme měli v plánu! Spát jsme šli až v jednu hodinu.
 Druhý den jsme se vzbudili a bylo nám nevalně. A to nás po obědě čekaly dvě hodiny squashe. Naštěstí ve 4 lidech! No ejhle, v 9 jsme zjistili, že budeme jen 3! Pak jsme zjistili, že Švadlenka, což byla třetí do party, doma taky slušně popíjela! Začala jsem se fakt těšit! Ale nakonec jsme ten alkohol vypotili a po půl hodině trápení jsme už na kurtu běhali jak čamrdy! Milovaný s nenuceností sobě vlastní zcela ignoroval, že je na sportovišti a všichni tam pijí nápoje vhodné ke sportu a dal si nealkoholické pivo. Byl na něj úžasnej pohled!!! Squash hrál poprvé v životě. Jakmile jsem poprvé práskla míčkem o zeď, tak se Milovaný zhrozil: „Ono to neskáče!“… měla jsem radost, že mu to třeba nepůjde! Aspoň v nějakém sportu bych mohla být lepší!
Ale byly to plané naděje. Během chvíle se Milovaný zaklimatizoval a bylo mi jasný, že tohle taky není ten správný sport! Navíc nás pořád nutil hrát podle pravidel! :o))
   Navečer jsem měla sraz v pizzerii s Rakušandou a Květinářkou. Všechny jsme v lednu měly narozeniny. A tak jsme to oslavily. Navíc to byl možná poslední tah s Rakušandou, protože až se příště uvidíme, tak už s největší pravděpodobností bude těhotná!
Hodně jsme probíraly její svatbu, která se uskuteční v červnu! To vám byla sranda! Rakušanda je o něco větší a prostorově výraznější než její vyvolený. Ale hned hlásila, že to teda nechce, aby na svatbě byla oproti němu „velká“. Tak se jí ptám, jestli zahájila předsvatební dietu. „Jojo musím zhubnout.“, přitakávala. „Takže si dáme salátek?“, optala jsem se naivně. „Proč? Já si dám malou Capriciosu!“, uzemnila mě! A protože to bylo málo, tak si pak dala ještě palačinku s horkými malinami! :o)))
   My jsme si s Květinářkou slavnostně slíbily, že do léta zhubneme 5 kilo, aby nám to na svatbě slušelo! To jsem na nás zvědavá!
    Domů jsem z párty dorazila ve 4 ráno. Spala jsem do půl 1! Pak jsem se celý den válela, sem tam něco podělala a ejhle už je zase pondělí!!! Večer jdu s Účetní zase do jiné pizzerie! Mám v plánu si pizzu nedat, když jsme si s Květinářkou slíbily to hubnutí!!! :o))))

4 komentáře:

  1. jojo, srašná rána opilcova, to je mi nějaké povědomé:) jediné + na tom je, že po pití nemám chuť na jídlo:)

    OdpovědětVymazat
  2. jo tak tohle u mě platilo cca do 20! Teď je to právě naopak :o(((

    OdpovědětVymazat
  3. Na tomto blogu se bud sportuje,nebo zere :))
    Miluju to tady :)))

    OdpovědětVymazat
  4. zřejmě je pisatelka trochu nevyrovnaná osoba :o)))
    a díky! .o)

    OdpovědětVymazat