pátek 22. ledna 2010

Z prdele klika!

-
Dneska mě moje milá kámoška Účetní ráno vezla do Prahy. Je to vždycky tak příjemné, když se nemusím kodrcat autobusem!
Jenže Účetní nefunguje světlo nad zrcátkem. Už se mi jednou stalo, že jsem takhle potmě něco hledala v kabelce a vypadly mi při tom rukavice a už jsem se s nimi rozloučila a Účetní je po čase objevila v autě! Já jsem hroznej hraboš a v kabelce pořád něco hledám! Dneska to byly cédéčka s fotkama ze Silvestra. Byla jsem vzteklá, neviděla jsem ani Ň a nemohla jsem si rozsvítit. Ale nakonec jsem vyndala půl kabelky a zmiňovaná cédéčka našla…
Účetní mě pak vyhodila u metra a já pokračovala v cestě do práce!
    V 8 ráno mi začal zvonit telefon. Neznámé číslo. Přemýšlela jsem, jestli to vůbec mám brát. To budou zase nějací otravové s nabídkou něčeho hrozně důležitého. No ale jsem ženská, tudíž zvědavá a tak jsem to vzala!!!
   „Dobrý den paní Milovaného. Ráno mě manžel vyhazoval z auta u metra a pod koly auta jsme měli vaší peněženku…“, krve by se ve mně nedořezal. Co to ta ženská blábolí? Já mám přece svojí peněženku v kabelce!
„V peněžence jsem našla vaší objednávací kartičku k zubařce a ta mi na vás dala kontakt!“, rukama šátrám v kabelce, ale svou koženou šrajtofli nenacházím. Začnu vyndávat celou kabelku na stůl. Peněženka nikde.
„Pracuji ve Vysočanech. Můžeme se domluvit, že byste si pro peněženku přijela?“… začíná mi docházet, že paní si nedělá prdel. Já vážně nemám peněženku! Peněženku, ve které mám veškeré doklady, 1000 Kč, čerstvě nabitou OpenCard, ale hlavně tam mám svou platební kartu, která nemá PIN a je na ní v tuhle chvíli volně k odběru 16.000!!!!!!!!
   Probírám se, začínám se klepat jak drahý pes, děkuji paní, zase jí děkuji, zase jí děkuji, klepe se mi hlas a zase jí děkuji…. Okamžitě v práci zahájím akci a sháním auto, sháním řidičku a vyrážím do Vysočan! Najdu tu hrozně hodnou paní a dostanu svou peněženku!!! Je v ní vše! Paní odevzdám 500 Kč jako nálezné (slabota oproti tomu, o co jsem mohla přijít), paní je nechce… vnutím jí to, cítila bych se hrozně, kdyby si to nevzala. Znovu jí několikrát děkuju, skoro mám chuť jí líbat nohy!!!
Měla jsem si jí i vyfotit, protože taková další ženská určitě neexistuje! A jedu zpátky do práce! Pořád se klepu, mám žaludek jak na vodě, poseru se, nasnídám se a už jsem v klidu!!! Uffffffffffff to byl ale začátek dne!!! Já ani nevím, čím jsem si takovou z prdele kliku zasloužila! Ale prostě jsem jí měla a jsem za ní hrozitánsky moc vděčná!
Možná je to odměna za to, jak jsem tenkrát dala té slečně 120 Kč na autobus? A jaké z toho plyne ponaučení? Už nikdy nic nehledám v autě Účetní! A na platební kartu si nechám nastavit PIN! Snad ani nemůžu říct Milovanému, jak moc má blbou ženskou!

8 komentářů:

  1. mně se párkrát stalo, že se ke mně peněženka (ne ztracená, ale čajznutá) po určité době vrátila, ale vždycky bez peněz, jenom s doklady (a ty už mi i tehdy byly většinou k ničemu, protože dobe absence peněženky byla natolik dlouhá, abych si zařídila nové). Štěstí jsi měla, opravdu.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty volééééééé,.....fuj teda.-))

    OdpovědětVymazat
  3. to si nejsem jistá, jestli mu to máš říct :-)) mě by Podnikatel řekl že jsem truhlík, ale že jde jen o prachy a nic víc :-)

    OdpovědětVymazat
  4. dewberry: já jsem měla zážitek s peněženkou už dvakrát. A ani jednou jsem už o ní neslyšela ani jí neviděla. Tohle bylo do třetice :o))

    Lorrain: no to mi povídej. Ještě teď mě oblévá pot!

    přítelkyně: jsem mu to řekla... a v pohodě! Dostala jsem přednášku o PINu a jaký by byl opruz obíhat si doklady. O penězích ani slovo :o))

    OdpovědětVymazat
  5. Vis,ze jsi strasne moc hodna,ze jsi te pani dala nalezne ? :)
    Ja bych ji ho dala taky :))).

    OdpovědětVymazat
  6. no hlavně ona byla neskutečně hodná! Pořád tomu nemůžu věřit! :o)

    OdpovědětVymazat
  7. šílený... minule mi nějakej kluk vrátil úplně novej mobil...beru to tak, že příště, až něco najdu, tak to taky vrátím, a tím se tak nějak odvděčím...

    OdpovědětVymazat
  8. já to mám fakt asi jako odměnu za tu holku, co neměla na autobus :o))
    ale s tim mobilem je to taky hustý! By člověk nevěřil, že takový lidi jsou! :o)

    OdpovědětVymazat