pátek 2. července 2010

Jeden prd je lepší než 10 doktorů!

-Jsme se předevčírem tak nějak s Milovaným jen tak povalovali v ložnici v posteli a měli jsme otevřenou větračku a naproti v obýváku bylo otevřené taky okno, takže nám to tam hezky příjemně povívalo! A já si vzpomněla, že ještě před třemi roky jsme si v ložnici jen tak větračku otevřít nemohli, protože jsme jí tam neměli! A okno z ložnice máme na úrovni se zemí, takže celkové otevření okna na delší dobu než pár minut nepřipadalo v úvahu. Jak jsme tu vůbec mohli v létě přes noc vydržet? Vydejchaný vzduch a zaprdíno! No a téma bylo na světě! Začali jsme se dohadovat, kdy jsme před sebou začali prdět! A přišli jsme na to, že to bylo ještě dřív, než jsem se k němu nastěhovala! To jsme ale byli fofrníci! Já se s tímhle moc neseru. Prdím před sebou i se svýma kamarádkama (dohromady asi se čtyřma), z čehož je moje máma totálně na mrtvici! Ta si se svou dlouholetou kámoškou Polajdou před sebou neuprdne! A to spolu spávají přes léto ve stanu imrvere! Vždyť to je skoro týrání člověka! Nejsem zase takový dobytek, abych si prděla kdekoli a kdykoli se mi chce, to zase ne. Ale když to přijde a jsem se správnou osobou a na správném místě, tak to pustim! Přeci si nenechám bolet bříško!!! Jeden prd je lepší než deset doktorů! Svatá pravda to je! A i tady mám jednu historku, kdy to bylo POPRVÉ s Milovaným! To jsem ještě bydlela u mámy a Milovaný byl k nám o víkendu pozvaný na oběd. Po obědě jsme se zavřeli v dětskym pokojíčku (já a můj 37 letý přítel v dětském pokojíčku :o))) a dali si dvacet… Milovaný ležel na zádech a já mu spala v podpaží. Spokojeně jsem si pochrupovala a spokojenost vyvrcholila v megausranec, který jsem vypustila! Tak to mě okamžitě probudilo! Je zajímavé, jak si člověk uvědomí co udělal špatně, okamžitě jakmile už je pozdě! .o))) Hrůzou jsem vyvalila oči a zírala do stropu. Neviděla jsem Milovanému do obličeje. V hlavě mi pořád běželo – bože, hlavně ať ho to neprobudilo! Prosím, ať to neslyšel! Ale musela jsem se prostě ujistit, že opravdu pořád spí. Pomalu jsem se začala v jeho náručí posouvat tak, abych mu viděla do obličeje! A pak jsem viděla jeho otevřené oči! Bože, ten hajzl je fakt vzhůru!!! Usmál se na mě a hned věděl, proč jsem se na něj chtěla podívat. „Jsem celou dobu vzhůru!“, ubezpečil mě s úsměvem. No a už to bylo. Od tý doby prdíme a umim ho i trumfnout! Nechápu páry, které to před sebou nedělají! Jak spolu můžou žít? Zdravim svou sestru, pokud tohle bude číst! Je to její nejoblíbenější téma hned po hovnech! .o))))

33 komentářů:

  1. Tak čekal sem všelijaká témata, ale tohle fakt ne:-)
    A taky prdíme.
    A kdo neprděl, ten prdí pořád:-)))

    OdpovědětVymazat
  2. jsem ti řikala, že to nebude o žrádle (i když to není tak zcela pravda - bez žrádla neni prd :o)))
    A všichni prdí! Prdíme i ve chvílích, kdy o tom ani nevíme :o)

    OdpovědětVymazat
  3. já neprdím před ženou ani ostatními, přijde mi to divné.

    Ale nikoho neodsuzuji, naopak přeji všem prďolům jen to nejlepší... :-)

    OdpovědětVymazat
  4. fakt ne? A když potřebuješ a jsi v přítomnosti své ženy, tak to jako zadržuješ nebo jdeš někam vedle?

    No já chápu, že někdo neprdí před svými kamarády, ale mě zase přijde divný, když před sebou neprdí partneři... nevim, v posteli si olizují a strkají kdeco kdekam a pak si před sebou neprdnou :o)))
    Můj bývalý partner mi odmítal půjčit jednou svůj zubní kartáček! To jsem nepochopila! Orál to ano, ale zubní kartáček nepřicházel v úvahu!
    Lidi jsou různý no .o))))

    OdpovědětVymazat
  5. pozdržím a odejdu..., njn, prostě mi to přijde takové nedůstojné :-)

    ale kartáček půjčuji !!

    OdpovědětVymazat
  6. třeba v autě nejde odejít! A to je peklo na zemi, když jsi v zácpě v autě a nemůžeš to pustit (živá vzpomínka z této středy, kdy mimo Milovaného byla v autě i naše neteř a do toho se mi začalo chtít ještě na malou, aby toho nebylo málo:o)!!!)
    mně kartáček taky nevadí!
    Jediné, co nepůjčuji, je houbička na nanášení pudru, ale s tím ty asi nemáš zkušenosti .o)))

    OdpovědětVymazat
  7. :-)

    tak když to opravdu nejde odejít, tak to nenápadně udělám, ale nenápadně ! :-)

    zatím mi to vždy prošlo...

    OdpovědětVymazat
  8. tak to jsi šťastný člověk, když zvládáš udělat to nenápadně a opravdu si toho nikdo nevšimne! .o)))
    anebo máš něco s nosem a to jsi taky šťastný člověk, protože ty jsi spokojený a důstojný a tvé okolí tě v tom nechává!!! :o))

    OdpovědětVymazat
  9. Já teda neprdím před nikým, ale mám štěstí, že takovej ten hlasitej prd, co je potřeba zadržovat, se ze mě dere tak dvakrát za rok! A kartáček bych taky nepůjčila. :)

    OdpovědětVymazat
  10. no tak ze mě se to dere mnohem častěji .o))
    a ani nevim, z čeho to mám! Jak to má člověk poznat, když žere všechno a pořád? :o))

    OdpovědětVymazat
  11. :D dobrý téma, Jarmilko! My před sebou s mojím Milovaným taky prdíme a od jisté doby nám to přijde už uplně normální. Začalo to tím, když jsme byli ještě kamarádi a já zrovna jeden prdík mermomocí držela, modlila jsem se, aby se milý někam vzdálil, jenže v tom mě začal lechtat na nohách a pak s nimi třásl o sto šest a já se bránila... No, a prd byl na světě (a jakej!), to už se nedalo! Složil se smíchy, až mu tekly slzy, a teď už nám žádný větry problémy nedělají...Akorát se někdy cejtim trochu trapně, že se mu zhnusím, protože je mám pěkně burácivý a častější než on, ale co se dá dělat :-D Už je zvyklej..:) O krkání ani nemluvim, vypůjčený kartáčky nám taky nevadí, prostě jsme prasata :)! (Bývalýmu příteli jsem dokonce mačkala beďary :-D)

    OdpovědětVymazat
  12. no mě to už taky dávno přijde naprosto normální :o) a ani mě nikdy nenapadlo, že bych se mu mohla zhnusit! Je to prostě přirozená věc a žijeme spolu, tak co .o)))
    já mu taky někdy mačkám beďary, ale to nemám ráda! fakt jen v nouzi, kdy je to potřeba! Ještě že se mu moc nedělají .o)
    To má ráda moje máma!!! .o)

    OdpovědětVymazat
  13. Beďary si taky mačkáme ! kdo jiný by to měl dělat, kromě maminky a manželky...

    OdpovědětVymazat
  14. dalimile, já si to třeba dělám sama!!! :o))

    OdpovědětVymazat
  15. Tak to je vskutku průrazné téma:-D Jinak u nás já jsem specialista na zadržování a manžel na ty, které nejdou slyšet, ale STRAŠNĚ cítit:-D

    OdpovědětVymazat
  16. ty jsou nejhorší! Ticháči :o)))
    tichá voda, břehy mele! .o))

    OdpovědětVymazat
  17. No, ať si každej dělá, co chce, nikam bych vás prdiče nezavírala, ale já se před ostatními snažím neprdět a vadí mi, když prdí někdo přede mnou. Přijde mi to trochu jako projev neúcty - třeba když táta před cizími neprdí, ale přede mnou jo. Nejsem na to zvědavá. Taky jsem půlku života strávila někde po chatách s kamarády rodičů, kde chlapi prdí běžně a to takovým tím způsobem, že když sedí, tak nadzvednou prdel, aby se to hezky rozlíhalo. Když to udělají dneska při jídle, tak já prostě beru talíř a odcházím se najíst do jiné místnosti. Prostě stát se to může a neměla by se z toho dělat věda, ale nechtěla bych, aby můj chlap považoval za normální přede mnou prdět, kdykoliv potřebuje a to nehledě na to, kde si jinde co olizujem:o)

    Kdybych si musela do pusy strčit cizí kartáček, tak se pobliju, to si radši vyčistím zuby prstem:o) A když si někdo půjčí můj kartáček, okamžitě vyhazuju.

    A ty beďary jsou vůbec ekl!:D Mně se dělá blbě, i když u jinýho člověka vidím záděru, natož mu šáhnout na beďara:o) A dostalo mě, když jsem někde ve frontě na něco viděla zamilovaný páreček, jak si vzájemně rejpe jebáky na ksichtě:o) Já nevím, pro mě prostě tyhle věci patří do privátní sféry stejně jako třeba výměna tamponu, to taky nebudu dělat v koupelně, kde je někdo jinej (nedejbože, abych ten tampon snad někdo vyměňoval mně:o)).

    OdpovědětVymazat
  18. Kopřivo, ty jsi trochu cimprlína, ne? :o)
    chápu, že beďary a prdění někomu může přijít nechutný (i když je to lidský a děláme to všický), ale co je nechutného na záděrách?

    OdpovědětVymazat
  19. Jsem, já to přiznávám:o) A ještě navíc jsem děsná dámička:D

    Na záděrách, já nevim... Třeba do sebe můžu ďoubat, jak chci, a být doktor, tak si asi i sama odooperuju slepák, ale u druhých mi fakt stačí vidět kapku krve a je mi špatně. A naprosto nenávidím, když někdo chce, abych si třeba sáhla, jak má někde něco nateklýho, nebo na nějakou bouli.

    A prdění a krkání mi nepřijde vyloženě nechutný, ale nic dvakrát estetickýho to taky není, tak proč bych nutila ostatní to poslouchat a proč bych to měla poslouchat já:o)

    OdpovědětVymazat
  20. tak neřikám, že bych si přímo lebedila v tom, že slyším Milovaného, jak si prdne (nebo že bych si myslela, že miluje, když to udělám já), ale prostě ho miluju a chci, aby mu bylo se mnou dobře! A vim, jak takový zadržování prdu umí být hodně nepříjemný a může způsobit dlouhý bolení břicha!
    moje kamarádka se odmítala dotknout mojí jizvy na koleni! Je veliká a hnusná, ale byla už zahojená a ona mi i odmítala sedět na klíně, když jsem měla přes jizvu kalhoty! To je taky pěkná úchylárna! :o))
    lidi jsou fakt různý!

    OdpovědětVymazat
  21. Noo..ohledně prdění,krkání či kartáčku souhlasím s Kopřivou. :) akorát cizí krev mi neva, vadí mi vlastní. :D Jinak ať si prdí každý jak mu vyhovuje, ale já na to taky nejsem zvědavá. A kdyby si někdo půjčil můj kartáček..tak se minimálně urazím a kartáček poletí rychle pryč :)

    OdpovědětVymazat
  22. Chechtám se jak blázen...

    Mimochodem, nemá Tvoje sestra něco společného s mýma ratolestma? Oblíbená témata se stoprocentně shodují :-)))

    OdpovědětVymazat
  23. Dívko, my si takhle hezky prdíme a je nám fajn :o)))
    mně by třeba vadilo, kdyby si někdo půjčil kartáček bez dovolení! To by se mi nelíbilo. Ale když si řekne a je to někdo mně blízký, tak nemám problém :o))

    nominku, to prohlášení o mé sestře bylo ironicky myšleno! Existuje nějaký ironický smajlík? :o))
    to já mám něco společného s tvýma ratolestma! Já bych byla ta teta přes hovna :o))

    OdpovědětVymazat
  24. jarmilko, a mi to bylo hned divné, že by sestra byla v tomhle lepší než Ty :-)))

    OdpovědětVymazat
  25. ta tyhle hovory přímo nenávidí! A přitom já o tom tak ráda vyprávim! A máma se na takový témata taky dost chytá! :o))
    nemá to s námi lehký!!!

    OdpovědětVymazat
  26. Jarmil, souhlasím s tebou. Prdět je přirozené a odbíhat kvůli tomu pokaždé z doslechu by bylo náročné. Nikomu za to teda nenadávám, nechci, aby kvůli mě někoho bolelo ze zadržování břicho. A s kým se líbám, od toho si kartáček v klidu půjčím (ale horkou vodou umeju, to zase jo). A raději nejím vařená vejce, to pak ty větry mají i na můj vkus moc velký grády, to už bych se i trochu styděla a odbíhala :-))Taky mi občas přijde nefér, když mi někdo vyčítá ty hlasitý, co nesmrděj a sám si potichu pouští ty zrádný ticháčky jakoby nic:-)) Ty jsou jak bojový plyn, plíží se při zemi a zabíjí:-)) Jinak jsem se tu taky pěkně zasmála, dík!:-)

    OdpovědětVymazat
  27. Umírám smíchy :o)Jsem tu poprvé a zrovna narazím na takový článek.Přidávám si tvůj odkaz na svůj blog a budu tě sledovat :o)

    OdpovědětVymazat
  28. bosorko, já zase nemůžu jíst bramborovej salát! Ta kombinace mi prostě nedělá vůbec dobře .o)))
    takže na Vánoce vždy jen jednu porci na Štědrý den a víc nic! A i to stojí za to :o)))
    a díky :o))

    Vendy, to jsem ráda, že se ti to líbilo .o))

    OdpovědětVymazat
  29. Jarmil, nejsou v tom salátě taky vařený vejce? ;-)

    OdpovědětVymazat
  30. jo to jsou, ale samotný vejce mi nevadí (ozkoušeno)! V tom salátě se ale zkombinují s tím ostatkem a to neni dobrý :o)))

    OdpovědětVymazat
  31. To mě jak jsou vařený ve šlupce taky vadí, teda posléze spíš těm okolo:-)

    OdpovědětVymazat
  32. skutečně téma pro mě jak stvořené...:-(

    OdpovědětVymazat
  33. Prdění, krkání, sraní - jo, to jsou vděčná témata, stačí náznal a lidi se poserou smíchy. Nechápu. Vyloženě prdění před někým nesnáším, matka s bratrem to dělali a mně to vždy připadalo bezohledné. Já vždycky někam odejdu, ale vlastně je to málokdy, jo, kdybyste nežrali sračky, váš zažívací trakt nepotřebuje 10 doktorů ani prdy. Poblijte se a pochčijte se navzájem, je to náramná legrace.

    OdpovědětVymazat