pondělí 26. července 2010

Nakupování.

Nejlepší zaháněč nudy :o)Takový hnusný počasí! A tak jsem v sobotu vymyslela, že si s Milovaným uděláme výlet na Chodov do nákupáku, protože Jarmilka potřebuje nové letní botky (a doufá, že je ještě letos využije :o(( Překvapilo mě, že Milovaný ani neremcal. Za odměnu jsem mu tedy slíbila, že v neděli si uděláme válecí den a nic se nebude dělat. To se mu líbilo :o)) Po cestě prohlásil, že by si nejradši lehnul a na hodinu si schrupnul. Ubezpečila jsem ho, že třeba bude mít štěstí a koupím si boty hned v prvním krámě a můžem je domů! Zasvítilo mu v očích. A pak jsem ale připustila i druhou pro něj ne úplně šťastnou variantu, že boty se mi žádný líbit nebudou a ještě ho budu tahat po krámech s hadrama! Na jeho obličeji byla vidět rezignace. Věděl, jak to dopadne! A měl pravdu! :o))) Jak jsem vlezla dovnitř, věděla jsem, že dneska mám tu správnou náladu na nakupování! A že na Chodově je těch krámů hodně!!! Hodně! Hodně! Milovanému musím přiznat, že se snažil. Snažil se, abych si rychle koupila ty boty! Upozorňoval mě na každý krám, kde zahlédl boty a i se začal zajímat, jaké bych si představovala a začal mi vyhledávat vhodné adepty! Už jednou se mu to takhle povedlo, když jsem sháněla boty na zimu! V prvním krámu mě na jedny upozornil, vychválil mi, já si je koupila a jelo se domů! V sobotu měl smůlu! Boty jsem koupila až ve finále nakupovacího maratonu, když už jsem v tašce měla jednu super malou koženou kabelčičku, tílko „zakrývač kulichů“, triko s rukávy, svetřík na ruce (nevim, jak se tomu říká, já to nazývám pletený ruce :o))), knížku, knihu křížovek a pak teprve došlo na ty boty! Jojo bylo to úspěšné nakupování! Večer v baru jsem byla nejkrásnější, neb celá nová! A stála by za zmínku ještě jedna příhoda z víkendu. V neděli v půl 9 ráno venku za barákem věším prádlo a kolem jde chlap cca 45 let a začne na mě mluvit. Nebo ne na mě ale o mě - nahlas! „Tomu říkám správná mamina. Prádlo má pověšené už brzy ráno! Tak to má být!“. Trošku mě tím vyšokuje! Kdo je u něj nějaká mamina, kurva? Než se na cokoli zmůžu, je pryč! A není to za poslední dobu jediný cizí chlap, který má potřebu mi sdělovat věci, o které nestojím. Víkend před tím nakupuji v sámošce a je vedro na padnutí! Ovívám se u regálů a čumim do nich. Kolem jde asi tak sedmdesátiletý děda a když mě vidí se ovívat, povídá: „To je vedro na padnutí, co?“, já mu poslušně přitakávám a on pokračuje: „Mně bylo v noci takový vedro, že jsem musel spát nahatej!“, no a je to. Půl dne mám v hlavě obrázek nahatého dědy! Mamina děkuje pěkně!!!

12 komentářů:

  1. Chudák Milovaný, proč ho nenecháš doma? :D Pána bych kopla do kolena.

    OdpovědětVymazat
  2. protože jsem tam potřebovala odvézt a chtěla jsem být s ním a neprotestoval, já ho nenutila, jen jsem to navrhla :o)))
    já bych pána kopla i někam jinam! Tedy jestli obě mluvíme o pánovi, co mě nazval maminou! :o))

    OdpovědětVymazat
  3. Mně je vždycky strašně líto těch chlapů, co je vídávám v obchodech s rezignováným výrazem postávat před kabinkami nebo tupě zírat mezi regály:o) Případně pak smutně vytahovat kreditku. Já se v nakupování moc nevyžívám, a kdybych ještě věděla, že musím spěchat, protože to někoho dalšího prudí, tak se tam radši odvezu sama:o)

    OdpovědětVymazat
  4. no ale to je těch chlapů problém, že chodí tupě zírat a vytahují své kreditky! Já si platila sama a nikoho jsem do toho nenutila! Byl to jen návrh na strávení odpoledne a byl přijat! Já taky občas s Milovaným jedu na fotbal a taky to neni moje hobby!
    A zase tak dlouho to netrvalo! Dvě a půl hodiny i se zastávkou k KFC koutku :o)

    OdpovědětVymazat
  5. Jako bych o tom nakupování nepsal řed nějakým časem na blogu ;-))) Hlavně že to ten tvůj přežil :-)

    OdpovědětVymazat
  6. přežil! A víš, co se říká: Co tě nezabije, to tě posílí!!! :o))

    OdpovědětVymazat
  7. to taky neplatí vždycky. Třeba zlomená páteř tě nemusí zabít, ale o posílení bych mluvil jen těžko ;-))

    OdpovědětVymazat
  8. Já tomu svetru na ruce říkám bolerko :-) Skvělá věc, pořád ho smýkám v létě v tašce :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Nakupovani nesnasim!Reknu miry v pase,jak mam dlouhy nohy a odchazim s dzinama bez zkouseni.Beru velikost 36-38 tricka,plavky,teplaky v Adidasu,boty 35-36 a MIZIIIIIM! :)))

    OdpovědětVymazat
  10. taky nemám na zátahy po obchodácích nerva, občas zajdeme do dvou tří obchodů a rychle domu, vyhovuje nám to oběma a je klid :-)
    btw. co sis koupila na čtení novýho Deavera?

    OdpovědětVymazat
  11. Je zajímavý číst o tom, jak někoho baví nakupování. Tuhle úchylku nemám a mít nechci. Obvykle bývám po půl hodině v nákupním středisku vyřízená.

    OdpovědětVymazat
  12. Nákup hadrů? Nesnáším!!! Přídu do krámu, řeknu, že chci kalhoty na mě, řeknu že víc než 700,- za ně nedám a pokud mi nejpozději druhý kalhoty nejsou, prchám pryč. Další sílu na nákup kalhot mám až tak za týden.
    Ale má to výhodu - ušetříme spousta peněz!

    OdpovědětVymazat