pondělí 19. července 2010

Pták se konečně dostal do trní!

-Nějak mi učarovaly Ptáci v trní! Jsem z toho celá na větvi! Tenhle typ filmů a knih mě naposledy bral, když jsem byla ještě náctiletá. Teď už jedu jen na kriminálkách a krvákách, případně na nějaké komedii. Vždycky jsem věděla, že existují nějací Ptáci v trní a že se jedná o zakázanou lásku kněze a že tam hraje kus Chamberlain. Ale to bylo tak všechno. Víc mě nezajímalo. Před časem jsem měla půjčenou knížku od jisté Colleen McCulloughové „Bez důkazu“, která začínala tím, že se v nemocničních odpadcích na spálení objevily pytle s rozřezanými těly! Moc pěkná knížka! Jak jsem pak byla překvapená, když jsem se na přebalu v informacích o autorce dozvěděla, že ona jemná dáma napsala též Ptáky v trní! No a pak jsem z programu vyčetla, že je začínají dávat v telce po nedělích! No tak co, tak se na ten kněžskej šust podívám, stejně jinak v neděli večer dávaj hovno!!! Čekala jsem chlípný příběh o knězi, který hřeší, ale ukázalo se, že to zase až takové není. A ten příběh mě prostě úplně učaroval! Dokonce jsem si minulý týden koupila i knížku a na dovolené příští týden to hodlám přelouskat! Budu to muset zvládnout i s Terry Pratchettem na přeskáčku! Mám toho nějak hodně :o))) No a včera jsem se toho jejich šustu konečně dočkala! Nejdřív jsem si pobrečela u scény, kdy se na svět chystalo její miminko! Řvala jsem jak želva! Jak ten sráč její manžel o to miminko vůbec nestál a byl na ní hnusnej! A jak ona pak řekla své životní lásce, že by si přála, aby to dítě bylo jeho!!! A pak…. už se k tomu šustu schylovalo, on a ona na pláži! A najednou se otevřely dveře a Milovaný zrovna včera přišel dřív z práce!!! Už od dveří na mě začal halekat, div jsem se nevztekla!!! „Drž hubu, bude pták v trní!“, zařvala na něj má romantická duše z gauče! A pak se asi 15 minut milovali. Něco jsem i slyšela, když zrovna nehučela mikrovlnka! V tu chvíli jsem litovala, že jsem místo vaření nekoupila jen chleba! S tím by nehlučel!!!! Krásné to bylo. Skoro jako bych to zažila sama!!! :o)) Pak se mi o tom zdálo celou noc! I když v mých snech v šustění zdárně pokračovali i po této jedné scéně! A měli i pomůcky! Já bych z toho asi holt udělala úplně jiný žánr .o))) Tak už se těším na příští neděli! Já a babči zasednem v osm k telce a budem čučet a pobrečíme si!!! A to mi ještě není třicet :o)))

14 komentářů:

  1. Kdysi jsem to shlédla, hltala to a moc se mi to líbilo.Teď jsem zkoukla první díl a bylo po romantice....Už mi to nic neříká...

    OdpovědětVymazat
  2. :-DDD Já na tenhle typ filmů vůbec nejsem - pořád do toho realisticky rejpu:-D Ve zmíněném případě by to bylo: \"Hm, to bych ráda věděla, jak ze sebe sundávali ten písek... to je totiž sviňa, takovej písek, jeden by nevěřil, KAM až se umí dostat...\"

    OdpovědětVymazat
  3. Měla bys zkusit ságu Stmívání..

    OdpovědětVymazat
  4. Pro mě je nejromantičtější Sága o Berenovi a Lúthien ze Silmarillionu... Jinak je pro mě červená knihovna jen ukecanější porno a nebo bezduché bláboly ;-)))

    OdpovědětVymazat
  5. squire, no to já taky ne! A jsem taky ten typ, co do všeho rejpe a hledá chyby! Jenže tohle mi nějak učarovalo nebo co! Možná že on je ten kněz, tak mi to přijde takový sexy... no nevim! Jsem z toho hyn! :o)))

    Lorrain, v tom prvním díle byla ještě malá holčička, tak tam asi pro romantiku nebylo moc prostoru! :o) já tedy první díl neviděla! To jsem nějak zaspala!!!

    Vendy, četla jsem první díl a vadilo mi, že půlka knížky bylo popisování toho, jak se on tváří! Nějak mi to neučarovalo! Ale když už jsem přečetla první, tak to asi dorazim, to mi zase nedá! Musím zjistit, jestli spolu šustili nebo ne :o)))

    Lorandeli, tak to neznám!!! Já v nácti přečetla tolik červených harlekýnů, že je mi z toho ještě teď špatně! Bílé jsem vynechávala, tak nebyl sex ale jen líbačky! Červená řada byla dobrá a fialová byla nej! :o)))

    OdpovědětVymazat
  6. John Ronald Reuel Tolkien: Silmarillion. Ale pokud jsi nečetla pána prstenů a nejsi fanda to fantasy, tak ti to moc neřekne.

    OdpovědětVymazat
  7. no tak to ne. Pán prstenů mi nic neříká!!!

    OdpovědětVymazat
  8. A já už čekala, že se dozvím, že jsi těhule:-)

    OdpovědětVymazat
  9. no nevim, co ti na ptákovi v trní asociovalo na těhotenství :o)))

    OdpovědětVymazat
  10. jarmilko, tak já to jako náctiletá taky mohla, ale teď ani omylem :-)) Ovšem ten Tvůj dnešní popis mi to naprosto vynahradil!!! :-)))

    A jsem zas o kus moudřejší - jsem netušila, že \"červená knihovna\" měla i nějaké barevné řady :-) Tak fialová, hmm :-)))

    OdpovědětVymazat
  11. nominku, no vidíš, na mě to přišlo až takhle pozdě :o))
    jojo harlekýni byly barevně odlišený! Ve fialových bylo nejvíc sexu! Takže to pro mě bylo nejzajímavější! Taková teorie před praxí! :o)))

    OdpovědětVymazat
  12. Lorandeli, O Berenovi a Lúthien by Jarmilku nebavilo, tam se nešustí vůbec.

    OdpovědětVymazat
  13. Squire: To je sice fakt ale romantiky je tam třakař a půl ;-))

    OdpovědětVymazat