čtvrtek 8. července 2010

Sledovat pravidelně počasí se vyplatí!

Teď už to vím!!!To je dneska krásně, co? Vy jste se určitě dívali večer na předpověď počasí a tak jste v tílkách a šortkách a žabkách, co? To je vám dobře, co???? CO??? NO CO??? No já jsem se na předpověď počasí večer nedívala, měla jsem hrozně moc práce s druhým dílem Millenia a u toho by mě televize rušila. Dneska ráno jsem se tudíž do práce oblíkla podle předpovědi z hydrometeorologického ústavu ze včerejšího rána. A to byla předpověď víceméně stejná jako včera! Takže mám tričko s rukávem, silnější černý dlouhý kalhoty, černý ponožky a kecky!!! Ona by to nebyla zase taková hrůza! Mně totiž největší vedro bývá od nohou a v práci jsem si prostě sundala ponožky a jsem v pantoflích. Cestu z práce bych už v keckách holt nějak vydržela!!! Jenže co čert nechtěl, na dnešek jsem objednaná na pedikúru! Na svou první pedikúru!!! Měla jsem dnes přijít o pedikúrové panenství! Těšila jsem se, že si nechám udělat francii na nohou a zítra budu frajerka, až si vezmu do práce svoje nový šaty!!! Z toho nohového procesu jsem chtěla mít požitek a už od rána se akorát nervuju s tím, že tam přijdu a budou mi smrdět zapařený nohy! Navíc nevim, kde přesně ten salon je, takže bych v tom vedru ještě jakou dobu někde poletovala a hledala to (a můj orientační smysl mi našeptává, že bych běhala hodně hodně hodně dlouho!) Žádné hezké nohy nebudou! Zrušila jsem to. Tyhle neustále se měnící předpovědi mě už vážně nebaví! Ať radši neříkají nic než pořád něco jiného!!! :o( Takže jsem a stále budu pedikúrová panna. Ode dneška začínám sledovat večerní zprávy o počasí! Vážně! Tohle totiž není poprvé, co se mi něco podobného stalo! Zaplať pánbůh, že jsem si aspoň sluneční brejle narazila ráno do vlasů .o)))

13 komentářů:

  1. Jarmilko, nic neruš, jak tam přijdeš, paní ti nechá odmočit nohy v lavorku se solí nebo jakým sajrajtem, a krásně se ti vymočí a určitě nebudou ani smrdět, než na ně šáhne! loni jsem měla podobný problém, co když mi budou smrdět nohy, ale problém vyřešen:)

    OdpovědětVymazat
  2. přesně tak.-)))Lázeň je prvotní-po zápachu nezbude ani \"ň\".-)

    OdpovědětVymazat
  3. holky, už jsem to zrušila! Mně by bylo prostě hrozně nepříjemný tam přijít se smradlavejma nohama!!! Jsme na tohle dost háklivá :o)))

    OdpovědětVymazat
  4. Ti řeknu univerzální předpověď, jo?
    Takže: Zítra bude jasno, polojasno, oblačno, přeháňky, bouřky a na některých místech se bude v podvečerních hodinách tvořit tma.

    Když se tímhle budeš řídit, nikdy se neoblíkneš špatně:-)))

    P.S. Já sem sice naboso (a porušuji pracovní řád) ale nohy mám zapařený stejně:-(

    OdpovědětVymazat
  5. takže já to shrnu - musím si pořídit větší kabelku, aby se mi do toho vešlo vše, co bych mohla potřebovat :o)))
    mně je na nohy fajn!!! .o)

    OdpovědětVymazat
  6. Kabelku si ani nepořizuj, jen spíš nevěř meteorologům:-) Koukni ráno z vokna na nebe a uvidíš, jestli bude jasno nebo nějak hnusně.

    OdpovědětVymazat
  7. já ráno odcházim v 5:20 a třeba dneska mi přišlo moje oblečení podle oblohy adekvátní :o))
    takže kabelka...

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem tedy taky \"pedikůrový panic\", ale očekával bych, že by mi před \"zákrokem\" odmořili nohy nějakým savem, či něčím podobným... Takže o odér bych se neobával, ale nikdy jsem tam nebyl a ani to neplánuju, protože jsem na chodidlech strašně lechtivej a určitě bych se tam smíchy po...kropil.

    OdpovědětVymazat
  9. holkám rostou nohy z prdele stejně jako klukům :o)))
    jo to oni určitě ty nohy nejdřív umyjí, ale já bych tam prostě se smradlavýma nešla!!! .o)
    Já jsem taky byla zvědavá, jak to budu snášet! Mně vadí, když mi někdo šahá na chodidla, ale nelechtá to!

    OdpovědětVymazat
  10. ne ne ne pedikůu jedně sama... vadilo mi i na thaiský masáži, že mi šahají na nohy...to mi přiopmýná, že když mi včera švadlenka udělal hezký ruce, měla bych si udělat i hezký nožky...:-) ale sama!!!

    OdpovědětVymazat
  11. nebo mě ještě napadly voňavý mokrý ubrousky, nosila jsem si je na rehabilitace, abych se otřela po náročném stíhacím sprintu....

    OdpovědětVymazat
  12. taky by mě zajímalo, kde se vzal ten mýtus, že holky neprděj, nesmrděj a nekrkaj :-/

    OdpovědětVymazat
  13. suzuki, no kdyby to věděla dopředu, tak nepotřebuju žádný vlhčený ubrousky a rovnou bych si vzala větrací boty :o))

    PJ, to já taky nevim! Ale chlapi, co se mnou někdy byli, brzy zjistili, že je to pouhý mýtus :o)))

    OdpovědětVymazat