čtvrtek 2. září 2010

Co je to PRACOVAT?

-Tak to dneska fakt nedokážu definovat. Nic takového totiž nedělám! V 9 večer vyrážíme s Milovaným do Chorvatska na dovču! Na naší poslední dovču ve dvou (i když už vlastně teoreticky ve třech .o)))! Takže mám myšlenky úplně někde jinde než v našem účetním programu! Dokopala jsem se k tomu, že jsem udělala každodenní ranní rutinu, která mi dneska zabrala půl dopoledne a už jenom čumim a maximálně reaguji na telefonáty! Já to snad nevydržím! Počasí sice nevypadá úplně bombasticky, ale co… snad tam hovna z nebe padat nebudou a nějaký program si vymyslíme, kdyby bylo tak zima, že by to nebylo na koupání! Přinejhorším na pokoji zahájíme turnaj ve scrabblu! I když Milovaný by jistě hned navrhoval zcela jiný program :o))) Ještě musím v práci vydržet 3 hodiny a 12 minut! V pět dorazím domů, zabalím si a začnu vyčkávat příjezdu Milovaného z práce! Tak si tak sepisuji seznam, na co nesmím zapomenout, abych tu dneska neseděla úplně zbytečně! .o) Určitě nesmím zapomenout namočit si kapesník do igeliťáku! Loni se mi to ukázalo jako báječná věc! Když dožerem řízek, tak se hned očistíme a nikde žádný mastný fleky! Nemám ráda ty vlhčený ubrousky. Oni jak jsou něčím napuštěný, tak si pak stejně připadám taková umaštěná a ulepená! Miluju řízky a nesnáším jejich obalování a smažení! Je to vopruz, při kterém zaseru celou kuchyni! Prostě to neumím udělat tak, abych pak nemusela uklízet! Ale byla jsem smířená s tím, že to holt budu muset absolvovat! Hmmm fakt mě baví hodinu před odjezdem šůrovat kuchyni a mejt zahnojenou pánev! Ale Milovaný přišel s geniálním nápadem ještě dřív, než jsem stačila začít hudrovat na to, že zase po mě chce kilo řízků! Nechá si je udělat od kuchařů ve své hospodě! Paráda!!! Takže jsem si poručila, jaké chci a jen si k nim sbalím chleba a okurčičky! Někdy má fakt suprové nápady! .o))) Dále nesmím zapomenout na pleťovou vodu a tamponky! Moje pleť volá po pravidelné péči! Včera se ze mě na kosmetice zděsily, co se mnou ty hormony dělají .o(( Hlavně nezapomenout Paralen, náplast a kapky do nosu, kdyby mě bolelo ucho! Tak bez toho na dovolenou ani náhodou!!! Po loňském zážitku nic nenechám náhodě! A co je taky hodně důležitý – toaleťák!!! Bůhví co by se mi tam povedlo koupit! Já jsem zvyklá na svoje měkoučký nesmradlavý! A proserem jich hodně! .o) Na cestu cédéčka. Hlavně nezapomenou knížky! Bez toho bych tu dovolenou mohla zabalit! Mám nakoupené spešl dovolenkové tituly! A abych si zajistila k nim klid, tak rozhodně nesmím zapomenout vzít Milovanému křížovky a letos si vyžádal sebou velkou knížku receptů! Prý si bude na pláži studovat recepty, co by mohli dělat v hospodě .o)))) No a taky by nebylo od věci vzít si sebou pasy a dokumentaci k pojištění :o)) Ježiš, já se snad nedočkám! Ještě 3 hodiny a 4 minuty!!! Jdu zase přemýšlet nad seznamem :o)

13 komentářů:

  1. tak si dovolenou náležitě užijte :-) snad budeteme mít pěkně

    OdpovědětVymazat
  2. díky :o))
    jojo snad to počásko nebude nijak tragický .o)

    OdpovědětVymazat
  3. kolega je právě v Chorvatsku, 28st. azuro, moře teplé...

    OdpovědětVymazat
  4. Dalimile, a na jakém místě je? My jedem na Zadar! Že bych jela za kolegou :o))

    OdpovědětVymazat
  5. přeju moc hezkou dovolenou a teším se na dovolenkové zážitky:)

    OdpovědětVymazat
  6. Dalimile, díky! Zvedl jsi mi náladu! To je 34 km od Zadaru! Tak přeji kolegovi, aby jim počasí vydrželo co nejdéle a taktéž nám :o))

    Anusko, díky moc! Doufám, že zážitky budou stát za to! Stojím o ty, ve kterých se jen opaluji a koupu, futruji dobrými pochutinami a případně jeden den můžem na nějaký výlet! .o)))

    OdpovědětVymazat
  7. užijte si dovolenou, já nastupuju v sobotu a až vyležím současné hnus-nachlazení, budu natírat plot ;-)) Ještě to bude chtít s sebou endiaron nebo slivovici, kdyby se naskytla nějaká střevní příhoda...

    OdpovědětVymazat
  8. díky!!! Plot ti nezávidím, ale třeba si u toho nějakou srandu taky užiješ!
    Tak se mějte. My vyrážíme!!! :o))

    OdpovědětVymazat
  9. Jeee dovolenaaa :))!
    Jarmilko,poradne si pocti,pac s detma na dovce se uz do knizky nekouknes.A poradne si to uzijte!!!! :))

    OdpovědětVymazat
  10. Užijte si dovolenou, ať se líbí všem třem (to jsou mi novinky)! :-))

    OdpovědětVymazat
  11. Krásnou dovolenou!! Přeji pozdě, ale přece:o)!

    OdpovědětVymazat
  12. No to jsem zvědavá, jak nám to tady pak vylíčíš:-) Toaleťáku bylo málo, jídla moc... :-)

    OdpovědětVymazat