čtvrtek 16. září 2010

Jak se nemám ani čas nudit!

-Když jsem zjistila, že jsem těhotná, tak jsem se hrozně bála, že se budu pořád nudit. Žádný ožíračky o víkendu a v týdnu, žádné vyspávání do oběda… úplná změna životního stylu! ježiš, co já budu dělat celý dny? A hlavně víkendy? Co budu dělat o víkendech, když nebudu vyspávat a léčit bolehlav? Prvních 14 dní jsem byla jak na trní! Ty víkendy byly úděsný, obzvlášť když byl Milovaný v práci! Ráno jsem vzhůru už od 7 bez ohledu na to, v kolik jdu večer spát! Ten každý den byl tak dlouhý! A pak jsem najednou najela na nový životní styl a hele – ono to jde! Člověk se zabaví i bez chlastu! A má to i několik velkých výhod – není mi špatně, vim o všem, co jsem prožila, nemusím se za sebe stydět, co jsem kde vyváděla, šetřím prachy, takže můj obsah šatníku roste jako blázen (bohužel skříně nejsou nafukovací a igelitky už začínám používat jako odpadkové koše, abych se v nich za chvíli neutopila)… Takže když se podívám do svého kalendáře, tak vypadá stejně jako dřív. PLNÝ! :o)) O víkendu jsem byla na Tublatance a Arakainu, v úterý proběhla mexická restaurace s holkama z práce, včera jsem byla v divadle, dneska jdu na koncert Kosheen, o víkendu chci stihnout novýho Stalloneho v kině, po neděli si jdu sednout jeden den s Účetní, jeden den s Kadeřnicí a jeden den s Květinářkou, v sobotu mám dámskou jízdu se Suzuki a Švadlenkou a možná i Matkou dvojčat (tahle akce bude pro všechny krom mě určitě dlouhá až do rána… já se ve chvíli jejich přesunu na diskotéku přesunu tak maximálně do postele :o))), 27/9 vyrážím s Milovaným a Žirafou na Guns N Roses, do kina půjde Román pro muže, doma mám 15 (dneska už vlastně 16) nepřečtených knížek… nemám prostě na nic čas!!! No prostě se nenudim, co vám budu povídat! Chci si užít, co ještě půjde, než se začnu cítit unavená a budu se jen povalovat doma, protože na víc nebudu mít energii ani náladu… A do toho za chvíli už abych se začala věnovat přípravě na příchod malýho Květáka! Nakupování, nakupování a nakupování!!! Dodneška jsem si ještě tak nějak myslela, že to ve finále třeba ještě bude ta holčička, že to přeci není nic definitivního, že tam jednou jeden doktor viděl pytlíka! Jenže dneska Žirafa zabila všechny moje naděje… posílala jsem jí mailem oskenovanou fotku z ultrazvuku (nééé ale necpu jí každému na potkání, jen těm, kdo se zajímají :o))), kterou jsem dávala do minulého článku a psala jsem jí, že pan doktor si myslí, že je to kluk. No a ona mi s klidem odpověděla: „Fotka krásná, fakt tam je…“. A tak se jí ptám, co tam jako je, že já tam nic nevidím a ona odepsala: „Pod tou větší tmavou skvrnou na bříšku jsou takový tři malý spojený………..řekla bych, že je to ono…………..:o)))))))))))“, no a tak jsem prozkoumala bříško a hned jsem to uzřela! No fakt to vypadá jako kouličky s pytlíkem!!! Ale víte, co je dobrý? Vůbec mě to nezklamalo! :o)) Tak já zase jdu něco dělat. NĚCO = prozkoumání jídelního lístku restaurace, kam jdem dneska na véču před velkým kulturním zážitkem!!! :o)) musím se přeci pořádně navnadit, ne? .o)

6 komentářů:

  1. hmmm.. já tam nic nevidím:-D
    ale máš recht, pořádně si užívej dokud můžeš:)

    OdpovědětVymazat
  2. nevidíš, jo? Tak to já tam vidím koulíka jak vyšitýho :o)
    jojo pak už si po koncertech moc lítat nebudu .o)

    OdpovědětVymazat
  3. jen si užívej ;-) i když já zatím nepocituju nějaký omezený schopnosti, co chci to dělám :-) akorát to nesmim nikde řikat, když jsem minulej tejden řekla, že ještě jezdim na kole byla jsem za debila :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Přítelko, proč? Moje vlastnice v sedmém měsíci lyžovala v Alpách... Když máš pohodové těhotenství, není problém jezdit na kole - jenom pádům je lepší se vyhnout:)

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna nedávno jsem si říkala, co bych jako puberťačka dala za to, kdyby u nás Guns N´Roses koncertovali... Tenkrát (před 22-24 lety) to byla ještě těžká scifi. Užij si to!!!

    OdpovědětVymazat
  6. přítelkyně, hele já dostala kvůli jízdě na kole už několik přednášek a zažila několikero pohoršení a to jsem teprve v pátym!!! To mi fakt sere!
    Ve finále jsem sama usoudila, že mi to nevyhovuje! Mám asi nějaký citlivější spodek a hrozně mě to bolelo při jízdě! Jedině že bych si pořídila extra jezdecký elasťáčky :o)))

    squire, co je to vlastnice?
    já si taky myslim, že těhule může dělat vše, na co se cítí! Pokud to není zrovna bungee! Zase by měla mít trochu rozumu :o)))

    nominku, já bych za to v pubertě nedala nic! Byla jsem diskofil jak prase! .o)))

    OdpovědětVymazat