pondělí 20. září 2010

Příprava bytu na nového spolubydlícího

:o))Na tento víkend bylo naplánováno, že budeme malovat. Šlo hlavně o obývák, kde budeme dělat dětský koutek pro malého Květáka… Milovaný trval na tom, že vymaluje sám, abych se tím já neunavovala, a já pak budu až uklízet! OK, to mi nevadí! Jen jsem si vymyslela, že stěnu, u které bude postýlka, chci jinou barvou než bílou. Takže jsem vymyslela, že bych chtěla takovou nějakou žluto-oranžovo-hnědou! Milovanému se do toho nechtělo. Pak řekl, že jim v práci zbyla nějaká barva, která je dohněda a že bysme tam mohli dát tu. Takže plán byl takový – v sobotu vymalujeme a do neděle to uschne a v neděli bude úklid a mytí oken. Moje mamina prohlásila, že mytí oken je nevhodný pohyb pro těhotnou a že mi je umyje! Výjimečně jsem se s ní nehádala kvůli nevhodným a vhodným pohybům! Protože jinak bych uklízela celou neděli! A navíc – když mám zvednuté ruce, tak fakt cítím bolest v břiše, takže na té nevhodnosti něco bude .o(( No a jak to dopadlo? V pátek navečer, kdy jsme měli s Milovaným balit věci a stěhovat je do ložnice a připravovat byt na velké malování, jsem přijela domů a už na chodbě jsem viděla náš jídelní bar se židlemi a kýble od barvy! Ježiš, co tady vyvádí? On začal připravovat beze mě? A kde budem večeřet, když už vystěhoval bar??? Vlezla jsem do bytu a tam – SAJGON! Milovaný už vymaloval a byl v čilém procesu uklízení! Dokonce to bylo již i uschlé! No není on zlatíčko? Dokonce i domluvil s mámou, že přijde už v sobotu!!! Jen jsem se zděsila, co tedy udělal s tou stěnou k postýlce! Ale když jsem si to prohlédla, tak jsem to shledala jako pěknou barvu… sice je taková spíš dorůžova než dohněda, ale fakt se mi to líbí!!! Takže jsme v pátek do večera uklízeli a uklízeli a uklízeli… už jsme i trochu přestavěli nábytek, aby nám v tom našem koutku vznikl prostor pro postýlku a skříňku, abychom to po novym roce zase nemuseli přestěhovávat… V sobotu mamina umyla okna, já u toho ještě poklízela a vařila a tak mi vznikla krásně volná neděle, se kterou jsem nepočítala!!! No ale v pátek večer jsem zjistila, že Milovaný to neudělal z čisté lásky ke mně a abychom měli volnou společnou neděli! Vylezlo z něj, že v sobotu dopoledne chce jet na fotbal a to by jinak nestihl! Takže tak! Ale i tak to bylo příjemné :o)))

9 komentářů:

  1. nás malování ložnice čeká tenhle víkend, naběhne Tatínek s Dědou, aby to spáchali a aby od nich Podnikatel okoukal štukování, neb to neumí a pak naběhne Maminka, abysme spolu poklidily, ale tomu se doufaám nějak vyhnu

    OdpovědětVymazat
  2. no tak měsíc před porodem si myslím, že se takovým věcem vyhneš vcelku snadno .o))
    maminky jsou super, co? :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Jo co bych mela a nemela...
    Kdybych se podle toho ridila,tak si ten zivot vubec neuziju! :)
    Krome toho,kdo je tady tehotnej?Ty ne?! :))
    Tak si to delej podle svyho :).

    OdpovědětVymazat
  4. Přimlouval bych se za odpuštění postranních fotbalových úmyslů pro Milovaného. Zasloužil si to ;-))

    OdpovědětVymazat
  5. No, Milovaný je holt kluk šikovný! :-)

    Nám měnili okna, když jsem byla v osmém - a upřímně, tehdy jsem jako velkou pomoc brala hlídání Tomíka a raději ta okna myla V KLIDU sama :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Cheo, jojo každý je nejchytřejší! Ale v tomhle zrovna měli fakt pravdu... ale to bych zjistila i sama :o))

    Lorandeli, ale však jo! Já byla ve finále ráda! Ale běda mu, kdyby se mi nelíbila ta barva! To by byl bugr :o))

    nominku, no je fakt, že já ty okna mívám umyté za 2 hodiny a mamina se s nima srala dvakrát tak dlouho! Ale já bych to asi sama fakt nezvládla :o(

    OdpovědětVymazat
  7. Taky sme před 3týdny malovali, ale naštěstí moje jedna stěna (a nakonec i kousek navíc) vyšla hnědá,i když sem ji takovou chtěla... :D

    OdpovědětVymazat
  8. mno, ja bych si radši uklidila sama, maminka ještě moc nebere, že tady bydlim já a ne ona a má potřebu mi to tu organizovat ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ivet, nás ještě čeká zítra chodba a koupelna, ale to už bude mít Milovaný raz dva a mně úklid snad taky moc času nezabere! No a máme hotovo!!! :o))

    přítelkyně, mamina má taky občas pocit, že mi musí kecat do mých postupů, ale já se nedám! Takže umyla jen ty okna a k ničemu jinému jsem jí nepustila :o))

    OdpovědětVymazat