úterý 14. září 2010

Tak jsem se pěkně přepočítala!

-Tak jsem už od pátku od večera zpátky z dovolený, ale ještě jsem se nedostala k blogu. O víkendu jsem byla líná a včera jsem byla moc rozrušená! No přeskočím tu dovolenou, protože na nějaké vzpomínání nemám v tuhle chvíli v hlavě prostor a zůstane u včerejšího dne. Začalo to tak, že jsem dopoledne šla k zubaři. To na pondělí vůbec v plánu nebylo, ale na dovolené se mi plány změnily, když jsem při konzumaci gumových medvídků málem zkonzumovala i svůj můstek! Fůůůůj ani si nechci představovat, jak bych pak musela číhat při každém vyprazdňování a pitvat a následně si to nechat nalepit zpátky do huby! Myslela jsem, jaká to bude fofr návštěva, že mi koukne do huby, přilepí to tam, když už tam budu, udělá mi těhotenskou prohlídku, šup razítko a běžim! Ono to tak vlastně bylo. Akorát že jsem byla objednaná na 10:15 a do ordinace jsem šla po 11:30!!! Krásně strávený čas! No a doma už mi zbyl tak akorát čas něco shltnout (hmmm mexická rýže :o))), umýt se a už jsme s Milovaným vyráželi do nemocnice na ultrazvuk ve 20. týdnu! Jak jsem se na tohle pondělí těšila! Že mi pan doktor řekne, jak jsme zdravý, všechno je v pořádku a že je to holka! No a ono to tak vlastně bylo… až na tu věc, který byl zřejmě pindík, takže ne žádná Pavlínka ale kluk jak buk!!! Odteď pracovní název malý Květák! V ordinaci jsme se tomu s Milovaným zasmáli a bylo. Horší bylo, když jsme vylezli ven. To na mě váha té informace dopadla! Nebude Pavlínka! V mých představách od vysazení antikoncepce figuruje rodinka - já, Milovaný a malá holčička! Nikde nikdy nefiguroval kluk. Já ho nechtěla! A tak jsem si půl hodiny pořvala! Řvala jsem, jako by mi amputovali končetinu! Během odpoledne jsem se s tím tak nějak srovnala a navečer jsem se tomu už jen smála! Hlavně že jsme zdravý, ne? Akorát bude problém se jménem! Koukala jsem do kalendáře a klučičí jména jsou prostě hnusný! Nelíbí se mi nic! A když se mi něco líbí, tak to má v sobě R a to nechci kvůli příjmení s R!!! Napadají mě samá hezká holčičí jména krom Pavlínky (a ta by byla jasná), ale klučičí žádné!!! Chjoooo jdu zase sondovat. Navíc ještě chci, aby to nějak ladilo s narozeninami. Takže aby to jméno bylo někdy nejlépe v létě! Tak tímhle jsem se ale vůbec nechtěla zabývat :o))) No a tady ho máte. Toho mýho valibuka! Máme už 320 gramů :o)) akorát že já mám už skoro 5 kilo nahoře! Kde jsou? :o) $$OBR450352$$

35 komentářů:

  1. hm, je to takový rozmazaný:)
    vítej zpátky
    a co Pavel? u mě je favorit Vojta:)

    OdpovědětVymazat
  2. Pavel se mi nelíbí a mám bratrance a strejdu Pavla!
    ale v pánskym provedení se mi to fakt nelíbí!!! :o))
    jojo není to úplně kvalita, ale lepší než dloubanec do oka :o)

    OdpovědětVymazat
  3. a ještě, fakt, hlavně, že jste zdraví, jak jsem to četla, mně úplně zatrnulo, a on to byl kluk, čekala jsem, co z tebe vyleze:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty seš káča Jarmilko:-)), s klukama je větší legrace, fakt!
    Co Adam, Alexandr, Matyáš, a nebo, jak se vlastně jmenuje Milovaný?:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Kde to má toho pindíka?:D

    Tak jasně, že klučičí jména jsou všechna ordinérní;o) Zas si ale můžeš představovat, jak z něj vychováš takovýho chlapa, že ti nápadnice urvou ruce, aby ho dostaly;o)
    A já bych šla do hebrejských jmen. To jsou asi jediná klučičí, která se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  6. Mod., Milovaného jméno nepřipadá v úvahu... ani jedno. To je běs děs, to uznává sám :o))
    tak ona legrace je asi s oběma, ale já prostě chtěla holčičku, se kterou budu chodit do taneček a tak... prostě jsem si to už tak pěkně naplánovala... :o)

    Kopřivo, tady ho zase schoval, asi to bude stydlín!!! :o)
    Příští týden jdu ke své doktorce a tak budu chtít znát i její názor, jestli vidí pytel nebo ne! :o)
    hebrejský jména? Zkusim se podívat...

    OdpovědětVymazat
  7. Hlavně aby ho neměl malýho:D

    Moje máma si asi taky představovala, jak se mnou bude chodit do taneček. Když jsem v šestnácti odmítla chodit do tanečních, nikdo se tomu nedivil, protože už v mých šesti letech, kdy mě (na půl roku) přihlásili na tancování, všichni pochopili, že jediný synchronizovaný pohyb, který se dokážu naučit, je chůze. (A i to by ještě potřebovalo doladit).
    Takže představa hezká:o)

    OdpovědětVymazat
  8. Kopřivo, tak jestli to bude po mně, tak by tomu tancování mohlo jít (geny po Milovaném by už byly horší :o)), ale do tanečních jsem taky chodit nechtěla! A to z trucu! :o)))

    a malý u nás v rodině nejsou! .o)))

    OdpovědětVymazat
  9. holčičí jména máme dvě a ještě jsme nevybrali favoritku, ale jsem strašně ráda, že s klučičíma jménama máte stejnej problém :-)) žádný hezký nejsou, všechny jsou nemastný neslaný a když už je hezký, tak je v něm R, což vzhledem k našemu příjmení nepřipadá v úvahu :-)
    my jsme si nenechali říct co to je, ale shodli jsme se na tom, co jsme viděli na ultrazvuku ve 20. tydnu a já byla strašně zklamaná a docela mi trvalo, než jsem se s tim srovnala, ale na druhou stranu od doktora jsme si to říct nenechali, takže uvidíme, nicméně ted už je mi skutečně jedno co tu bude

    OdpovědětVymazat
  10. ja se taky prepocitala, ale rada ctu ze ses s tim uz smirila ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Mně se líbí Kubík nebo Honzík, no a máme Martina.

    OdpovědětVymazat
  12. no jo, já tě chápu, já bych taky chtěla holku, protože s ní si máma víc užije takový ty dámský věci, nakupování hadříků a tak dále... probírání kluků...

    Ale tak příště ne?:) Stejně je lepší když je starší sourozenec kluk a mladší holka...:)

    Můj typ na jméno je Daniel:)

    OdpovědětVymazat
  13. jak tak na to koukám škoda že se nedá vyrobit něco hermafroditního ...:-)

    Líbí se mi Adam, konec konců mu tak říkám od prvopočátku... když jste začali mluvit, že byste mimčo chtěli...:-)

    OdpovědětVymazat
  14. Nezoufej, pamatuju jak známá taky myslela, že viděla, a jakou má hezkou dcerku :-)
    (A kdyby ne, navrhuju Lukáš, Tomáš, Vláďa, no a nebo co bych bývala byla já, kdybych nebyla, ale byl - Michal :-))

    OdpovědětVymazat
  15. přítelkyně, a vy jste na tom UZ ve 20. týdnu něco viděli? Tak Milovaný byl úplně ztracený a já bych tam žádný pytel taky nepoznala! .o))

    L, no smířila no, co mi zbývá! Vrátit se to nedá a je to prostě moje :o)))

    cleo, a proč Martina, když se ti líbí jiná jména? :o)

    tess, zatím nemám vůbec v plánu na nějaké příště... ale člověk míní... :o)

    suzuki, a vždyť už jsem říkala, jak to máme u nás v rodině s Adamem! Už ho tam prostě máme a moc blízko!!! :o)

    OdpovědětVymazat
  16. Haplo, Vláďa se mi nelíbí a ty ostatní jména jsou sice hezký, ale jsou to hrozně běžný a hodně používaný jména :o(

    OdpovědětVymazat
  17. jarmilko, my jsme viděli lecos :-)) některý kusy jsme poznali o některých jsme se domnívali, vzhledem k tomu, že s náma doktor nemluv byl prostor pro fantazii obrovský :-)

    OdpovědětVymazat
  18. tak aspoň vím, že nemám nejhorší doktory! :o))
    ten náš nám k tomu povídal, ale tak potichu, že jsem půlku taky neslyšela :o)

    OdpovědětVymazat
  19. Ty si koza viď? Buď ráda, že je všechno OK, že tě neženou na odběr plodový vody, že tam není vidět žádná chyba na srdci, že Pepíkovi nechybí prsty, ruka, noha a tak:-( Klučičích men je přece spousta, a pěknejch, zrovna takovej Pepa, Honza, Franta, Marek, Jarda...to sou všechno hezký ména, no ni?
    Mám pocit, že když ženský dlouho přemejšlí nad ménem, vznikne z toho pak taková hrůza jako Mário-Chuarez Ptáček nebo Jean_Pierre Novák atd. Konkrétní případy mohu dodat z dětské ordinace, pokud by byl zájem:-)))

    OdpovědětVymazat
  20. koza? A proč? Prostě jsem chtěla víc holčičku a trochu mě to sebralo! Neřikám přeci, že kluka chci vrátit výrobci :o))))
    od včera večera je u nás ve hře Matěj a Matouš :o))

    OdpovědětVymazat
  21. Promiň, já sem na to možná trochu alergický a chladím si žáhu na nevinných...může za to tchýně, která vedla furt takový kydy, že kluci sou k ničemu a je potřeba holčička, a jaktože je žena těhotná a my nemáme nakoupený růžový voblečky, růžovej kočárek, růžový plenky atd. A tyhle kecy vedla furt, až sem skorem přemýšlel o nějaké fyzické inzultaci...A dodneška s tím mám trochu problém.
    Tak promiň, nemyslel sem to nijak zle.
    Jinak jména jako matěj a matouš sou taky pěkný. Teda za předpokladu, že se nejmenuješ Matějíčková, to by ti Matěj Matějíček asi nepoděkoval:-))

    OdpovědětVymazat
  22. v pohodě! Já se neurazila přeciš! :o)
    to už je trochu přehnaný, co předváděla tvoje tchýně!
    Já si pobrečela a bylo to .o))
    ono pak když se to v břiše hejbne, tak je člověku jedno, jestli je to holka nebo kluk, hlavně že to tam je a dává to o sobě vědět, že je to v pořádku :o))

    OdpovědětVymazat
  23. No právě, o to jde - abyste byli zdraví a spokojení. Pohlaví potomka na tom nic nemění.
    A tchýně utopit:-))))

    OdpovědětVymazat
  24. Jarmilko a vis jak bude Milovany pysny na to,ze ma SYNA? PRVOROZENEHO SYNA???
    Holky jsou taky dobry..,ale nezapomenu na vyraz Tomase,kdyz se nam napodruhy (uff!treti bych nedala) narodil kluk.
    Jak byl pysnej,kdyz mu sestra podavala zmackanyho Raptora se slovy\"To je vas syn\".
    Jo a ehmm,slysela jsem takovou \"poucku\",ze kluka si zenska udela sama.Ze ten,kdo je v sexu aktivnejsi,udela si mimino v opacnym pohlavi :op!

    OdpovědětVymazat
  25. no vidíš a zrovna Milovaný chtěl taky spíš holčičku! Ale myslím, že v tom hrál velkou roli fotbal... prý by ho kluk donutil zase začít trénovat, aby se mu dostalo kvalitních znalostí a do toho už nechtěl jít:o))) no a asi se tomu holt nevyhne! .o))
    to je zajímavá poučka, to jsem ještě neslyšla! Ale něco na tom možná bude :o)))

    OdpovědětVymazat
  26. Nemůžu to spolknout, nemůžu: JÁ TI TO ŘÍKALA!!! :-DDD

    A krásný jména jsou Felix a Filip.

    OdpovědětVymazat
  27. ale však mě to někde uvnitř bylo taky jasný! Vždyť přeci vím, jak fungují Murphyho zákony :o)))
    Nemůžu čekat, že mi bude pořád všechno vycházet tak, jak já chci! Zaplať pánbůh, že když něco nemělo vyjít podle mých přání, tak je to zrovna tohle :o))

    OdpovědětVymazat
  28. jak já tě s tou holčičkou chápu! taky bych si mox přla holčičku a myšlenkou na kluka jsem občas až znechucená (přestože má byť jen do početí ještě dost daleko).

    a dtto klučičí jména. ty, co bych zkousla, má každej druhej, to by bylo 50 honzíku, daníků a nevim čeho ve třídě, a ten zbytek... děs běs.
    nelíběj se mi složeniny -slav, -mír, nelíběj se mi richardové apod... peklo.

    o co lehí to má kamarádka, co touží po Vincentovi, Benjamínovi nebo Fabiánovi. ale to bych dítěti udělat nemohla :D

    OdpovědětVymazat
  29. ano, toho mám taky zařazeného mezi favority! Hned vedle Božetěcha a Božidara :o)))

    OdpovědětVymazat
  30. jane, když jsme s Milovaným začali mluvit prvně o dítěti, tak jsem také byla z kluka úplně znechucená! Říkala jsem, že se opravdu začneme snažit ve chvíli, kdy si budu umět představit i kluka! To se ale stejně nestalo až do chvíle, kdy mi řekli, že to asi ten kluk bude :o))
    bude prostě můj a co na tom, že to bude kluk? :o)))

    OdpovědětVymazat
  31. Čau, další variace na: to už tak je, že když si někdo přeje holku má kluka...U nás babičky toužily po holčičkách a co máme? Taky kluka, naštěstí nám to bylo celkem jedno a v podstatě jsem si přála vždycky spíš kluky. Jména jsme taky dost řešili, moji největší favoriti jsou taky z řad fabiánů a vincentů, tak radši ani nebudu nabízet ale moc hezký jméno je Šimon (co jsem tak vypozorovala tak matějů, matoušů, matyášů a tadeášů, případně tobiášů je taky dneska všude plno, připadá mi, že největší exot ve třídě by byl dneska takovej milan, nebo miloš, blek blek. A jinak mi klučičí jména nepřijdou o nic horší, než holčičí, jenom nejsou tolik květinová. Zdar a přeji úspěšný výběr jména.

    OdpovědětVymazat
  32. ahoj Jarmilko, taky chci jednou Matýska :) anebo Štěpána :) ...hlavu vzhůru, holčička bude třeba příště...:)kluci bývají k maminkám víc tulivý :)

    OdpovědětVymazat
  33. keimilko, milana ani miloše bych nechtěla ani náhodou :o))) to se mi hrozně nelíbí!

    Denouši, Štěpán se mi taky líbí, ale má blbě svátek! To by byly v prosinci Vánoce a svátek a začátkem února narozeniny a zbytek roku hovno! .o))
    beru to i z tohoto hlediska!

    Ale vypadá to, že už možná máme vybráno! To jméno tu ani jednou nepadlo. Ale zatím to nebudu psát, aby to zítra zase nebylo jiné! :o))
    Jestli si na tom budu trvat i za týden, tak to sem napíšu :o))

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj,
    mně taky ne, byla to jenom úvaha na téma exotická jména dnes...

    OdpovědětVymazat