pondělí 27. září 2010

To není fér!

Já dřepim doma! SAMA!Tak Milovaný před chvílí odjel z domova. Jel směr Praha na koncert Guns N Roses! A podle toho, že on odjel a já tu píšu můžete poznat, jestli jsem jela s ním nebo ne .o(( A víte, co je na tom nejhorší? Milovaný chtěl na ten koncert jít jen kvůli mně! On je zase tolik nemusí! Takže tomu se ani nikam nechtělo, když zjistil, že pojede sám! No sám ne, pojede s mojí maminou, která dneska prohlásila, že chtěla jít s námi kvůli mně! Takže ta taky říká, že se na to měla vysrat! No a Žirafa, která kvůli koncertu přijela z Krkonoš, taky nebyla úplně nadšená, když jsem jí řekla, že nepůjdu! Zaplať pánbůh, že se s Milovaným několikrát viděli a padli si do oka! No takže Milovanému ani mamině se tam nechtělo a jedou a já bych jela, až bych brečela, a jsem doma! Prsa mám namazaný eukalyptovou mastí, rypák celej odřenej a chrčí ve mně jak ve starých hodinách a koukám na Ulici! Fakt prima náhrada za koncert :o( Ze žalu jsem sežrala čokoládovou Tatranku a housku s Vysočinou a sýrem hned, jak se za Milovaným zabouchly dveře! Tak doufám, že Axel nebude zbytečně protahovat příchod na pódium, abych měla Milovaného doma co nejdříve! Před chvílí jsem viděla na VH1 videoklip Barcelona od Mercuryho a tamtý jedný! Velice povedené! Staré je to pěkně, ale pořád mi z toho naskakuje husí kůže! Aspoň nějaký hudební zážitek pro tento den!

23 komentářů:

  1. \"Tamta jedna\" je Monserrat Caballé, operní diva. Natočeno to bylo k propagaci olypmiády v Barceloně 1992, které se Frediie už nedožil. Monserrat za tuto spolupráci dostala od Freddieho bednu nejlepšího šampaňského - jako výraz díků za to, že se ho nelekla (v té době už na něm bylo dost znát, že umírá na AIDS).

    OdpovědětVymazat
  2. dík za doplnění vzdělání! Jméno té divy na mě bylo dost složité na zapamatování! :o)
    škoda ho!

    OdpovědětVymazat
  3. No přijít o Axela je sice smůla, ale sama doma nejsi, máš u sebe přece dítě!:-)

    OdpovědětVymazat
  4. taky mi to došlo, když začal kopat :o))

    OdpovědětVymazat
  5. Se nedivím, že Tě kope, když říkáš takové blbosti!:-)

    OdpovědětVymazat
  6. :) To jméno se mi pamatuje lehce - mám ho v databázi jmen, ke kterým nejde udělat zdrobnělina (Monserratičko:-DDD). Španělská jména jsou na to dost dobrá, namátkou třeba Petal, Mercedes, Carmen...

    OdpovědětVymazat
  7. :) To jméno se mi pamatuje lehce - mám ho v databázi jmen, ke kterým nejde udělat zdrobnělina (Monserratičko:-DDD). Španělská jména jsou na to dost dobrá, namátkou třeba Petal, Mercedes, Carmen...

    OdpovědětVymazat
  8. Monserratičko :-)))) squire, to je dobré, mít databázi nezdrobnělinovatelných jmen :-) Člověk neví, kdy se to může hodit...

    Kruci, jarmilko, to já bych teda taky jela... a prd...

    OdpovědětVymazat
  9. jj, L.:-D Nedávno se nám povedlo utratit nehoráznou sumu za dárky (asi tak čtyřikrát víc, než jsme čekali) a když jsem bědovala, kde na to vezmeme, prohlásil manžel: \"To je z těch peněz, které jsme ušetřili, když jsme se vzdali kulturních zážitků...\"

    OdpovědětVymazat
  10. squire, seznam jmen, které nejde zdrobnělit? Tak takhle daleko jsem se při vybírání jména nedostala :o))
    ten bys mohla někdy zveřejnit na blogu :o))

    nominku, na Axela čekali dvě hodiny!!! A koncert končil v půl 2!!! Bych tam někde usnula! .o))

    L, já nechcu si zvykat!!! :o)

    OdpovědětVymazat
  11. Tyjo, já sem divnej, ale já nikdy na žádnym velkym koncertě nebyl. Maximum byly koncerty v divadle...
    By mě zajímalo, jak to tam dělají s čůráním, s jídlem, pitím a tak.

    OdpovědětVymazat
  12. Sejro, já taky ne do doby před 5 lety, kdy jsem začala chodit s Milovaným! Spolu už jsme toho navštívili :o))
    No když zrovna nejsi v \"kotli\" u pódia, tak si prostě dojdeš na záchod, koupíš si něco k jídlu nebo pití a tak :o)))
    A když jsi v kotli, tak stejně nejsi psychicky v pořádku, takže ti možná nevadí čůrání do kelímku :o))

    OdpovědětVymazat
  13. Sejro, nic si z toho nedělej, já taky bojkotuju živé koncerty. Vadí mi představa, že zpěvák, kterého chci vidět a slyšet, je stíněn lidmi, z nichž 98% je vyšších než já (jsem malá, no) a přehlušen idioty, kteří neumí zpívat a přesto řvou s ním. Nějaká energie z živého vystoupení je mi ukradená, když z jedné strany mě dloubou loktem a z druhé polejvají pivem...

    OdpovědětVymazat
  14. GNR jsou mrtvý - a Axl určo zpíval falešně, tak nemáš čeho litovat :-D

    OdpovědětVymazat
  15. squire, byla jsi někdy na pořádném koncertě? Nedovedu si totiž představit, jak by na pořádném koncertě mohl nějaký idiot přehlušit zpěváka! :o))
    a když si najdeš prima místečko na stání někde vzadu, kde je víc místa, tak do tebe nikdo nedloube... a výhled si taky můžeš užít i jako prťous, všude jsou přeci promítací plátna a ty bývají ve výšce! :o)))

    Tylere, Axl nezpíval falešně, koncert prý byl super! Až na to neskutečně dlouhé čekání!

    OdpovědětVymazat
  16. Tak to sem potěšen, že nejsem sám, kdo tam nechodí. Viděl sem pár záznamů z živých koncertů a skorem se mi to ani nelíbilo. Já stejně radši poslouchám vklidu, sám, bez miliónu řvoucích lidí, o čurání do kelímku ani nemluvě:-)
    (a navíc, stejně nemůžu dlouho stát)

    OdpovědětVymazat
  17. Sejro, doma v klidu to má taky své kouzlo! Ale doma v klidu jsem nikdy nezažila např. téměř orgasmický zážitek jako na koncertu Apocalypticy!
    Zkus jeden koncert, než to budeš zavrhovat! :o))

    OdpovědětVymazat
  18. jarmilko, když ten idiot stojí se svejma idiotickejma kámošema těsně vedle tebe a řve na plný prdy, tak přehluší sebelíp nazvučenýho zpěváka z pódia. Každopádně ho slyšíš - ale já chci slyšet hudbu, ne hudbu podkreslenou hovady. A jestli mám dát těžké tisíce za někoho, koho stejně uvidím jen na velkoplošném plátně - to raději zaplatím pár stovek za DVD a vidím ho taky zprostředkovaně:)

    OdpovědětVymazat
  19. když stojí idiot přede mnou, tak si stoupnu jinam, kde žádný takový není!
    ke mně do výšky nikdy nic takového neproniklo :o))
    no prostě na koncertě jde taky o tu atmosféru a o ten pocit, že jsi ve stejnou chvíli na stejném místě se svým oblíbencem! A to mi nějaké DVD nemůže vynahradit!
    Já prostě dávám přednost hudbě naživo! Každý má to svý :o))

    OdpovědětVymazat
  20. Já chodím jedině do kotle! i poguju, tak lehce. :) Prostě člověk musí chvíli zapomenout na nějaké ty potřeby. :) A přesně, jde o tu atmosféru, o tu energii!! a žádné DVD ti to, squire, nedá ;-))

    OdpovědětVymazat
  21. Míno, dovedu si představit, že zapomenu na potřebu jíst a pít! Ale jak se mi chce na záchod, tak na to zapomenout nejde! Pro mě kotel nic není! Navíc mám slabou klaustrofobii :o))))

    OdpovědětVymazat
  22. Nesmíš před tím moc pít. Zbytek se vypotí skákáním, záchod nehrozí ;-) Ale pro každého to není, uznávám.

    OdpovědětVymazat