sobota 15. ledna 2011

Přivolávání!

:o)Tak už pojď Květáku, nemusíš už na nic čekat. Dneska začínáš u maminky v bříšku 38. týden. To už se tam válíš dost dlouho, nezdá se ti? Nenudíš se už trochu a nechceš poznat zase něco nového? Doteď jsi se vyvíjel a připravoval se na svět, ale odteď už se tam budeš jen tak válet a ukládat podkožní tuky, to přeci můžeš i venku! Aspoň si delší dobu užiješ tu spoustu oblečků velikosti 62, co ti tvá šílená matka pořídila… Možná se ti občas zdá, že máš úplně trhlou mámu a že si tě nezaslouží, ale věř, že to jí jen v těle řáděj hormony a taky se bojí. Ale především se na tebe hrozně těší. A táta taky. Teď trochu přibral, tak už vylez a začni ho pořádně prohánět na procházky s kočárem. Doteď jsme se oba báli, že bys mohl vylézt dřív, že by se mohlo něco stát. Odteď začínáme čekat, že už abys vylezl! Tak nás nenapínej. Táta ti tedy naordinoval, že bys měl ideálně vylézt 31. ledna. Cha, prý že u nich v rodině frčí poslední dny v měsíci. A navíc by se mu to hodilo, že by mu zrovna vycházelo volno na tři dny po tvém příchodu domů. Ale neposlouchej ho, máš to ode mě dovolené. Však on si to volno na nás zařídí, ať vylezeš kdykoli! O to se postarám, neboj! :o) A abych tě trochu navnadila, tak se podívej, jakej ti včera mamka připravila spací koutek. Měla zrovna tu správnou náladu. $$OBR460670$$ A klidně si tam ulevuj, co hrdlo ráčí, máma nic nenechala náhodě. Chránič matrace je schovaný pod prostěradlem, povlečení má ještě troje do foroty a kdybys byl extra výkonný, tak si pomůžeme nějakou dekou. Táta slíbil, že ti ten tvůj koutek ještě vymaluje tmavší barvou, aby se ti tam líp spinkalo, tak mu budeme věřit, jo? Tak už pojď!

27 komentářů:

  1. No jo, to to uteklo! Tak držíme palce a těšýme!:-))

    OdpovědětVymazat
  2. Jů, krásný spací koutek. Já CHCI bejt Květák! ;o)))

    OdpovědětVymazat
  3. :) ať už jste konečně spolu :) z očí do očí

    OdpovědětVymazat
  4. Mod., jojo uteklo to jak voda! Před dvěma měsíci mi to přišlo už nekonečný a hups... :o)

    Oby, škoda že si tuhle počáteční péči člověk nepamatuje, co? :o)

    Abu, jojo, už aby to bylo...

    OdpovědětVymazat
  5. To jsem taky jednou prohlásila, když jsme tlačili kočár se spícím nemluvnětem přes výmoly do kopce a sotva jsme dejchali: \"V příštím životě chci být miminko!\"

    OdpovědětVymazat
  6. squire, to sem si svého času myslela každé ráno a odpoledne zhruba půl roku, když sem tlačila kočár sídlištěm na autobus a od něj, přes hromady hlíny a bahno, protože domy sice postavili, ale chodníky a cestu nikoliv:-(

    OdpovědětVymazat
  7. už 38.!!! tyjo, to už máš zachvíliiii... neříkej, že mně to uběhne stejnym hopem?

    OdpovědětVymazat
  8. ngvadi, uběhne to, ani nebudeš vědět jak! Před 30. týdnem jsem byla celá zpruzelá, že už jsem těhotná celou věčnost a pořád se nic neděje a neutíká to... a pak to nabralo rychlý spád :o))

    OdpovědětVymazat
  9. hezky jste to jarouškovi připravili ;), maminko a tatínku :))

    OdpovědětVymazat
  10. jarmilko, neděs, já do té doby musím napsat bakalřku :D

    OdpovědětVymazat
  11. kurna, cizí těhotenství utíká asi stokrát rychleji než to vlastní, tak moc držim palce at se rozhoupá a at to proběhne rychle a v pohodě

    OdpovědětVymazat
  12. z těch černobílých kruhů a kosočtverců bych dostal akorát tak zánět spojivek...

    OdpovědětVymazat
  13. PJ, no vidíš a baby katalog o tomto \"veselém leporelu\" říká, že je to vyrobeno pro rozvoj základních smyslů dítěte - obrazce mají stimulovat zrak... :o)))
    z druhé strany žádný kosočtverce ani kola nejsou, tak přinejhorším hodímu tu... je plná zvířátek :o))

    OdpovědětVymazat
  14. 31. je dobrej den, to bys měla Květouše přesně měsíc od naší Chlupatý hlavy:) Jojo, teď už to bude pěkně napínavý! Přeju ti hlavně spontánní a nekomplikovaný porod a ničeho se neboj, vše zvládneš a až na tebe vybalí první bezzubej úsměv jak rohlík, tak to je prostě paráda:)

    OdpovědětVymazat
  15. je to dobrej den, o tom žádná, ale je to až za 14 dní!!! Upřednostnila bych nějaký dřívější i když ne tak dobrý den :o))

    OdpovědětVymazat
  16. je mi to jasný, já začala taky ty 2 týdny dopředu už zvát trpaslíka ven. tak ať se rychle dopeče do krásy a nemusíš se už dlouho vláčet s pandírkem.

    OdpovědětVymazat
  17. psice, to já se moc nevláčim... břicho moc velký nemám, ale stejně bych se ho už nejradši zbavila .o)

    OdpovědětVymazat
  18. No, tak to už fakt uteče... Držím palce i nadále - stále :-)

    OdpovědětVymazat
  19. La sconosciuta17. ledna 2011 v 0:52

    Moc hezké. Jak postýlka, tak \"pozvánka na svět\" pro Jarouška. A snad blog vydrží, aby si to mohl jednou přečíst :-)

    OdpovědětVymazat
  20. šikovná.-)))Teda...to to letí...Nám snad, každou hodinou, porodí kamarádka.-)Taky přivolávala.-))))

    OdpovědětVymazat
  21. Čau, máš to krásně nachystaný, Jaroušek to určitě co nejdřív ocení. Obdivuju, že se nenasereš na PJ, mně jeho komentář rozčílí skoro vždy a ani se mně to netýká:-)

    OdpovědětVymazat
  22. nominku, díky :o))

    La sconosciuto, ani nevim, jestli by si to měl někdy číst! Přeci jen tu jsou i zážitky z doby před těhotenstvím :o))

    Lorrain, jojo letí jako blázen! A jak dlouho přivolávala, než to vyšlo?

    keimilko, nejlépe tento týden, kdyby to už ocenil! Ale asi ne :o(
    na PJ komentáře jsem zvyklá, to už jiné nebude... aspoň mi to vždycky oživí :o))

    OdpovědětVymazat
  23. hele mě k vyvolávání čudlete pomohl článek :-)) v neděli jsem psala o tom, jak se mu nechce ven a že už by mohl a myslela jsem si, že ho v pondělí zveřejnim, ale už jsem to nestihla, tak mi ted visí v rozepsaných :-)

    OdpovědětVymazat
  24. hmmm tak článek mně očividně nepomohl :o)

    OdpovědětVymazat
  25. U nás vždycky pomáhali doktoři - jednou píchli vodu, podruhý zabral prášek. A tak em byl ušetřen šílené jízdy do porodnice uprostřed noci:-))

    OdpovědětVymazat
  26. jaroušek? to bude lobo potěšen... :-)

    OdpovědětVymazat