středa 19. ledna 2011

Procházka s veselým koncem.

:o)Jak tak koukám z okna, tak Milovaný dnes bude zřejmě ušetřen povinné procházky se svou ženuškou. Je tam hnusně, že bych blila. Ještě že jsme stihli procházku včera. Bylo krásně, sluníčko svítilo, 7 stupňů nad nulou! To byl člověk hnedka jinak naladěný… Akorát jsem včera zkonstatovala, že už bych neměla dělat činnosti, při kterých se můžu zapotit, bez podprsenky. Jak se zvětšily, tak si nějak lehly nebo co… kde jsou ty moje pevné malé poupátka, o kterých jsem ani nevěděla? No takže jak svítilo sluníčko, tak jsem se potila jako prase (ale to já se teď potim i bez sluníčka) a kozy jsem měla přilepený! Nic moc :o( A na procházku už teď nesmím nikdy vyrazit bez balíčku papírových kapesníčků. Ochčiju totiž, co můžu. Jsem jak pes a značkuju si svoje teritorium. Nejhorší je, že pořád nepoznám, kdy se mi opravdu chce a kdy je to jen takový chvilkový pocit (říkám tomu uchcanec). A to pak nasere, když zapadnu někam za strom, stahnu gatě a… NIC, jen pár kapiček. Prostě uchcanec. Výstižné pojmenování. Včera jsme nasadili docela svižné tempo, až jsem se divila, že jsem tak čilá a svižná takovou chvilku před porodem. Ale ono to asi bylo hodně způsobené i tím, že jsem věděla, že čím dřív to ujdu, tím dřív budu doma a tím dřív budu doma něco žrát a ležet u Hypnotizéra. Takže trasu, kterou jsem se „zátěží“ začala chodit hodinu a půl, jsem včera prolítla za hodinku. Ale ke konci už mi docházely síly a museli jsme pořád zastavovat. Nějak se mi hůř dýchalo :o)) Na konci procházky se mi stala malá nehoda. Zase jsem nemohla dýchat a tak jsem se zastavila a při té příležitosti že se vysmrkám. Milovaný, když viděl, že vytahuju kapesníky, tak se ptá: „To už na tebe zase přišel uchcanec?“ „neeee, to se mi ještě nechce a i kdyby jo, tak ten kousek už bych to vydržela domů.“, vysvětlila jsem mu a začala smrkat. Jenže jsem zatlačila moc a i na jiných místech a neštěstí bylo na světě. Lépe řečeno v kalhotkách! Normálně jsem si uchcala do trenek! A nebyla to kapka! Bylo toho docela dost! „Do prdele, do prdele! Já se pochcala!“, začala jsem řvát a Milovaný se mohl potrhat smíchy. Ještě že jsem měla takovou zásobu těch kapesníčků. Kalhotky jsem si vystlala a už jsem metelili domů… Tam jsem opět vypustila nálož, jako bych dva dny nebyla na záchodě. Už mě to fakt nebaví!

35 komentářů:

  1. chuááááá :-DDD
    to jsou samá pozitiva a výhody, asi si najdu někoho, kdo to odrodí za mě......

    OdpovědětVymazat
  2. Fakt dobrá příprava na důchod :-)

    OdpovědětVymazat
  3. bosorko, to jo no:) jak já se na to těhotenství netěším. a to jak tak vidím, ty máš celkem smířlivou povahu:)

    OdpovědětVymazat
  4. muris, tak to jsem zvědavá, jak dlouho budeš hledat! .o))

    bosorko, hrozná představa, že by se to pak mělo stát součástí každodenního života :o))

    Anusko, těš se. Ono je to vlastně prima! Pak teprve nastanou krušný časy! .o)))

    OdpovědětVymazat
  5. :-))) Tak jsem po čase zavítal k Jarmilce a jako obvykle jsem se dobře pobavil! :-)))
    A ten dopis znáte? \"Kozy posraný, kozy pochcaný. Vyjebaná píča, vyjebanej čůrák. Píča, píča, píča. Posraná klika od hajzlu, zasyflený kozy...\"
    http://www.youtube.com...jFcjDyaZNY

    OdpovědětVymazat
  6. lempe, jo ten dopis znám dost dobře, to jsem si sjela už tolikrát! Jednu dobu jsem to používala v práci jako terapii, když bylo nejhůř! .o)))

    OdpovědětVymazat
  7. tak s čůráním jsem to měla stejně děsný! znala jsem všechny hospody směr centrum, kam jsem mohla cestou na nákup, věděla jsem, kde jsou ty zdarma, kde se platí i kde mají pindy na uchcaný těhotný:) Ve městě je to holt se značkováním jen tak v terénu horší! Každopádně mě na tom nejvíc hrotilo, jak MOC jsem vždycky potřbovala a jaká mikroloužička ze mě pak vyšla! O nočních výletech na WC ani nemluvím. K úplnému pochcání jsem se ale nedostala, to gratuluju:)))) Počkej tu úlevu, až se vyčůráš po porodu normálně proudem a v normálních intervalech:) Já jsem na ty muka bez tvého příspěvku ž málem zapomněla: Ještě pálení žáhy byl taky strašnej mor a naštěstí přešel s porodem.

    OdpovědětVymazat
  8. jo a náhlý příliv energie a aktivity může znamenat i blížící se porod, tak to checkuj:))

    OdpovědětVymazat
  9. psice ma pravdu predcedo :)).
    Prival energie se i u me rovnal porod :)).

    OdpovědětVymazat
  10. U mě teda porod následoval po přívalu plodové vody:-) Ale je fakt, že když jsem se zničeho nic rozhodla roztřídit všechny staré fotky mraky let zpátky a rozložila si je po stole, tak pak to brzo přišlo. Nemusím říkat, že jsem to už nedodělala a chvíli trvalo, než jsem si na archivaci udělala čas a chuť.

    OdpovědětVymazat
  11. psice, v noci je to hroznej vopruz! Většinou poprvý chodim 1 - 1,5 hodiny po usnutí a to je fakt k posrání!!! Jenže já si za to můžu sama, pořád něco lemtám bez ohledu na denní či noční hodinu :o))
    pálení žáhy mívám po hodně čaji a po bílym víně! Sakra, dřív mě pálívala žáha po jednom litru vína, teď už po jedný deci :o))

    holky, tak to beru jako pozitivní zprávu s tou energií a začnu si na noc dávat na matraci něco nepromokavýho, kdyby přišel příval i té plodovky .o))
    ale nevim, jak moc tu mou energii na procházce brát vážně. Přeci jen mě doma čekalo to jídlo a to je pro mě odjakživa hnací motor :o))

    OdpovědětVymazat
  12. přesně jsem věděla co nakonci přijde :-) taky se mi to stalo, je to k posrání, ale co už.. po porodu zas přijdou mokrý kruhy na prsou od mlíka :-))

    OdpovědětVymazat
  13. a to některý ženský to mívaj už v těhotenství! Takže vpodstatě jsme šťastné ženy! .o))

    OdpovědětVymazat
  14. Taky jsem si málem čurla smíchy, když jsem to četla :-) A napadl mě nadpis (jelikož to tak ráda používáš): To je k posrání, já se pochcala :-) :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  15. To mně se teda v těhotenství povedlo nepočůrat se (i když zmapované jsem měla všechny veřejné záchodky v Brně), ale zato jsem patřila mezi ty, které nosily vložky do podprsenky už od čtvrtého měsíce...

    OdpovědětVymazat
  16. La sconosciuto, to je výstižnej nadpis! Ty já vždycky vůbec nevim, jaký bych měla dávat :o))

    squire, tak to já se radši občas pochčiju! .o))
    doteď jsem si dávala pozor při pšíkání a kašlání a odteď už musím i při smrkání :o))

    OdpovědětVymazat
  17. jojo, taky patřím k těm, co už teď nosí vložky do podprdy... :/

    OdpovědětVymazat
  18. ngvadi, nezávidim! Akorát doufám, že to neznamená, že pak nebudu mít dost mlíka :o((

    PJ, a lepší už to tady nebude! .o)

    OdpovědětVymazat
  19. jarmilko, zrovna dnes jsem narazila na jeden tematický taneček - máš ho věnovaný u mě :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Nomi, dobrý video :-)

    OdpovědětVymazat
  21. taky jsem na to teďka koukala :o)))
    já si takhle nestihla zatančit. Přišlo to nečekaně :o))

    OdpovědětVymazat
  22. Koukám, že ty vložky, co jsem si myslela, že budou 9 měsíců nevyužitý, budou využitý a začnu trénovat výrobu a práci s čurokapem.
    Taneček je super.

    OdpovědětVymazat
  23. třeba budeš mít štěstí a vložky zůstanou nevyužitý! Nebo si je třeba budeš dávat do kalhotek :o))

    OdpovědětVymazat
  24. Možná už malej květák postupuje směrem k východu a tlačí ti na měchýř...

    OdpovědětVymazat
  25. keimilko, tak to každopádně! Proto je v těch posledních několika týdnech čůrání nejčastější... a jak se tam tlačí, tak mě bolí celá... :o(

    OdpovědětVymazat
  26. jarmilko, to, že ti ještě mlezivo neteče, ještě nemusí vůbec nic znamenat... myslím, že spoustě ženskejm se laktace spustí až s porodem...

    OdpovědětVymazat
  27. Tak můžu s klidem hlásit, že dneska se mi to pustilo zas. A to jsem v devátém týdnu. S prtětem jsem teda máčela podprsenky až později.

    OdpovědětVymazat
  28. To je tak, když na tebe nepřijde uchcanec, ale pochcanec! ;o)))

    OdpovědětVymazat
  29. ngvadi, no to mě se už objevilo, ale maličkato, rozhodně jsem kvůli tomu nemusela začít nosit vložku do podprdy... takže jako něco se mi tam už děje, ale jen jsem se bála, aby to nebylo tak, že bych pak mohla mít málo mlíka, když to ze mě \"nestříká\" proudem :o))

    squire, tak to je hustý, že už takhle brzy! Je to fakt zvlášntní, jak to má každá ženská úplně jiný, co? .o))

    Oby, :o))) ale kdyby to člověk včas rozeznal, co? :o)))

    OdpovědětVymazat
  30. no a pockej po porodu, prvnich par dni jarmilko...

    OdpovědětVymazat
  31. no ale to budu nosit ty obří hygienický vložky, takže to bude ok :o))

    OdpovědětVymazat
  32. Já mám po porodu dva a půl roku a při kýchání, kašlání a smrkání si musím dávat bacha furt. Hádám, že druhej porod to spíš nezlepší...ještěže už jsou ty vychytaný antiinkontinenční operace...beztak mě jedna čeká.

    OdpovědětVymazat