středa 20. dubna 2011

Dneska je to samý zážitek

:o)Dneska jsem šla dopoledne na procházku s Květákem sama s tím, že se Milovaný časem k nám připojí, až přijede z nějakých zdravotních testů… Byli jsme spolu sami hodinu a pak jsme šli Milovaného vyzvednout k baráku. A jelikož jsem praktická žena, tak než jsem odcházela, tak jsem zapla pračku s Květákovými vesměs zaprděnými, pocucanými a poblitými věcmi. Takže jsem hodlala tuhle várku pověsit za barák při vyzvednutí Milovaného doma. Měl na mě čekat za barákem s vypraným prádlem již nachystaným v prádelním košíčku, abych se doma zbytečně nezdržovala. A protože je to kluk šikovný, tak přesně takhle jsem ho za barákem našla. Předala jsem mu kočár a běžela honem rychle pověsit, abysme mohli hnedka vyrazit. Hrabu, hrabu, hrabu a nikde nemůžu našmatat pytlík s kolíkama, který má svoje místo přesně v tomhle košíku. Ptám se Milovaného, kde jsou kolíky…??? „Vyndal jsem je doma, překážely tam.“, byla odpověď, které se jen těžko dá uvěřit. Jak jsem už psala – kluk šikovný :o))) Ráno jsme měli rodinnou idylku v posteli = Květák se rozvaluje a řve veprostřed naší 180 cm široké posteli a my s Milovaným se krčíme každý na svém okraji a držíme se zuby nehty, abysme zůstali na posteli. Když tu se rozline neskutečný puch po celé ložnici. Něco neskutečného – jako zatuchlý vajíčka! Okamžitě obviňuji Milovaného, který se brání, že on nic! Za to ještě dostane vynadáno, že využívá nebohého Květáka a svádí na něj svoje jedovaté prdy! Pak Milovaný odjede na již zmíněné zdravotní testy a já zůstávám s naším roztomilým miminkem sama. Jdu ho přebalit a převléknout do denní róby. Květák je hrozně rád nahatej, takže ho přebaluji na posteli a nechám ho tam chvíli si pokopat úplně nahatého. Ano, riskuji tím znečištění postele, ale za tu jeho radost mi to stojí. Najednou ucítím zatuchlý vajíčka! Přesně jako ráno. A spokojený Květák stále kope nohama. Musím se Milovanému omluvit! Jako takové příjemné zakončení procházky jsme s Milovaným zašli na jednu zahrádku, že si dáme pivečko a obídek. Jde o první akci s jídlem a Květákem. On spinká a je tak rozkošný. Ani nemukne. Po půl hodině klidu a míru nám přinesou jídlo a v tu chvíli se začne kočár chvět a ozývají se z něj zvuky probuzeného a nasraného mimiňáka! On má snad radar či co! A jelikož je Milovaný gentleman, tak si svoje jídlo rozkrájí na kousky a pak už jen jednou rukou houpe kočár a druhou si napichuje na vidličku kousky masa. Jakmile ustane v houpání, ozývají se nespokojené zvuky. Ve chvíli, kdy dojíme poslední sousto, Květák opět usíná, spokojený, že nám to jídlo aspoň trochu znepříjemnil!!! A takhle my si žijeme! Pořád se něco děje :o))))

7 komentářů:

  1. maj parchanti radar na spoustu věcí :-)) jach s nama byl poprve jisz, když mu bylo něco málo přes týden a to byl ještě hodnej

    OdpovědětVymazat
  2. ty jo, když bylo Květákovi takhle málo, tak jsem akorát tak ležela doma s antibiotikama a zánětem v prsu a skoro jsem nežrala, jak jsem byla v nervu ze VŠEHO!!! .o)))

    OdpovědětVymazat
  3. jo, takhle Žmur taky zpříjemňoval meníčka. Píšu v čase minulém, protože nedávno začal vyžadovat, abych ho během jídla vytáhla z káry, nacpala ho do náruče a mohl se děsně dospělácky rozhlížet po stolustolovnících a snažit se hňácat rukou do mého talíře. Jsem potom najedená za 5min a dost se divím, že ze mě na záchodě nevychází celé čtvrtky oběda, jak ho hltám...

    OdpovědětVymazat
  4. psice, pod to bych se mohla podepsat, zrovna včera jsme to u oběda praktikovali :-) a ted se mi had sápe po notasu

    OdpovědětVymazat
  5. jéééhee... no je vidět, že je po mamce a po taťkovi....jakmile jde o jídlo je ve střehu..:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Myslel jsem, že Jarmilka si až do smrti bude hrát na medvědy a blog ukončí. A udělal jsem v návštěvách pauzu, moc velkou pauzu... Přišel jsem tak o možnost aktuálně reagovat na minulý příspěvek. Tak ještě dodatečně - off topic - gratuluji k tomu, že jste opět zahájili \"volnočasové aktivity\". A toho volného času přeju co nejvíce.

    OdpovědětVymazat