pondělí 18. dubna 2011

Moje plány vzaly za své!

-Včera jsem si uvědomila, že dnešek bude historicky první den v životě Květáka, kdy bude Milovaný v práci a já nemám dohodnutou žádnou návštěvu nebo společnost na procházku s kočátem, takže budeme celý den opravdu jen spolu my dva. A tak jsem včera plánovala, co budeme dělat, kam půjdeme, co zařídíme, navíc krásná předpověď počasí!!! Člověk míní, život mění. Dneska ráno byl Květák nějak divně vzhůru. Na kojení se vzbudil o hodinu dřív než obvykle, pak rychle usnul a zanedlouho se zase vzbudil. Když spal, tak k ránu hrozně naříkal… když jsem ho přendala do naší postele, tak byl hrozně horký, což jsem přisuzovala tomu, jak byl pořádně zabalený. Ale nepolevilo to. V půl 8 jsem mu změřila teplotu v prdce a ke své hrůze naměřila 38,5!!! Okamžitě jsem volala doktorce. No a teď čekáme. Jsme celý den doma a čekáme, co se z toho vyvine. Milovaný byl celý minulý týden nechcípaný, tak je možný, že se z toho vyklube nějaká viroza. To by mě ale hrozně moc nasralo, protože hádejte, jak Milovaný k tomu přišel???!!! V pondělí do hospody odcházel a byl fit, přišel o tři hodiny později než měl a ráno byl lazar! Prý to cítil už zezačátku pobytu, ale bohužel ho to nedonutilo přijít domů. Jestli to Květák od něj chytnul, tak ať si mě nepřeje! Navíc je dneska a zítra celé dny v práci :o(( no ale stejně se už nedá nic dělat. Květák má takový unavený očička, ale občas se na mě zasměje a z toho pohledu mi puká srdce! Jinak spíš pokňourává. Ráno jsem přes něj přehodila deku a on jí ani neskopává, už to by mi bylo podezřelé, i kdybych ho neměřila… chrastítka ho nezajímají. Jen tak leží a čumí a občas usne. Krmím ho častěji než obvykle, aby měl dost tekutin. Aspoň že má chuť k jídlu. Od rána mu s každým měřením teplota klesá, tak si začínám dělat naděje! Ale večer asi ukáže :o((( Včera měl hodně náročný den, tak si pořád říkám, že by to mohlo být tím…??? Chjoooo to jsou radosti! A to jsem vám chtěla dneska napsat o tom, jak jsem podruhé ztratila panenství! Pche! Prý že to nejde :o)))

7 komentářů:

  1. Jo jo to znám, když jsou děti nemocné, nic člověka nebaví. Tak přeju, ať je malému brzo líp.

    OdpovědětVymazat
  2. To je normálka, slabší viróza, bude hned pryč.

    Ale ta druhá ztráta, to mě enormě zajímá, v životě sem vo tom neslyšel:-)

    OdpovědětVymazat
  3. jo jo, nejhorší je pak plánovat nějaké dovolené, víkendy či srazy. Vždy před dovolenou vezmeme synka ze školky na dva dny raději k babičce, aby na poslední chvíli nechytil nějakej kykyrýs.

    OdpovědětVymazat
  4. brzské uzdravení přeju květáčkovi :) ...:-D cože? :-D tak to jsem zvědavá, co z tebe příště vypadne :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Tipuju šestou nemoc, dva až tři dny horečka (i když 38,5 ještě není taková trága, i když se ti to asi, jarmil, nezdá, ale děti dovedou být i horoucnější), pak \"divná\" vyrážka podobná zarděnkám, týden karanténa a je vymalováno. Má chuť k jídlu a to je dobré znamení. Přeju brzké uzdravení a hlavně ať se to nepřekulí do něčeho vážnějšího.

    OdpovědětVymazat
  6. Když od rána teplota klesá a nestoupá, bude líp, jinak by minimálně neklesala, večer bývá vyšší, když jde do tuhýho. Tak zavodňuj a sleduj a nenervuj se ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. tak F. se naštěstí spletla v tipu! Večer šel spát s 37,7 a po půlnoci už měl 36,6 a ráno 36,7... takže budem ještě dopoledne doma a budu měřit a jestli to bude pořád dobrý, tak odpolko vyrazím ven s kočárem!!! :o)))
    uuuuuuuufffffffffffffffffff :o)))

    OdpovědětVymazat