středa 6. dubna 2011

Pro čokoládu bych vraždila!

A k tomu bych si ještě zapálila :o))Dneska je čtvrtý den, kdy nežeru sladký. Tedy vlastně oprava – nežeru čokolády a sušenky a to ani v malém množství. Původně jsem sice plánovala, že s tímhle svým novým zlozvykem skoncuji hned po šestinedělí, ale to nějak neklaplo, takže jsem začala až po osminedělní… a ty dva týdny navíc jsem si tedy opravdu užila, jak se patří. Denně minimálně celá čokoláda a spíš výjimečně to bylo jen takhle málo. Ale je to peklo na zemi. Nepamatuji se, že by přestávání kouřit bylo takhle náročné! Možná je to tím, že kouřit jsem mohla jen někde, zato čokoládu může žrát kdekoli!!! Taky dost rapidně stoupla spotřeba náhražkového materiálu v naší domácnosti! Minulý týden jsem koupila čtyři mlíka a dneska už jsem načínala novou čtyřku. Pořád si ho liju na čokoládové cornflaky, které jsou nyní pro mě lahůdkou čístlo jedna! Pokaždé, když jdu nakoupit, tak domů pytel přinesu :o))) Ale na váze už je to znát, to ne že ne. Sice ne nějak extra, ale na druhou stranu jsem se poslední dobou taky nijak extra na procházkách nevyřádila. Jak začalo být hezky, tak každou chvíli někde posedávám a popíjím z domova připravené pití. Jo – jsem takový srab, že si radši připravuju pití na cesty doma, než abych musela někam do krámu a odolávat tam sladkým lákadlům! Ach můj bože!!! Vraždila bych pro Linu, Milu, Tatranku nebo aspoň malinkou Deli!!! Jinak musím také nahlásit stav Květákových strupů na hlavě. Je to čím dál tím horší. Včera jsem objevila mokvavé strupy, tak jsem radši došla k doktorce. A ještě že jsem to udělala! Je to normální vyrážka u miminek, ale on jí má hodně ošklivou (což mi vlastně řekla i o tý vyrážce, co měl na obličeji). Takže opět mažeme šedou smradlavou mastičku, tentokrát do vlasů. Jenže ve vlasech se to nedá hezky rozetřít, takže tam toho má větší nánosy a v tomto větším množství a možná i v kombinaci s pachem strupů už to nesmrdí jako oblečení po grilování předuzeného prasete, ale páchne to jako popelník plný vajglů. Kouřila bych, až bych brečela!!! Takže stále čekám, až budu mít miminko s voňavou kůží!!! V pondělí jsem Květáka sebou vzala na otevíračku jednoho kosmetického salonu. Kosmetičky jsou moje staré známé. Květák šel z náruče do náruče a jedna kosmetička obdivovala, jakou má pěknou pleť! Prý že většinou miminka mívají na obličeji pupínky… musela jsem se v duchu smát! Kdyby ho viděla před pár týdny! A kdyby viděla, co má pod čepicí! Utekla by :o))) Takže vlastně nic nového. Květák stále strupatý, já stále rozežraná! :o)))

49 komentářů:

  1. Já začala jíst sladký ze stresu ze školy, každou noc, když píšu BC, tak si dělám krupici. Ze začátku to bylo ovoce... :o/

    OdpovědětVymazat
  2. při čtení tohoto článku jsem snědl jednu Milu... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. dalimile, koukám že je to nakažlivý! Já to dočetla a šla jsem si zobnout nutelly:)

    OdpovědětVymazat
  4. Já si po dočtení dávám malého ruma:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty, Jarmilko, místo toho dlouhého povídání, co kdybys uvedla nějaká data? Myslím tím obvod pasu, hmotnost a výšku, já ti spočítám BMI. Třeba nepotřebuješ hubnout? Třeba je to úplně naopak?

    OdpovědětVymazat
  6. Ivet, já na začátku taky jedla jen jednu sušenku denně :o))

    dalimile, jak já ti závidím! Já se zase uspokojovala čokoládovými corny a další mlíko je v prdeli :o))

    Sejro, tak to vůbec nemůžu!!! .o(

    Lampe, BMI jsem si spočítala sama a tam vím, jak na tom jsem a něco dole mi prostě neuškodí! :o)

    OdpovědětVymazat
  7. někde jsem četl, že muž s těhotnou ženou taky nabírá váhu, tak se toho držím, v srpnu rodíme...

    OdpovědětVymazat
  8. Milovaný se mnou drží doteď... asi si nevšiml, že už nejsem těhotná a netloustnu :o))

    OdpovědětVymazat
  9. Jermilka se z toho vykroutila jako obvykle. Tak se aspoň veřejně přiznej, jestli jsi skupina A, B, C, D nebo E:
    A - BMI 18,5-24,9
    B - BMI 25-29,9
    C - BMI 30-34,5
    D - BMI 35-39,9
    E - BMI 40 a více.

    OdpovědětVymazat
  10. no právě že jsem B a dvě kila by mě dostaly do A :o)))

    OdpovědětVymazat
  11. Ale jinak je to určitě pro všechny milé překvapení - s radostí všem čtenářkám/-ům sděluji, že JARMILKA NENÍ ŽÁDNÁ TLUSŤOŠKA!
    Čekám, že se s svými BMI pochlubí i Squire a Ivet (Sejra, sorry, jsi mimo hledáček mého zájmu).

    OdpovědětVymazat
  12. tak to koukam ze si to pekne hlidate a propocitavate :)))

    OdpovědětVymazat
  13. Lempe, brala bych přesun těch kil a skupin :o)))
    nikdy jsem neříkala, že jsem tlusťoška... ale hubeňour taky zrovna nejsem :o(

    L., když se někdo denně váží, tak je jasný, že i takovou věc jako BMI má v merku :o))

    OdpovědětVymazat
  14. Já u toho chroupu hořkou ;-)Tu si vzít nedám :-)BMI ani nepočítám, mám furt stejně, po vykojení na normál to je OK ;-)

    OdpovědětVymazat
  15. Lempe, chtít BMI po těhotný je opravdu vypovídající údaj - ten můj igráček už něco váží! Ale že seš to ty... počítá se to pořád jako váha děleno metru na druhou? Tak to su skupina A jetě v pátém měsíci těhotenství; ale v šestém už budu B. Chybí mi do ní 800 g:-D

    OdpovědětVymazat
  16. ty odvykačky mi něco připomínají:)) No tak hodně zdaru a silné vůle a hlavně ať neskončíš jako já a neshltáš místo denní porce čokolády půl kila musli křupínků, protože jsou \"zdravější\":) Žmur má strupy konstantní, ani nemizej, ale ani se nedělaj nový. Má na hlavě strupatý souostroví o rozloze tak 10 x 6cm, dokud se daj nosit čepky, tak je to krasavec bez poskvrnky:)

    OdpovědětVymazat
  17. tak jsem se šla taky zvážit a ups, asi bych se měla začít pořádně ládovat, ať příští týden nemusím na kontrole přiznávat, že jsem nejenže nepřibrala, ale dokonce kilo shodila :/ ale mrně roste (=břicho se zvětšuje), akorát mně to asi někde ubylo...

    OdpovědětVymazat
  18. bosorko, taky potřebuju pořádně vykojit :o))

    squire, kolik už máš nahoře? Já v pátym měla nějaký čtyři kila! Ty kráso, to byly časy :o))

    psice, Květákovi smradlavka rychle zabrala a začíná se nám vyloupávat a je vidět i hezká miminkovská kůže! Jenže dneska večer zase promažu a bude po kůži!!!

    ngvadi, tak to máš štěstí!!! A břicho máš pořád malý nebo už se to rozrostlo? Kdy máš vůbec termín?

    OdpovědětVymazat
  19. ngvadi, já první tři měsíce taky nepřibírala a ve čtvrtým jsem dokonce shodila, kvůli střevní chřipce... ale teď to valí nahoru.

    jarmilko, přesnej odhad. V pátým mám oproti stavu před přesně čtyři kila nahoře. Břicho se mi už ale taky vykulilo, daleko dřív než s Hančou, ony ty svaly v břišní stěně už nejsou co bejvaly.

    OdpovědětVymazat
  20. jarmilko, termín mám 23.5., břicho už je pořádný, ale ve srovnání s ostatními břichaticemi pořád takový decentní :) no, moje přírustky po kontrolách (k čemu je ta průkazka taky dobrá:P):

    začátek října: 48
    9.11.: 48
    9.12.: 49
    5.1.: 51
    2.2.: 52
    2.3.: 53
    23.3.: 55

    OdpovědětVymazat
  21. Já se taky napráším, Lemp se sice neptá, leč...teď jsem provedla kontrolní měření a 22 gramů mě posouvá z podváhy do A. Půjdu něco zobnout abych se trochu spravila:-)

    OdpovědětVymazat
  22. ngvadi, těch 48 to je počáteční váha? Ty potvoro!!! :o))) ty se můžeš ládovat horem dolem... pokud tedy neměříš 120 cm :o))

    keimilko, no ty taky! Chjoooooo :o))

    OdpovědětVymazat
  23. jarmilko, já tě uklidním, u mě byla počáteční váha 63:-D

    OdpovědětVymazat
  24. to mě taky nijak neuklidňuje :o))

    OdpovědětVymazat
  25. jarmilko, mám ten dojem, že ve skutečnosti jsem v září začínala nějak na 46, ale to jsem se bála nahlásit, tak jsem si trochu přidala :D ale já nejsem nijak vysoká, mám 160cm...

    OdpovědětVymazat
  26. Děvčata, tak buď všechny kecáte, nebo se tady sešla hubená menšina naší populace.
    Squire, ty hubeňoure, nechceš uspořádat potravinovou sbírku? Že vy tam v tom Stuttgartu nemáte ani na jídlo?
    Keimilko, anorektičko, vyhledej odbornou pomoc! Žádné zobání, ale dortíček, zmrzlina, belgické pralinky ... a tak pořád dokola.

    OdpovědětVymazat
  27. Lempe, a co já? :o))) Taky si mám dát dortíček? :o)

    OdpovědětVymazat
  28. Lempe, já se snažím, fakt. Z toho abych se radovala z kil dole jsem vyrostla už dávno. Tuhle váhu mám tak nějak stabilně od střední a nic proto dělat nemusím, stačí mi sem tam zkouška, diplomka a pod, jsem nervák. A odborná pomoc mě asi nemine kvůli štítné žláze:-)

    OdpovědětVymazat
  29. Jarmilko, jestli hubneš, tak žádný dortíček. Doporučuji méně kvantity a více kvality - Diamant, Golfový míček, Rembrandt, Koňská hlava, Valencie, Prašná brána.
    Odborníci jistě vědí, o čem je řeč.

    Keimilko, chce to vyrovnat hladinu hormonů, a to nejen hormonů štítné žlázy. Napiš mail, poradím, jak na to.

    OdpovědětVymazat
  30. keimilko, ale to je jak moje máti. Ta měla taky špatnou štítnou žlázu a celý život byla štíhlounká, při svých 165 cm měla 48 kg, ještě po třetím těhotenství měla 53 kg, až po tom čtvrtém se jí to usádlilo a ustálilo na 60:)

    OdpovědětVymazat
  31. Je pravda, že některé ženské, aby zhubly, berou Letrox (hormon štítné žlázy). Ne aby vás něco takového napadlo!
    Byly byste sice štíhlounké, ale taky neklidné, nervózní, úzkostné, bylo by vám pořád horko, byly byste hnusně opocené, vypadaly by vám vlasy, ale zato by vám narostly chlupy na prsou a knírek pod nosem!

    OdpovědětVymazat
  32. V pohodě, Lempe! My nic brát nebudeme, vyjma čokolády:))

    Včera jsem dopoledne zblajzla požehnaně veliký řez dortíku s rozinkami, zajedla to zmrzlinovým pohárem a odpoledne dorazila KitKat Chunky tyčinkou... sladké těhotenství!

    OdpovědětVymazat
  33. vy jste všichni dobrý! Proč jste se museli toho žrádla tak chytnout? Psala jsem přece i o strupech! Z těch bych neměla chutě :o)))

    OdpovědětVymazat
  34. Vážně o strupech? nějak mě zaujaly víc komentáře...chci žrát.. dole mají úžasně roztomile a sladce vypadající dortíky... ale vzhledem k zázce zhubnout do 1.6. 4kg to nevidím.. Navíc Jarmilko mám 1kg +....se z toho poseru..

    OdpovědětVymazat
  35. já ty deka, co šly dolů po vysazení sladkého, taky ráno na váze zase našla :o((

    OdpovědětVymazat
  36. Podle mě je nejlepší čokodieta. Když se sní čokoláda, kterou tělo žádá, má klid. Když se mu nedá, sežere se ještě tuna jiných věcí a na čokoládu většinou nakonec taky dojde. Proto říkám - vzít si ji rovnou a přeskočit ty vycpávky a náhražky mezitím a vyjde to energeticky líp! ;-)

    OdpovědětVymazat
  37. Lempe, nejde mi poslat majl přes tady ten divnej systém, tak nevim. Radu bych ale ráda.

    OdpovědětVymazat
  38. Lempe, napadlo mě, jestli bys mi nenechal svůj majl ve vzkazech na mojem blogu. Slibuju že nebudu otravovat moc, ale když už ses tak šikovně nabídl...Dík.
    Jarmilko, omlouvám se, že ti tu plevelím diskuzi:-)

    OdpovědětVymazat
  39. Koukám, konečně Lemp nějakou uhnal:-DDD

    OdpovědětVymazat
  40. Lempe, máš tu tabulku nějak blbě, nenašla jsem se pod žádným písmenkem. :D

    OdpovědětVymazat
  41. Děvčata, neperte se o mě, ani nevíte, jestli nejsem nějakej úchyl.
    Pro všechny obdivovatelky přesto zveřejňuji svůj mail: drak.mudr@seznam.cz. Keimilko, nestyď se a napiš.
    Squire, ty nedělej fóry a napiš taky, přece si mě nenecháš vyfouknout nějakou Keimilkou.
    Wien, zkus místo svých vlastních výpočtů následující kalkulačku: http://www.vypocet.cz/bmi, ne každý měl z matematiky jedničku, že.
    Bosorko, souhlasím s tebou. Začít se musí belgickými pralinkami, na \"vycpávku\" pak nezbydou money.
    Jarmilko, tvůj blog je jediný, na který teď chodím, tak pokračuj, ať je zase nějaká sranda.

    OdpovědětVymazat
  42. Lempe, Tvoje tabulka začíná na 18,5. Ať to počítám čím chci, tak se tam prostě nedostanu. :P

    OdpovědětVymazat
  43. Wien, jestli se ti dá věřit, možná jsi další (vedle Keimilky) kachektik, kterému možná zachráním život. Okamžitě se přestaň hýbat, veškerou fyzickou aktivitu utlum na minimum (bez výjimek, víš co mám na mysli!), jídlo si nech nosit k lůžku. Jednou týdně, pokud bude úplné bezvětří, se projdi pomalou chůzí k Figlmüllerovi, pokud budeš mít dost sil, tak ještě k Sacherovi na sachr. Bude-li BMI i za měsíc pod 18,5, domluv si převoz sanitním vozem k Prof. Dr. Gabriele Häusler (Endokrinologische Ambulanz).

    OdpovědětVymazat
  44. Squire, a ty se moc nesměj! Pro tebe jsem našel kontakt na Poradnu pro uprchlíky a migranty spadající pod Diecézní charitu České Budějovice. Mgr. Jana Nováková 731 441 761, vedoucí poradny pro uprchlíky a migranty, Diecézní charita České Budějovice, Kanovnická 16, CZ - 370 01. http://www.dchcb.cz...inova-sbirka/

    OdpovědětVymazat
  45. :)) Slovu migrant odpovídám (lat. migrans = putující), slovu uprchlík nikoliv, v Německu žiji dobrovolně a dobrovolně se též do Čech vrátím. Akorát ne do ČB, tam by sice chtěl žít každý, ale ne já. Moje urbis alma je Brno a navždycky bude.

    OdpovědětVymazat
  46. Squire, \"V Českých Budějovicích by chtěl žít každý...kromě mě teda!\" Skvělá hláška,...
    A znáš film Nuda v Brně\"? Jestli ne, porzadím obsah: Mírně retardovaný mladík se chystá strávit první noc s dívkou z Brna. Oba se na to připravují více než pečlivě a po několika zádrhelích se věc podaří. Hezlé, že?
    ---------------------------------------
    Teď čekám, kdy Jarmilce se mnou dojde trpělivost, ale je to zlatá holka, ona se se mnou o ten svůj blog jistě ráda podělí....

    OdpovědětVymazat
  47. :))) Lempe a kdo bude makat? :D Já jsem se svým stavem spokojená, akorát mi padaj všechny kalhoty.

    OdpovědětVymazat