úterý 10. července 2012

Kadeřnice třicátnicí!

Tak už i Kadeřnici to dostihlo! Už se přidala k nám třicátnicím :o))

Oslava byla bujará, ač jsem byla nemocná, tak jsem to statečně přepila! Taková já jsem holka šikovná.

Dlouho jsem z Kadeřnice nemohla dostat informaci, co by si tak přála za dárek... až jsem se nasrala a řekla si, že už se jí ptát nebudu a dám jí peníze. Chvíli jsem se tím uklidnila, že jsem to teda vymyslela. Ale pak to ve mě začalo šrotovat. Svojí nejlepší kamarádce dám ke třicetinám peníze do obálky, aby si něco koupila!!! Néééé, to by mě hanba fackovala. Jenže co? Má vše. Co jí mám dát, aby se jí to líbilo, užila si to a nebyl to žádný krám?

A pak jsem to vymyslela. Zážitek. To teď frčí a je to lepší než nějaká věc.
Jenže jaký?

A pak jsem to domyslela do detailů. Jejím zážitkem byl jeden báječný den strávený s báječnou Jarmilkou v Praze. No nejsem dokonalá? Dárek pro Kadeřnici a zároveň i pro mě :o)))

A tak jsme před 14 dny ve středu v 10 dopoledne vyrazily z Městečka do Prahy. Nejdřív jsme dorazily ke Karlovu mostu, kde jsem k jejímu překvapení vybalila doma vyrobené obložené housky. Pak jsme vyrazily na Staromák, po cestě si daly jedno od cesty u Vejvodů. Pak Václavák, kde jsme navštívily kámoše Mekáče a pěkně se tam zprasily BigMackama. A pak rychle do potravin nakoupit hromadu sladkostí a nejbližší cestou k řece vyvalit se na lavičku a odpálit špeka! To byla ale paráda! Můj první špek od porodu :o))) dvě hodiny jsme jen tak seděly, čuměly na vodu, ládovaly se čokoládou a bombonama a vegetily...

No a zakončily jsme to v pivnici s náloží kuřecích křidýlek a hurá domů!!! Po desáté večer jsem padla za vlast a poprvé se mi povedlo spát 7 hodin v kuse!!!

Jedno je jisté! Podobný výlet absolvujem znovu do konce léta! Na tom jsme se shodly. Ať si Milovaný pěkně Květáka užije ještě jednou celý den! .o))))

4 komentáře:

  1. Jarmilko, Ty jsi vymyslela nový druh zážitku - geniální. Už to mají zážitkové agentury v nabídce? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. jarmilko, z kontextu vyplývá, že naposled jsi se naposled zhulila při porodu?:)) Výlet super, chybí tam ještě jediné - večerní hospoda;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no jasně. Kdy jindy? Ty snad ne? :o)))
      večerní hospoda byla. Však jsem přišla domů až po desáté... pravda, nebylo to nic dlouhého, ale už nezbylo sil :o)

      Vymazat