pátek 16. května 2008

Netušila jsem, že vybírání svatební kytice je věc tak náročná!!!

doufám, že se vdávám poprvé a naposledy.Ve středu jsem měla schůzku s kámoškou Květinářkou (z toho vyplývá, že svatební květinové záležitosti jsou grátis - život umí být spravedlivý alespoň někdy:o))), abychom si ujasnily, jakouže to po ní budu chtít kytku. Přitáhla spoustu katalogů, až mi z toho šla hlava kolem. Takže ani v květinách, kde jsem měla dost jasno, co chci, nakonec nebudu mít svou vysněnou verzi. Po dlouhém zkoumání, dohadování se (jelikož věřím rčení - Víc hlav, víc ví - přizvala jsem na konzultaci i kamarádku Kadeřnici), jsem si nakonec vybrala takovou přirozenou kytici z rudých růží namixovanou s bylinkami:o))) jééé to bude vonět. A tím jsem myslela, že budeme končit a může se začít chlastat. Ale opak byl pravdou, najednou na mě vybalila otázky - a co zdobení aut?, zdobení stolu? kytka pro maminky? kytka pro svědkyni? Ozdobení klopy ženicha? - Ježíííííííííííš, toho bylo, na co jsem si ani nevzpomněla. A tak jsem se zase dohadovaly a probíraly a kouřily a pily!!!! Ale vybráno je a při její poslední otázce - Chceš plátky růží, že bysme je na tebe házely místo rýže, jsem odpověděla již trochu pod parou, že jediné plátky, které po mě můžou házet, jsou plátky kuřecí či vepřové a tím byl hovor o svatební květinové výzdobě uzavřen a volná zábava začala. Trošku se nám to ale vymklo z rukou a Slečna Jarmilka se ve čtvrtek nepřihlásila v práci do docházkového systému a místo toho doma vyspávala kocovinu. Byl to den nanejvýš příjemný a plodný. Omluvou pro své pracovní selhání samozřejmě je, že vybírání květin je věcí velice náročnou pro organizmus a já jsem tak slabá:o)))

7 komentářů:

  1. .-)))))))))Krásný starosti.-))

    OdpovědětVymazat
  2. jéééžiš, ty jsi skutečně slovo romantika nikdy neslyšela :-) divím se, že i tu kytku nenecháš udělat z párků a klobás!

    OdpovědětVymazat
  3. Lorrain: krásný? Pod tímhle slovem si představuji zcela jiné věci:o))

    Sestra: i o této variantě jsem přemýšlela, ale to by Milovaného rodina asi nerozdýchala... maminka by z toho mohla mít malou příhodu:o)

    OdpovědětVymazat
  4. Hlavne prosimte nikomu doma nerikej, cos nakonec vybrala... me to pak rodina donutila trikat zmenit!

    OdpovědětVymazat
  5. já to doma ukázala a uspěla jsem.o)))
    horší je to s botama... je pravda, že nevěsta by měla mít boty s plnou špičkou? Koupila jsem si krásný pásečkový a vzdát se jich nemíním!!!

    OdpovědětVymazat
  6. nevzdávej! nikdy jsem o tom neslyšela a i kdyby... kašli na tradice. argumentuj zapařenou nohou!

    OdpovědětVymazat
  7. TAK TO MOC GRATULACÍ!!! To už jsem tu fakticky dlouho nebyla...musím si postupně přečíst aspoň několik Tvých příspěvků, abych byla aspoň trošku v obraze (kdo s kým, kdy, proč, jak,...znáš to:o)). Já bych se vdávala ještě jednou, sice ne z důvodu touhy po přípravách, ale abychom se nemuseli s mužíkem schovávat, když jsme si šli zakouřit (jeho rodiče to nevěděli)...:o))

    OdpovědětVymazat