pátek 23. května 2008

Zlobící Milovaný.

Umí si vybrat nejlepší čas.Dneska se koná moje rozlučka se svobodou u kamarádky Motorkářky. Já se už tak dlouho těším jako malý dítě na kolotoče, no řekněte, kdy se povede se sejít hnedle s osmi kamarádkami najednou? Vše by bylo ideální, kdybych ovšem neměla doma za Milovaného toho, co tam mám. Zrovna se rozhodl mě zlobit (nasrat by bylo lepší pojmenování mého stavu). Šla jsem včera jako každý čtvrtek na spinning, s tím že hned po spinningu si zabalím věci a půjdu rovnou spát, abych byla na dnešek fit. Milovaný šel už v pět na pivo s kamarádem a oznámil mi, že až se vrátím ze spinningu, tak už bude doma. Na spinningu jsem se trošku zdržela, páč jsem se zakecala se sestrou a její kamarádkou a tak jsem upalovala domů, abych to nebyla já, kdo přijde pozdě… óóó, jak jsem stará, tak jsem blbá a naivní. Byt samozřejmě zel prázdnotou. Ale už jsem se po těch třech letech s Milovaným naučila být tolerantní vůči nějaké té hodině zpoždění a tak jsem nic neřešila a vlastně byla ráda, protože mu alespoň stihnu napsat, aby mi cestou domů koupil cigarety, které jsem si neprozřetelně nekoupila. Jo ale cígo bych si bývala dala z fleku… kolem deváté mi přišla sms, že polkne a jde a že cíga už má připravené… jéééé jakou já měla chuť!!! A tak jsem šla v půl desáté spát bez vykouření cigarety (takže vzteklá), kolem jedenácté jsem se vzbudila, na posteli ležíce stále sama, pořád s chutí na cigaretu (takže ještě vzteklejší), kolem dvanácté jsem se vzbudila znovu, stále sama, stále s chutí na cigaretu. Pak jsem se vzbudila ve dvě, stále sama, zato chuť na cigaretu se přeměnila na chuť zabíjet a už se začal ozývat i strach, jestli se mu něco nestalo. Tak jsem se ponížila k napsání sms, jestli je v pohodě. Suchá odpověď „JES“ zahnala můj strach a posílila chuť zabíjet a znovu se ozvala chuť na cigaretu. V půl třetí jsem přestala být v posteli sama, najednou se mi tam objevilo jakési smrdící stvoření, které si dovolilo mi klidně sahat na moje pozadí. Takže dneska jsem vyloženě v dobré náladě a vyspalá do růžova, přesně jak se očekává od tak dlouho očekávaného dne. Jak jsem to psala předevčírem? Lepší se na nic netěšit? Já jsem tak nepoučitelná!!!

3 komentáře:

  1. to snad byly nějaký erupce na slunci!!! mně naštěstí nesužovala chuť na cígo, ale když jsem se ještě ve čtyři ráno probudila sama a telefony mi nikdo nebral, tak jsem už strachy lezla po zdi.

    jsou stejný. všichni.

    OdpovědětVymazat
  2. jo to jsou a ještě jsem zjistila, že Milovaný se strašně divil, že jsem tak nasraná... on měl za to, že se vrátil o půlnoci!!! ZABÍT!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná předmanželská harmonie:o). Už se těším na Tvé zprávy ze stavu manželského:o)). Jelikož jsem zatím taky kuřák, chápu Tvou chuť a vztek!!!:o)) Asi bych se neudržela a jak by přišel domů, dala bych mu já po zadku:o)!

    OdpovědětVymazat