úterý 10. března 2009

Zubní patálie

díl druhýPamatujete z prosince na mojí story se zubem (a do toho pár dalších komplikací)? Nakonec ho zubařka vytrhla, čuměla mi kost, bolelo to jako čert , otékalo to… a po nějaké době to bylo OK… Tak to bylo ve 2008 a nový vývoj ve 2009? Minulý týden mě to místo začalo zase pobolívat. Nebudu říkat, že mě bolel zub, protože ten tam už dávno není… bolela mě ta moje díra po zubu… ale jen tak lehce, ovšem v pátek večer se situace změnila – bolelo mě to jako ne lehce, ale kurevsky těžce!!! To je jasný, že to začne bolet ve chvíli, kdy si nemůžu dojít k doktorce (a na pohotovost by mě nikdo nedostal)… a tak jsem to statečně celý víkend vyplachovala ústní dutinu alkoholem… to zabíralo jen ve chvíli konzumace, ale dlouhodobý účinek to mělo pražádný… v neděli v noci byla bolest tak intenzivní, že mě i probudila a dvě hodiny nenechala spát… prášky mi nezabírali, Milovaný nebyl doma, aby mi alespoň pomáhalo jeho litování mé osoby…. A tak jsem si tam sama opuštěná pobrekávala a nakonec si na polštář dala pytlík s ledem a lehla si hubou na něj… A tak jsem včera vyrazila k zubařce, hodinku a půl jsem si posečkala v čekárně a pak se dozvěděla, že to mě ale vůbec nebolí ten vytržený zub, ale hajzl vedle něj! Prý to je stejný efekt jako když lidi přijdou o nohu a pak tvrdí, že je bolí, svědí, prostě jí cítí… pro jistotu mě ještě poslala do vedlejšího města na rentgen celé huby, jestli třeba… ale to bylo čisté… Takže jsem celý den do práce nevkročila, 7 hodin přesčasů, které jsem chtěla strávit s Milovaným, jsou v prdeli… takový pěkný den to včera byl… Když jsem konečně v jednu hodinu dorazila domů, hladová jako vlčák, začala jsem si vařit své oblíbené špagety, na které mám už nějakou dobu chuť. Ve finále, když jsem šla nandavat na talíř omáčku intenzivně myslejíce na to, jak se přežeru do bezvědomí, jsem v ní našla červa. DOBROU CHUŤ. Už nikdy nebudu dělat omáčku do špaget ze sterilované zeleniny (jmenovitě má oblíbená Pálava), což Milovaného strašně mrzí – moje špagety nenávidí, protože jsou samé rajče…. Takový príma den to včera byl!!!!

7 komentářů:

  1. Takže Ti vytrhla i ten vedle? Nebo ten zůstal na místě, ale už bez kazu? Tak nějak jsem to z toho nepochopila.. Ať už Tě nic netrápí a špagety si udělej třeba zase dnes!:o)

    OdpovědětVymazat
  2. tazinka: ježiš néé, ten mi nevytrhla, to už bych se asi nedoplatila... ten mi jenom vyspravila:o)))

    Sabina: takže pro tento rok bych už měla mít pokoj:o)) ale já už jsem na duben objednaná na vrtání dalšího zubu:o((, takže se to spíš bude stupňovat, každý rok o zub víc!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Hlavně ti přeju, aby to ve stejném duchu nepokračovalo, jelikož bys byla bezzubá ještě před vnoučaty...

    OdpovědětVymazat
  4. no tímhle tempem budu bezzubá ještě před dětma, nechci pomyslet, co bude při vnoučatech:o)

    OdpovědětVymazat
  5. tak doufám, že si špagátky pěkně slupla a pošušňala si, protože až nebudeš mít zuby, tak budeš moc jen vzpomínat - nebo si je budeš mixovat na kaši a v tom případě červík sem červík tam...

    OdpovědětVymazat
  6. nenene, špagáty jsem vyhodila do popelnice... už je asi budu vařit pouze na boloňský způsob (dokud nenajdu něco v mletym masu:o)

    OdpovědětVymazat