středa 1. července 2009

Pátý přes devátý

-Nějak v poslední době nestíhám. V práci toho mám dost, teď toho rozjíždím víc najednou a tak nevím, kde mi hlava stojí. Takže práce je dost, jenže penízky jsem pořád ještě přidané nedostala… takže v pátek jdu za šéfovou již po druhé!!! A o peníze navíc za přijetí dalších zodpovědností si budu říkat dohromady už po třetí a tentokrát se nechci nechat odbýt… zvýšení platu chci mít promítnuté již v červnové výplatě a basta!!!! Nebudu tu jak nějaká pinda dělat dvakrát tolik práce za stejný plat!!! Jinak se mám dobře (pokud pominu fakt, že mi teď z bedýnek zpívá můj Michael a já zase musím myslet na to, že již není mezi živými)… začínám čím dál častěji myslet na mílovými kroky se blížící dovolenou (už jen 23 dní!!!!!), na kterou se těším snad víc než jiný roky… sice tato moje první dovolená znamená týden bez Milovaného, ale já to přežiju, ostatně jako již několik let přežívám každoročně :o)), protože taková dámská jízda na chatě se nedá porovnat s dovolenou s Milovaným… neříkám, že je lepší – prostě je jiná!!!! Včera byla v Městečku buřina jako prase a já dylina největší jsem běžela mezi těmi blesky domů jen kvůli tomu, abych zavřela okna… přežila jsem… V neděli jsem zničehonic dostala od Milovaného dva tisíce, abych si něco koupila… prý měl teď nečekaný příjem a sám si udělal z těch peněz radost, tak prý si jí mám taky udělat!!!! No není on úžasný??? Tak jdu v pátek řádit na Václavák!!! Vyzvednu tam Švadlenku, která se uvolila mi dělat garde a mám už i plán, kdyby mi náhodou nic z oblečení nebylo!!! Nakoupím za dva litry knihy a budu mít stopro taky radost. A taky bych měla koupit alespoň nějakou drobnost Milovanému za to, že na mě je tak hodný :o)) A taky jsem už přestala držet dietu, sázka skončila s výsledkem NEROZHODNĚ... od té doby mám dvě kila nahoře! Hlavní je, že mi chutná :o))

13 komentářů:

  1. Knihy za dvojku, páni, taky bych si dala říct:-))

    OdpovědětVymazat
  2. nojo, to by byla zábava na celé léto :o))

    OdpovědětVymazat
  3. Jestli budeš kupovat nový, tak těch knížek moc mít za tu dvojku nebudeš...

    Já osobně si dovedu představit že bych za ty dva litry pořídil knížku jen jednu :-D

    OdpovědětVymazat
  4. jednu? A co je to za knížku za dva litry???
    Nová knížka stojí průměrně 300 Kč (tedy ty, co kupuji já), takže bych tak sedm (možná i osm) mít mohla!!! a když vytáhnu svou průkazku z Knižního klubu, tak osm určitě :o)

    OdpovědětVymazat
  5. :-) já knížky moc nekupuju, jen vybraný autory, který strašně nutně musím mít doma :-) jinak to nemá smysl. Mám knížku na odpoledne a to je trochu drahá zábava :-)

    OdpovědětVymazat
  6. no já taky kupuju jen ty, který musím nutně mít :o))
    na odpoledne? To já si právě kupuju knížky, aby to mělo minimálně 400 stran a to pak odpoledne nestačí :o)

    OdpovědětVymazat
  7. me prave jo :-( naposledy jsem cetla v nedeli deník lhářky, moc se mi to líbilo, ale zabralo mi to asi 4 hodinky času..

    OdpovědětVymazat
  8. musíš sahat po objemnějších knihách!!! :o))
    Deník lhářky? To mi něco říká!!!

    OdpovědětVymazat
  9. jarmilko nikdy jsem snad ani nečetla knizku pod 300 :-) petku harryho pottera jsem četla na jeden zatah asi 8 hodin :-)

    OdpovědětVymazat
  10. tak třeba Kronika lidstva v r.94 mě stála asi 1700,- ;-)
    Encyklopedia Britannica stojí asi 32.000,-

    No dobře, tak \"běžné\" encyklopedie jsou kolem tisícovky, tak možná bych se s dvouma knížkama do těch dvou táců vešel ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. Haha, koukám, že se nebojíš říct o prachy, to je správné! :)) Mně šéf včera řekl, že nedostanu prachy za přenocování - dostáváme 18 Eur, když nespíme na hotelu, že mi koupili slovenskou dálniční známku, tak mám bejt ráda a neotravovat. Tak jsem si napsala cesťák do Vídně a zpátky, že jsem jako jela spát dom, to jsem zvědavá, jestli to ten prevít podepíše! :D

    OdpovědětVymazat
  12. přítelkyně: to si děláš srandu? Stíháš vůbec v takový rychlosti vnímat, co čteš? :o))) já pětku přečetla za dva dny a to jsem si myslela, jaká nejsem fofrnice!!!

    PJ: ty ale vůbec nejsi skromný:o))
    to by mi Milovaný dal, kdybych si za dva litry přinesla domů jen dvě knížky :o)

    Wien: no to já se trochu bojim, ale na druhou stranu na ně mám nárok!!! Bez práce nejsou koláče a já si vzala práci navíc, ale koláčů mám pořád stejně!!!
    šéfové jsou hrozný hajzli, pořád to zkoušejí, kde by tě jak ošulili!!!

    OdpovědětVymazat
  13. Knizky kupuji i v Levnych Knihach :-)
    Vzdycky tam neco bajecneho najdu,myslim,ze byly u Bile Labute :-))
    Prijemny nakup Jarmilko :-)

    OdpovědětVymazat