čtvrtek 2. července 2009

Úchyl, kam se podívám

-Včera jsme se s Milovaným vydali na návštěvu k mým prarodičům, kteří se minulý čtvrtek vrátili z dovolené v Egyptě… no byli z toho celí nadšení, vyprávěli, přeháněli… trošku se mi špatně představovalo mojí babičku, jak sjíždí koktejlový lístek odshora dolů… no ale babička je taky člověk, že? K povídání nám nandala knedlíčkovou polívku a knedlo vepřo zelo… asi aby si zajistila, že jí nikdo nebude skákat do řeči (což by jsme se rozhodně nepokoušeli a ani bychom neměli šanci uspět)… Když konverzace o dovolené dospěla ke konci, připomněla jsem se dědovi s termínem, kdy s kamarádkami vyrážíme na jeho chaloupku… ujistil mě, že když jsem mu to v dubnu napsala do kalendáře, tak to tam pořád má a počítá s tím… přesně takovou odpověď jsem čekala, ale potřebovala jsem se ujistit… když už jsme se bavili o mém týdenní pobytu na chatě, čekala jsem obvyklé poučování: vypínejte vodu, neskákejte v bazénu, zalévejte každý den…. A skoro jsem si myslela, že jsem se dočkala, když děda začal: „Jo a prosím tě, chci tě poprosit….“, a je to tady… Ale tentokrát to bylo jinak. Poprosil mě, jestli bychom se mohly více přiodívat při opalování před bazénem (náš obvyklý úbor = minitanga, aby se zminimalizovaly místa na těle, která zůstávají bílá)… naše dvěstěletá sousedka se přede dvěma roky stala vdovou a teď má doma nového třistaletého dědu a děda má zřejmě oči jako ostříž… prý nás chodí sledovat k plotu, úchyl jeden!!! No a tak si sousedka stěžovala dědovi!!! Chápete to? Na vlastní zahradě si nemůžu chodit tak, jak chci já!!! Copak můžem za to, že má dědka úchyla? Když jsem ho nedávno viděla, měla jsem pocit, že nemá šanci vidět dál než na svoje nohy a ejhle… Zlatý její nebožtík - toho zajímal jen plný džbánek piva, jak ho neměl, neotvíral oči:o) tomu byly naše nahý zadky a prsa jedno! Ale já jí na to prdim. Na ten kousek plotu, odkud na nás vidí, natáhnu deku a ať si trhnou! Kdyby můj děda věděl, že jen asi dvousetletý nový přítel sousedky z druhé strany, na nás loni čuměl rovnou z chalupy!!! Ale tahle sousedka si z toho nic nedělala, dokonce mi to vyprávěla se smíchem, jak se prý dědovi líbí můj zadek!!! Vesničku, kde se nachází naše chalupa, oficiálně přejmenovávám na Úchylov!!! A to soused zezadu letos vystříhal křoví, které rostlo podél plotu oddělující naše pozemky!!! Je to taky nějaký starý dědek, tak bůhví co náš ještě čeká!!! Ten ale nemá manželku, tudíž nikoho, komu by to mohlo vadit!!!

9 komentářů:

  1. Aj aj, tak už víme proč ten plot vystříhal...už se na nás určitě těší, že jako vždy v daném termínu přijedeme...Co si na to dědovi odvětila?.. Ovšem nic to nemění na mém rozhodnutí a na tom, že už se tam těším...:-)

    OdpovědětVymazat
  2. no řekla jsem mu, že tam postavíme auto, ale jestli nějaké budeme mít :o))
    a navíc ten jejich plot je v kopci, takže to auto by asi stejně bylo k prdu, pokud by to zrovna nebyl kamion a tím, pokud dobře vím, nemá nikdo v plánu přijet :o))

    OdpovědětVymazat
  3. teda ty seš nepřející :-P Normální zdravej chlap se vždycky rád podívá na hezkou holku... (a samozřejmě ho pak nejvíc frustruje že už \"nemůže\" :-D ) tak aspoň to malé potěšení z podívání se bys mu teda odepírat nemusela ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak a Wouchylaka pozvat na kolacky se zapecenou Viagrou :-)))))
    p.s.:samozrejme ,ze o tom řádne blogneš :-))

    OdpovědětVymazat
  5. PJ: když je blbej a chodí čumět tak nešikovně, že to pak ví jeho manželka, tak si zaslouží potrestání :o))

    Cheorchia: aby to pak sousedka přežila, až se do dědy vlejí síly :o))

    OdpovědětVymazat
  6. Vas prijezd ma asi v kalendari vic lidi v okoli:-)))

    OdpovědětVymazat
  7. PJ: Kdyby se jen kouknul tak je to taky něco jinýho než půl dne dělat že pleje ředkvičky...:-) že Jarmilko...:-))

    OdpovědětVymazat
  8. bosorka: no vždycky jsem si myslela, že to tak je jen kvůli tomu, aby si stihli včas koupit špunty do uší, ale někteří mají zřejmě i jiné pohnutky :o)))

    OdpovědětVymazat
  9. Chudák děda, bude mít zkaženou celou Vaší dovolenou...nebuď na něho tak tvrdá, ať si ještě něco užije! A užijte si to hlavně Vy!

    OdpovědětVymazat