úterý 29. září 2009

Prodloužený víkend jako víno.

-Prodloužený víkend nebyl nijak zvlášť pozitivně zajímavý! Spíš naopak. Sobotu jsem proležela po vydařené páteční dámské jízdě. V neděli jsem tím pádem měla horu uklízení. Uklízím totiž jen jednou týdně a to o víkendu. To mi sežralo celé dopoledne. Během toho jsem stihla upéct cuketovou „pizzu“. Odpoledne jsem zatáhla žaluzie, aby mi nevadilo slunce venku, a strávila jsem odpolko s knihou v klíně… No a v pondělí už měl Milovaný volno, tak jsem dopoledne uvařila sváteční oběd (čočku s párkem a vajíčkem:o))) a po obědě mi Milovaný oznámil, že jedem na výlet a že mi neřekne na jaký, neb je to překvapení. Někomu by se to mohlo zdát romantické, ale pro mě je takováto akce noční můra. Když někam jedu a nevím kam, tudíž sama nemůžu usoudit, co sebou potřebuji a co si mám obléci. Milovaný to nedokázal pochopit a tak jsme se ještě před odjezdem pohádali. Když chodím, mám hroznou žízeň, ale on mi řekl, abych si pití nebrala, že tam bude. Oblékla jsem si tříčtvrťáky a šla jsem na boso v žabkách, to mi řekl, že ať si vezmu kecky… jenže k plným botám já musím mít dlouhý kalhoty (další z mých úchylek, stejně jako že když mám tílko, nesmím mít plné boty a mnoho dalšího), takže jsem si oblékla ponožky a tříčtvrťáky jsem vyměnila za tepláky… to mi ale zase řekl, že v teplákách se tam nebudu cítit dobře, abych si tedy radši vzala džíny!!! No a to už jsem byla vzteklá!!! Ale říct mi to odmítal!!! No a nakonec mě odvezl kamsi na nějaké mini dostihy, kde zřejmě občerstvovny podcenili návštěvnost a tak jsem první dostih neviděla, neb jsem čekala v obr frontě na něco k pití (mimochodem už jim došlo veškerý pitivo bez příchutě a to byl teprvá začátek)… takže sice „pití si neber, ono tam bude“, ale pak jsme trošku litovali… když jsme se rozhodli dát si klobásu, tak ty už taky došly, maso došlo ve chvíli, kdy se Milovaný po 20 minutách dostal na řadu… no prostě paráda… pak jsem viděla dva dostihy, pak mě chytly křeče do břicha, takže čtvrtý dostihy jsem pro*rala na úžasných záchodkách, které nesplachovaly, takže byly pěkně vystlané po předchozích návštěvnicích… takže to šlo do měkkého :o) snažila jsem se to trochu spravit kýblem s vodou, ale to pak bylo ještě horší, záchod byl plný vody, která neodtékala… Ucpala jsem hajzl. Byl čas odjet domů!!! No a dneska ráno mě Milovaný měl vézt do práce služební dodávkou, neb jel na nákupy do Práglu a u auta jsme zjistili, že se ho v noci pokoušel někdo vykrást. Byl to zřejmě nějaký amatér, do auta se sice dostal, ale při pokusu nastartovat něco zlomil ve startování a tak se mu to nepovedlo a auto nám zůstalo za barákem. No ale Milovaný tam už prostě klíčky nedostal… takže jsem šupajdila na autobus a Milovaný to doteď řešil a na nákupu byl nadvakrát s osobákem… bylo mi ho tak líto… Ještě že už jsem v práci!!! :o)

15 komentářů:

  1. povedený víkend...

    btw nebyl by recept na tu cuketovou pizzu? to mě docela zajímá...

    OdpovědětVymazat
  2. Vidíš, je to tady, už ucpáváš hajzly jako já! :D To s tim autem by mě teda pěkně nasralo. Zloději zku****í!

    OdpovědětVymazat
  3. PJ: takže těsto je: 3/4 l strouhané cukety, 1/2 l polohrubé mouky, 1 střední cibule na drobno, 1 lžička kypř. prášku, 4 vejce, 2 dcl oleje, majoránka, sůl, pepř, nať z petržele... vylít na vymazaný a vysypaný plech a na to již dávat ingredience dle vlastního gusta (já to pomazávám kečupem, na to naskládám na kolečka rajčata, nakrájenou papriku, šunku a posypávám eidamem) a dát na cca hodinku péct na 150... Čím větší plech tím líp, těsto je pak tenčí... já mám plech malý, takže z toho mám spíš takovou slanou buchtu :o), to asi nebude dle tvého gusta nebo jo?

    OdpovědětVymazat
  4. Wien: jo ucpávám, ale jak jsem přišla do práce, tak zase ani hovno! :o)
    No Milovaný z toho taky nadšený nebyl... a auto je pořád nepojízdný a stojí za barákem, ale má odmontovanou startovací desku, takže tam snad zítra bude stát pořád :o)

    OdpovědětVymazat
  5. kečup a eidam, no tě pic... zdravíme Zdeňka Pohlreicha :-D
    jinak to podle mýho gusta celkem je... pravda, není to nic, co by si člověk dal po spinningu, ale když vyhodím šunku, tak je to v poho vege jídlo ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. mimochodem, ta značka za \"3/4\" to je vážně \"L\" jako litr??? sem ještě neviděl měřit strouhanou cuketu na litry :-D
    no je vidět, že se mám v kuchyni ještě hodně co učit :-))

    OdpovědětVymazat
  7. No, nás takový nepodařený pokus o ukradení auta vyšel v zimě na docela slušnou sumu - ale lepší, než kdyby zmizelo to auto celé...

    Milovaný se náhodou moc pěkně snažil, jen ti organizátoři mu to lehce zpackali... :-)

    OdpovědětVymazat
  8. PJ: jo opravdu je to na litry, taky jsem se na to ptala a divila se tomu... mně ale přišla divná spíš ta mouka na litry... no ale klaplo to :o)

    nominek: no tohle snad nic moc stát nebude, ale jsou to zbytečné starosti a teď to bude s pracovním autem komplikované, protože Milovaný už ho nebude vozit k nám domů, takže vždy při nákupech si pro něj bude muset jezdit... na posrání...
    jojo moc pěkně se snažil, ale já nejsem moc typ na nějaká překvápka :o)

    OdpovědětVymazat
  9. Jo, to mě taky takhle jednou miláček vytáhl na tajný výlet. Oblékla jsem si šaty a on mě vzal na rozhlednu. Nejen že mi výšky nedělají dobře (vyšplhala jsem na vrchol jen kvůli němu), ale schody byly mřížkované, tak se každý mohl pokochat mým spodním prádlem. Ovšem mě to v tu chvíli bylo jedno, protože jsem měla závratě a šla jsem v podstatě se zavřenýma očima...:-)))
    Jinak s těmi oblíkacími úchylkami jsme na tom podobně;-)

    OdpovědětVymazat
  10. taky máš oblíkací úchylky? Tak to ráda slyším!!! Každý se mi směje, že jsem úchyl!!! Ježiš, já kdybych je sepsala!!! Třeba když je tílko, nesmí být plné boty apod. :o))

    OdpovědětVymazat
  11. U mě by to byl taky asi dlouhej seznam - třeba když si vezmu hnědý tričko, tak k tomu můžu mít jen hnědý boty, černý boty nosím ke všemu ostatnímu, když mám černý boty, tak jen černou kabelku, barva doplňků jako náušnice nebo náramky se musí shodovat s barvou trika nebo mikiny, když si vezmu kraťasy nebo sukni, tak k tomu na nohy jedině žabky... atd atd:-)))

    OdpovědětVymazat
  12. tak s těma kraťasama a sukní souhlasim, to jedině se žabkama (nebo bych ještě snesla nějaké sandály, ale ty nevlastním)... a hnědý boty si klidně vezmu k černému triku, ale musím mít ještě aspoň jednu věc hnědou - stačí pásek, ale něco to být musí :o))
    a jinak nesnášim ke sportovní bundě nesportovní boty, k teplákům svetr, když mám na sobě něco světlého, tak musím mít zároveň něco tmavého (takže k bílému triku nesmím mít světlé kalhoty), ale celá v tmavém klidně být můžu... a tak dále a tak dále :o))

    OdpovědětVymazat
  13. To je vysoká škola, to vaše oblíkání! :D Já mám poslední leta jedinou úchylku a to tu, že mi nesměj být vidět ramínka od podprsenky! :))

    OdpovědětVymazat
  14. :-))) to jeteda vysoka skola oblikani,ale neboj,az budes mit dve a vice deti ,budes rada,ze najdes jedno vyzehleny tricko a kalhoty :))
    p.s.: byl ajsem uplne stejna!

    OdpovědětVymazat
  15. Wien: tam ramínka od podprdy jsou mi úplně buřt :o)

    Cheorchia: nežehlim už teď... asi se už připravuju :o)

    OdpovědětVymazat