pondělí 26. dubna 2010

Nepromrhaný víkend!

-Tak jsem si tak pěkně užila ten sluníčkovej víkend, co právě skončil! Fakt moc!!! V pátek jsem byla doma poslušná holka a už v 10 hodin jsem šla spát. V sobotu ráno jsem vstávala brzy a na devátou hodinu jsem jela k babičce, která vyhlásila brigádu na uklízení po té, co jí v celém baráku vyměňovali všechna okna. Měla jsem čas pouze do deseti hodin a tak jsem sebou mrskla a stihla umýt 5 oken! Na zahrádce jsem si jako svou odměnu za provedené práce utrhla pět červených tulipánů (zadarmo nemakám ani pro rodinu :o))) a sežrala babičce kus buchty! A pak jsem rychle naskočila na kolo a pádila domů, abych stihla spicha s Abstinentkou v půl 11 a vyrazily jsme na dopolední běh. Bylo to hrozně příjemný. Bylo teplíčko, krásně jsem se zapotila a ve 12 jsem už zase byla doma. Uklohnila jsem si k obědu směs zeleniny a kuřecího masíčka a ve 2 jsem vyrážela na kolo se Suzuki a Švadlenkou. Najezdila jsem přes 20 km a ujela bych i víc! Jojo nedávno objevená fyzičky je prostě znát. I to nekouření je hodně znát! Těch 20 kiláků jsme proložily dvěmi zastávkami na zahrádce na pivku! Bylo to moc příjemný!!! A tak na těch toulkách přírodou jsem viděla spoustu baráčků se zahrádkami a jejich obyvatele, jak si lebedí pod slunečníky a strašně jsem jim tom záviděla! Asi začínám dospívat k tomu, že bych se spíš stěhovala někam do baráčku než do bytu (což jsem vždy odmítala, chtěla jsem jedině do bytu!!!)… asi to nechám chvíli uležet, než si o tom promluvím s Milovaným! Možná je to jen nějaká chvilková euforie, když začíná slunečné počasí! Ale už to úplně vidím – baráček 4+1 se dvěma koupelnama a malou zahrádkou, který bude obehnaný vysokým neprůhledným plotem!!!! V šest hodin jsem dorazila domů, udělala ze sebe super výstavní kočku (chacha!!!) a vyrazila jsem na dámskou jízdu, které se krom Suzuki a Švadlenky zúčastnila i Kadeřnice a její bývalá spolužačka! Udělali jsme si tour de putik po Městečku! V pět ráno jsem byla doma jak na koni! Milovaný měl lehký šok, že jsem doma tak brzy! Jsem holt hodná ženuška! Ještě byla skoro tma! .o)) Jenže během noci jsem udělala tu věc, že jsem si dala jednoho redbulla s vodkou a tak jsem už v půl 11 byla vzhůru a nemohla jsem zaboha usnout! A tak jsem začala prát a přemýšlela, co bych podnikla! Neměla jsem nic domluveného, protože jsem si naplánovala válecí den, ale vůbec jsem neměla chuť se válet a už vůbec ne být doma!!! A tak jsem šla v půl 3 ven s Kadeřnici a její spolužačkou. Udělaly jsme si procházku s pesanem, pak jsme si sedly na zahrádku a domů jsem dorazila v 7! Umyla jsem si vlasy, tělo, vyžehlila si věci na dnešek do práce, uklidila jsem suché prádlo z venku a v půl 9 jsem už spala jak dřevo! Prostě žádný promrhaný víkend. Sice by promrhaný nudný víkend utekl pomaleji, ale takhle se mi to asi líbilo víc! Škoda jen, že Milovaný byl celý víkend v práci! Ráda bych si takový víkend udělala s ním! Tak snad ten příští bude taky hezky!!! :o)))

9 komentářů:

  1. důležité je jít někam již v pátek ! to se potom zdá víkend o jeden den delší...

    OdpovědětVymazat
  2. no to ti nevim... když jdu někam v pátek, tak v sobotu vyspávám, kdežto takhle jsem měla sobotu dlouhou skoro 24 hodiny - od půl 7 do pěti do rána do neděle! .o))

    OdpovědětVymazat
  3. no on by byl dobrej i větší byt s vekou terasou..:-)
    jinak víkendové následky pociťuju ještě dnes... nemůžu s epořád nějak dožrat... pořád mám hladíka

    OdpovědětVymazat
  4. no ale malej domeček by byl lepší! Ale větší střešní byt s terasou bych asi taky snesla :o))
    já se cítím, jako bych o víkendu nikde nebyla, jsem v pohodě a žravou jsem měla včera (grilovaný křídla a nakládanej hermelín - kdepak ta moje dieta jen je?) :o)))

    OdpovědětVymazat
  5. Esli budeš mít dvě koupelny, nejspíš místo sezení pod slunečníkem budeš celý dny ty dvě koupelny drhnout:-)
    P.S. Kurňa, baráček sice mám, ale že bych si někdy nějak dýl poseděl, to se říct nedá, furt se na tom baráčku něco sere...

    OdpovědětVymazat
  6. nekaž mi moje iluze o vlastnictví baráčku :o))
    já mám doma koupelnu umytou za 10 minut, takže snad to s tím drhnutím nebude tak horké :o)

    OdpovědětVymazat
  7. souhlas, barák je strašně moc práce! a střešní terasa je naprd, protože na tom leží sníh a pak ti natýká do místnosti pod ní (u nás garáž)

    OdpovědětVymazat
  8. Nestraším, to sou životní zkušenosti:-)
    Já se vždycky utěšoval, že to mám složitější, protože dům je starej. Pchá, jak sem se mýlil - majitelé novostaveb jsou na tom mnohem hůř. Neteř si nechala postavit barák, zadlužená až po uši a za rok jim opadaly dlaždičky v koupelně...

    OdpovědětVymazat
  9. tess: takže ty lidi, co vidím pod těmi deštníky, jen chtějí nalákat ostatní nešťastníky, aby si taky pořídili barák a nebyli v tom sami? :o))

    Sejra: no ono asi neni novostavba jako novostavba! Je jasný, že když má někde postavíno za dva měsíce, tak to asi nebude ideální! No nevim, musím(e) si to ještě všechno pořádně promyslet!

    OdpovědětVymazat