pátek 9. dubna 2010

Velký objev!

Moje mamina asi není z nejbystřejších!Poslední dobou nemám vůbec času! Pořád se něco děje a já náhle minulý týden zjistila, že jsem už dva týdny nebyla u maminy! Každý víkend k ní zajdu o víkendu aspoň na chvíli a teď najednou dvakrát nic! Prostě nebyl čas! Zapátrala jsem v kalendáři a zjistila, že další víkend taky nemám čas a že nemám čas ani na ty pitomý Velikonoce! Zastyděla jsem se a tak jsem mamině navrhla, že bychom mohli zajít někdy v týdnu na pivko – já, ona, Milovaný a její přítel říkejme mu Bert, protože tak se rozhodně nejmenuje :o)) A tak jsme se domluvili na středu a do hospůdky opravdu vyrazili. Bylo vidět, že má radost, takhle ve čtyřech jsme už dlouho nikde nebyli… Konverzace plynula… no a já si během večera rozpustila vlasy, abych si udělala nového „bobíka“ na hlavě. A máma s Milovaným se do mě hned pustili, že teda to jsem tomu dala. Před úpravou jsem to měla takové pěkné a teď vypadám hrozně… bla bla bla bla… ať jsem bobek předělávala, jak jsem chtěla, tak pořád nebyl dost dobrý na to, aby mi ti dva rejpalové řekli: „Jo dobrý Jarmilko, už se na tebe dá koukat!“ Až mě to nasralo a zeptala jsem se Berta, který se dohad o „bobíku“ nezúčastňoval a zaujatě se věnoval zlatému moku: „Berte, jak vypadám, je to fakt tak hrozný?“ a Bert dle očekávání prohlásil, že vypadám dobře, ať je neposlouchám! Spokojeně jsem zamručela a těm dvoum se chtěla pomstít: „Bert je tu mimo mě nejmladší, takže jeho názor beru jako nejlepší!“ a tím jsem to brala jako uzavřené. Ale mamina ne: „Nene on tu není nejmladší.“ Tak to jsem nechápala a řekla: „No když neberu sebe, tak Bert tu je nejmladší!“ a čekala jsem, co za filuťárnu ta moje máma zase vymyslela. Ale ona znovu odvětila pouze: „Nene on tu není nejmladší…“ a vrhla významný pohled na Milovaného. Ani já ani on jsme to nechápali… a tak jsem mámě sdělila asi velkou novinu: „Ale mami, Milovaný je starší než Bert.“ Její pohled se z významného změnil na nechápavý a pak z nechápavého na velice velice překvapený!!! Zjistila to brzy, co? Samozřejmě ví, kolik je Milovanému a kolik je Bertovi (tedy aspoň to předpokládám), ale asi si ty dva věky nikdy neporovnávala a nenapadlo by jí, že dcera má toho staršího! No co vám budu povídat, jak my se tomu nasmáli!!! A pak to dorazil Milovaný, když prohlásil: „Bert ti neříká, že vypadáš dobře proto, že je nejmladší, ale že se tě nejvíc bojí!“ a to byl konec! Takový veselý rodinný podvečer! Ještě tam chyběl táta se svou o 14 let starší přítelkyní!

4 komentáře:

  1. wau:) ale tak pokud je láska opravdová:)

    OdpovědětVymazat
  2. Anusko, ale on ten věkový rozdíl neni až zase tak hrozný! Ona má totiž máma Berta zase o dost mladšího! Takže našim klukům je skoro stejně! Akorát ten můj je o kousek starší :o)))

    OdpovědětVymazat
  3. chtěl jsem dát komentář ronny a lvici v Americe a nejde mi tam opsat čtyřmístný kód, máš podobný problém? poradíš mi?

    OdpovědětVymazat