středa 7. dubna 2010

Vetřelec

-Tak jsem byla už minulý pátek na tom přilepování můstku! Strašně jsem se těšila, že už tuhle zubní lapálii budu mít konečně za sebou! Milovaný jako starý mazák, co se týče můstků, mě upozorňoval, že není na co se těšit, že je to hrozný nezvyk a že jemu vždycky trvalo tak pět dní, než se srovnal a na cizí věc v puse si zvykl… No a co? Já se těším, zvyknu si určitě rychle a budu mít klid! I paní doktorka mě upozorňovala, že se pár dní budu s tím zubem cítit jako pitomá!!! Ale tohle jsem nečekala! Už od toho pátku mám pocit, že mám v hubě nějakýho vetřelce! A je to tak velký! Od druhého dne se snažím to používat i ke kousání, myslejíce si, že si na to takhle zvyknu dřív! Nenenene ani po šesti dnech jsem si nezvykla, ale tím myslím, že ani trošičku, malilinko… prostě vůbec! :o( Pořád mám pocit, že pořádně nedokousnu, navíc jsem nasraná, že něco cizího si užívá moje jídlo! A to je mi svaté!!! Chvílemi jsem si absolutně jistá, že se mi ten zub vyviklal a že každou chvíli vypadne! Když si na něj přicvaknu zuby naproti a zahýbu tím, tak jsem si jistá, že se to hýbe! To prostě nemůže vydržet! A ještě jako bonus – mám pocit, že s tím blbě mluvím! Občas některé slovo zašišlám nebo mi nejde vyslovit!!! No je tohle normální? Ten zasranej zub mě s malými přestávkami trápí už 10 let a teď když už se měla kauza uzavřít, tak mi vlastně ta díra po něm strašně chybí!!!

12 komentářů:

  1. hm:( jestli ti ho blbě neudělala....

    OdpovědětVymazat
  2. Nestraš! Já už tam s nim nechcu!!! :o(

    OdpovědětVymazat
  3. ono cokoli na hlavě je na hovno! To vím, od té doby, co jsem měla zánět sluchovodu a dá se to srovnat se zubama! I když zuby asi umí trápit delší dobu! Na druhou stranu ještě nevím, jestli to ucho skončilo :o(

    OdpovědětVymazat
  4. Jára da Cimrman8. dubna 2010 v 2:19

    zuby, pohroma huby

    OdpovědětVymazat
  5. je blbý přiznat, že mám dvě díry? Teda v hubě jako.-)))Právě proto, že manžel se s můstkem nepopasoval, já to raději ani nezkusila.-)

    OdpovědětVymazat
  6. já bych si tam bývala tu díru taky nechala, už jsem si na ní zvykla, vůbec mi nevadila... ale paní doktorka mi vysvětlila, co by se časem stalo a tak jsem si to rozmyslela!!!
    Oni se pak začnou rozjíždět ty ostatní zuby tím, že tam je prostor, kam se můžou rozlejzat! To nechci!!!! :o))

    OdpovědětVymazat
  7. Muze mi nekdo rict,co to je ten mustek v puse???
    :)) ja to totiz nevim.

    OdpovědětVymazat
  8. ježiš, jak to vysvětlit!
    když nemáš zub, tak ti buď udělají nový šroubovací nebo ti udělají tenhle můstek, což je taky nový zub, ale nějak ho potřebuješ v puse upevnit, tak se obrousí dva zuby okolo a s tím novým zubem ti udělají i nově jakoby návleky na ty obroušené a ty návleky se na ty zuby přilepí a vlastně ti drží ten nový zub na místě! Všechno je to v jednom kuse!
    Je to srozumitelné??? :o)

    OdpovědětVymazat
  9. Jarmilko diky za vysvetleni :).
    Ja to vazne neznam :)).
    Boli to hodne?

    OdpovědětVymazat
  10. to už vůbec nebolí, když ti tam dávají jen ten můstek, ale hrozně to vadí! Překáží! Prostě něco úplně cizího a velkýho v hubě! .o))
    mě bolelo jen to, co předcházelo té díře! :o(

    OdpovědětVymazat