pátek 6. srpna 2010

Mám "úžasnou" vůli!

-Jak málo stačí člověku, aby se mu zcela zlepšila nálada po jinak velice vykurveném dni! Ve středu mi to ukázala Kadeřnice. Stačilo milé slovo. Celý den byl na hovno! Zase několik srážek s blbci, navíc mě celý den tlačily kalhoty (njn následky dovolené jsou pořád znatelné) a tak jsem byla ráda, že jsem byla večer doma sama snažila jsem se sama sobě zlepšit náladu četbou Ptáků v trní. Moc to nepomáhalo! A do toho mi Kadeřnice napsala, jestli mám na ní druhý den navečer čas, že by zašla. Čas jsem měla, ale ta SMS mi přišla taková jiná než obvykle. Měla jsem z ní pocit, že Kadeřnice něco potřebuje, že nechce jen tak přijít na pokec jako obvykle. Tak se jí ptám, jestli se něco děje, nebo jestli chce přijít jen tak a že čas mám. Odpověděla, že jen tak. Za minutu přišla další SMS: „Prostě mi chybíš!“ No a ihned bylo po blbé náladě! :o))) A včerejšímu setkání předcházela ještě jedna zajímavý komunikace po SMS mezi námi. Mé pravidelné čtenáře jistě nic takového nepřekvapí! Mě to ale pobavilo. Už od začátku bylo tak očividné, jak to dopadne!!! Kadeřnice: „Čus, nedáme si pizzu? …..“¨ Já: „Já bych radši pizzu neměla. Jsem jak buřt .o(„, odpověděla jsem statečně. K večeři jsem měla připravený feferonkový salát bez pečiva. Kadeřnice: „Tak dáme jednu na půl? Třeba tu moje!“, zkoušela to Kadeřnice. Já: „OK, ale na mou půlku i salám, prosím!“ Opět já po pěti minutách silného vnitřního boje: „Anebo každá celou?:o))“ Kadeřnice: „Nežer, děvko!“ Opět Kadeřnice po 15 minutách: „Tak jakou chceš. Jdu tam volat!“ Já: „Quatro Stagioni.“ No a bylo to :o))) Ale všimli jste si, jak hrozně moc mě musela přemlouvat? Chjooo ta moje vůle! Mě fakt stačí jen naťuknout! K snídani mám dneska ten feferonkový salát. S pečivem :o))))

27 komentářů:

  1. Hm, tenhle týden nejím maso. Proto sem si včera po těžkém a dlouhém (asi 5 sekund) boji dal k obědu vepřové výpečky:-)
    Člověk by se picnul.

    OdpovědětVymazat
  2. No jo, jenže ti se silnou vůlí jsou pak hladoví = popudliví = vzteklí = nepříjemní jak hovno na své bližní. Takže mám raději ty najezené a spokojené.

    OdpovědětVymazat
  3. Sejro, ale vždyť výpečky neni skoro maso :o)))
    a proč nejíš maso? Nějaký očistný týden?

    squire, já jsem taky radši najezená a spokojená, jenže pak jsem vzteklá, že mě tlačí kalhoty :o))
    u mě si nevybereš, jsem vzteklá tak i tak :o)

    OdpovědětVymazat
  4. To \"Nežer děvko\" je hodně dobrá replika!!! :)))))

    OdpovědětVymazat
  5. zuzi, jo to je. A je tak variabilní!
    Nečum, děvko. Nespi, děvko. Pohni sebou, děvko. :o))))

    OdpovědětVymazat
  6. Takovej očistnej týden to měl bejt. Jenže večer du na prase a zítra máme doma oslavu s tatarákem. Tataráku je pouhých 1,5 kila. No jak může člověk držet očistnou kůru při zelenině?

    OdpovědětVymazat
  7. Mno, úžasnou vůli mám teda asi taky ;-)) Podařilo se mi během dvou dnů 2x přežrat špagetama, z toho jednou v práci :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Sejro, no ale za ty první tři dny v týdnu jsi se jistě taky trochu očistil :o)))
    no já jdu dneska na oslavu narozenin u grilu a zítra jedu na návštěvu k tátovi ke grilu a v neděli možná bude oběd u babičky (a ta bez masa a knedlíků nevaří) :o)))

    Lorandeli, u mně je smutný to, že já jsem se tou pizzou ani zase tak moc nepřežrala! Ještě bych půlku zvládla :o))

    OdpovědětVymazat
  9. Od tý doby, co bydlím dole v hospodě, je to s mojí vůlí taky v prdeli! Soused se mě furt ptá co budu papat a pak mi to nosí div ne do postele! :( Nežer děvko vytisknout, zarámovat a pověsit na ledničku!

    OdpovědětVymazat
  10. Wien, tobě by to na lednici asi moc nepomohlo, když do ní ani nemusíš vlézt a jídlo za tebou chodí samo .o)))

    OdpovědětVymazat
  11. já bych byla nejradši najezená, spokojená a hubená:) proto se to jídlo snažím kompenzovat pohybem, ale bohužel to není všespasitelný...

    OdpovědětVymazat
  12. Aha, to máš recht, tak tam napíšu po německu \"nevař vole!\" :D

    OdpovědětVymazat
  13. tess, tak to je samozřejmě ideální varianta! Ale bohužel nežijeme ve světě, který je ideální :o))) to je ale pech!!!!

    Wien, a místo na lednici si to píchni na tu postel :o)))

    OdpovědětVymazat
  14. Taky jsi tý pizzy určitě neměla tak 30 deka, jako já těch špaget ;-))) nebo jo?

    OdpovědětVymazat
  15. no já nevim, kolik váží normální pizza, tak 200 g? A k tomu jeden trojúhelníček od Kadeřnice a kousek buchty... ono by to nakonec těch 30 deka dalo .o)))

    OdpovědětVymazat
  16. ještě, že snídám jen cornflakes...k obědu nám nevaří nic dobrýho tak si dávám salát a k večeři? nechce se mi vařit, takže to zachraňuje pečivo, zelenina a tak... včera jsem si rozpejkala (rozmrazovala - protže jsme si zapomněla vyndat pečivo z mrazáku) nějakou olivovou housku nad svíčkou... po tý první mě to přestalo bavit a raději jsem si nalila víno a zapálila cigáro...

    OdpovědětVymazat
  17. no počkej, až budeš mít byt v pořádku :o))
    spousta lidí řiká, že je nebaví vařit sami pro sebe. U mě je průser, že mě to prostě baví :o)))
    a pohrdla bys snad pizzou, která by sama za tebou přišla až domů? :o))

    OdpovědětVymazat
  18. Ty jo. Tak celou pizzu bych v životě nesnědla, snim půlku a mám dost. Ale zato čokoládu můžu na kila...:)

    OdpovědětVymazat
  19. Jo, dalo ji to fakt fušku. :-)))
    Máme vůli tak nějak podobně nastavenou...

    OdpovědětVymazat
  20. Vždyť je pizza dietní, co blázníš:-)

    OdpovědětVymazat
  21. Dívko, tak to mně se jen jednou v životě stalo, že jsem jí celou nedojedla! :o))
    čokoládu tu já zase až tak extra nemusim, já jsem spíš přes to slaný :o))

    nominku, to jo, neměla to lehký, ale byla šikovná :o)))
    to já vím, že ty jsi s tím taky na štíru :o)

    Žrádlo do koníka, fakt jo? A proč já si pořád myslela, že bílá mouka neeee!!! :o))
    tak to od teď nebudu jíst nic jinýho :o)))

    OdpovědětVymazat
  22. pizza rozhodně není dietní :-/
    a kompenzovat jídlo pohybem funguje pouze do určité míry, pokud se někdo cpe horem dolem nezdravýma nesmyslama a myslí si, že to vykompenzuje větší mírou pohybu, tak to je jeden z největších bludů \"věčných dietářů\". Ve skutečnosti svému tělu ubližuješ dvakrát, jednou tím hrozným jídlem, podruhé když po něm chceš extrémní výkony na \"spálení\" těch šílených kalorií, které jsi z toho jídla dostala... jenže tím tělo hrozně ničíš a huntuješ, protože když se cpeš blafama, tak tělo nedostává to co potřebuje a nemůžeš proto po něm chtít nějaký extrémní výkon. Ergo, pokud se cpeš blafama, tak prostě přibíráš, i když se snažíš hýbat se co to jde (a ono to moc nejde, protože jsi často unavená - což je pochopitelně důsledek zcela nevhodné stravy).
    Ale to je jen důsledek toho, že lidé nemají v úctě už ani sami sebe, své tělo... dalo by se o tom pojednat šířeji, ale myslím že tento rozsah zatím stačí, stejně mi tu kdejaká kráva vynadá do dementů, tak co...

    OdpovědětVymazat
  23. PJ, nikdo tady přeci netvrdí, že je pizza dietní. Nepoznáš srandu?
    Ty máš docela dobrý názory, ve zdravé stravě a hubnutí se zřejmě dost vyznáš, měl bys být dietolog a poradce ve zdravém životním stylu = radit lidem, kteří o to stojí a zaplatí ti za to!
    Já se necpu samýma nezdravýma nesmyslama, myslím, že oproti dobám minulým jím teď mnohem zdravěji. Ale nikdy jsem se nepokoušela jíst pouze zdravě a nějaký ten nezdravý nesmysl si ráda občas dám! A s chutí!!!

    A jinak to, že ti za tvé názory \"kdejaká kráva\" vždy vynadá si můžeš sám - není to těmi tvými názory, ale tvým stylem projevu! Je to opravdu styl dementa!

    Zajímavé je, že dokud jsi měl svůj vlastní blog, tak jsem takové vyjadřování u tebe neznala! Zřejmě v tom hrála role návštěvnost? No nevim....

    OdpovědětVymazat
  24. Jarmilko, to máš krátkou paměť:) Ten nešťastník měl ještě vlastní blog, když mi chodil na můj nadávat do píč. Jeho vyjadřování je furt stejné ještě od dob Williama Wilsona, přes tři blogy neustále smazávané a znovu zakládané. Prostě šídlo vždycky z pytle vykoukne. Já jsem si na něj nastavila selektivní ban, takže u mě si chlapeček neškrtne, a ostatním můžu doporučit jen stejné... nechte závistivce závidět.

    OdpovědětVymazat
  25. Jarmilko, PJ by nepoznal srandu ani kdyby šla okolo a nakopla ho do řiti. To ještě nevíš? ;-)))

    OdpovědětVymazat
  26. squire, já když jsem chodila na jeho blog, tak byl vždy normální a komentoval u mě slušně... co se dělo u ostatních jsem asi dostatečně nesledovala :o)

    Lorandeli, to je ale velice smutné!

    OdpovědětVymazat
  27. smutné to je, ale bohužel pravdivé...

    OdpovědětVymazat