úterý 3. srpna 2010

Podovolenkový!

-Tak jsem včera byla již nucená navrátit se do pracovního procesu. Bylo to kruté. Začalo to budíčkem v 5 a pokračovalo to příchodem do práce, kdy jsem se stihla nasrat dřív, než jsem si dala bílý jogurt na posrání a stačila si pročíst maily. Njn není nad to, když si člověk na dovče odpočine a ostatní mu to chtějí hned zkazit :o))) Práce mám nad hlavu, ale bohužel nebo bohudík to není moje práce. Nic mi nehoří a tak pomáhám jinému týmu, který je ve sračkách… no takže jsem se včera k blogu nedostala a nechávala jsem to na doma… nojo jenže doma jsem se najedla, pak jsem chvíli ležela pod Milovaným, pak na Milovaném a pak jsem si lehla na gauč s Ptáky v trní a holt na blog taky nevyšla ani chvilka! Jsem hrozně zaneprázdněná, sledujete to? :o)) Právě jsem doobědvala šopský salát. To samé bylo k obědu i včera! Jojo obvyklý oběd po návratu z dovolené. Letos jsou to dvě kilča nahoře a pěkně roztažený žaludek… chjooo… celý týden jsem se na chatě jen ládovala. Každý den jsem měla něco sladkého, některý den i víc než jednou. Letos jsme nebyly líné a každý den jsme si ukuchtily něco k obídku. Měly jsme například plněné vepřové kapsy s bramborovou kaší, francouzský brambory, kuřecí vývar, těstoviny se smetanovou omáčkou a podobné laskominy. Každý večer jsme něco hodily na gril. No prostě po gurmánské stránce jsme se nešidily… Počasí nám taky docela vyšlo. Tři dny bylo ošklivo, jinak svítilo sluníčko, takže jsem zase jak černoška! Ale i když bylo ošklivo, tak jsme se válely u bazénu. Sice ve spacácích, ale válely :o) Prostě relax! Ale už je po a než budu mít nějakou další dovolenou, bude muset uběhnout 8 týdnů! To je ale pech!

7 komentářů:

  1. ale ty ses válela i v cizích spacácích pokavaď ho někdo musel opustit...potvoro..:-)
    Jinak já rozhodně černosška nejsem, nikdo se mě neptal, kde jsme byla...:-(
    a koukej si vážit dvou měsíců, já to mám nna roky..:-(

    OdpovědětVymazat
  2. Já fčera večeřel okurkový salát. Po týdnu, kdy sem furt jed jenom maso, mi už tělo nic jinýho nedovolilo pojíst:-)

    OdpovědětVymazat
  3. suzuki, pak jsem se přeci válela v tom starym smraďochovi, který je již sto let v chatě :o))

    Sejro, to jsem si asi šmákla víc na tom šopáku! Ten je takový různorodější! Celé tři druhy zeleniny! :o)))

    OdpovědětVymazat
  4. závidím. Dovolenou budu mít až v září a budu místo relaxu natírat plot. Ale vzal jsem si z tebe příklad a napsal zase něco o jídle na svůj blog ;-))

    OdpovědětVymazat
  5. tak ten plot ti nezávidim! To já snad v září pojedu k móři!!! .o))

    OdpovědětVymazat
  6. No tak takovou práci bych chtěla... V pracovní době si psát blog. To se mi stalo až dnes a to jenom proto, že jsem naprosto demotivovaná. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. když já to mám napsaný raz dva! A občas si člověk musí trochu odpočinout, aby nabral síly a pak pracoval s dvojnásobnou vervou! Já vlastně tím psaním motivuji sama sebe, taková já jsem!!! :o)))
    umím si to hezky vysvětlit, že? :o))

    OdpovědětVymazat