středa 11. srpna 2010

Špatné sny!

-Včera navečer jsem se válela doma na kanapi a četla si Školu noci. Jsem už u třetího dílu a už abych to měla za sebou! No a nějak mě to nedokázalo vtáhnout do děje a tak jsem se po chvíli trápení rozhodla se na to vysrat! (ono to tedy nebylo jediné, co mě trápilo! Ten den jsem byla na nákupu a v krámu byla akce na čokoládu Milku a Tatranky! Takže jsem měla ve „špekatý“ skříňce dvě Milky s lískovými oříšky, dvě oříškové Tatranky a dvě čokoládové… jenže moje váha mě vyvedla z omylu, že si po těstovinovém salátku spravím chuť .o(((( A tak jsem vyměnila četbu upírů za četbu o těhotenství! Já jsem se totiž v tomto čtení ještě moc daleko nedostala. Přečetla jsem si akorát takové ty základní informace o svém momentálním stavu, ale nic víc :o))) A tak jsem včera začala hltat informace. Kromě kapitoly o tom, jak čekáme dvojčátka a o těhotenství v pokročilém věku, jsem si přečetla vše až k porodu. Docela zajímavé čtení! Tolik informací tam bylo, že už si skoro nic nepamatuji :o) Každopádně jisté je jedno – nikde jsem se tam nedočetla o tom, že bych měla zakázáno se v těhotenství opalovat :o) No ale takovéhle čtení před spaním nebyl úplně nejlepší nápad! Celou noc se mi o tom zdálo! První část noci jsem nosila obří břich! Což bylo dost hrozné, připadala jsem si jak hrošice. Ale to horší mě teprve čekalo! V druhé části noci jsem už byla po porodu (ten se mým snům vyhnul) a měla jsem už doma miminko. Byl to chlapeček a já jsem vůbec nevěděla, co s ním mám dělat! Nevěděla jsem, co mu mám řikat, jak ho mám vzít do náručí, co s ním mám dělat, prostě totál nic, matka na dvě věci! Pak jsem ho dala nějakému kamioňákovi a on s ním odjel (táhl ho za kamionem na dece) a já jsem byla hrozně ráda, že už je pryč a nemusím vymýšlet co s ním! Doteď jsem měla jen sny o tom, jak tloustnu a všichni se mi smějou a pomlouvají mě! Tak teď se k tomu přidává ještě to, že to s dětmi vůbec neumím! Já si je vždycky jen chvíli pochovám a hned vracim. Bože co já s tim pak doma budu dělat? A kdy tak asi začnu myslet na porod a mít z něj hrůzu? Teď se mi to zdá tak daleko, to se mě vůbec netýká!!! Ale asi to přijde, jakmile mi začne pořádně růst břicho!!! Ale v chytré knize psali, že těhotenství je krásný čas a mám si ho užívat a určitě mají pravdu! Akorát jdu do druhé třetiny a ta je prý nejhezčí z těch 3! Tak do toho .o))))

14 komentářů:

  1. Těhotenství si fakt užívej, pak už klid nebude, bez ohledu na to jak je hodné dítě, ke knížce si už tak často nesedneš:-)
    Ad velký břicho - cca 3 týdny před porodem sem ženě musel zavazovat boty, páč se neohla!!!
    A knížkám moc nevěř, vobčas tam píčou pěkný píčoviny. Většinu věcí vokolo mimča máš v krvi, ani vo tom nevíš. Po porodu to vypluje a najednou zjistíš, jak umíš pěkně chytnout mimčo do náruče ačkoliv teď tomu nevěřiš! :-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Aha, ty nebliješ každé ráno, viď:) To pak jo, to je potom těhotenství krásný čas. Mně manžel dodneška připomíná můj ranní povzdech nad záchodovou mísou ve třetím měsíci: \"Do prdele, jak si to těhotenství může někdo užívat?\"

    Ale jak to přišlo, tak to odešlo a nakonec jsem si i já užívala.

    A neboj, oni tě v porodnici všechno naučí. Pro obzvlášť bojácné novomaminky tam mají dokonce panenku. Můžeš si ji zkoušet oblékat, koupat, nosit v náručí... takže žádné strachy, naučila se to každá.

    OdpovědětVymazat
  3. Sejro, v knížkách občas píšou píčoviny a lidi občas taky tvrdí píčoviny! Holt musim věřit svýmu selskýmu rozumu a vytříbit si, co stojí za to si pamatovat a co ne .o)))
    takže je lepší rodit v létě! To člověk zapluje do pantoflí a nemusí se ohýbat... třeba bude v lednu teplo a budu taky lítat v pantoflích .o)))

    squire, nene já neblinkala .o)))
    měla jsem z toho děsnou hrůzu, protože ráno jezdím do práce skoro 1,5 hodiny a to nevim, jak bych zvládla s ranním nevolnostma! Ale byla jsem ušetřena! .o)

    OdpovědětVymazat
  4. Opalovat ano, ale s mírou a nepřehřávat, dost pít..typuju.

    OdpovědětVymazat
  5. Správně - selský rozum!!! Vy ženský ho máte, my chlapi (pokud se týče dětí) moc ne. Já když bral naše děti do náruče (prvního hned asi hodinu po porodu) připadal sem si, jako když se kolesové velkorypadlo pokouší trhat sedmikrásky. A přitom když si přectavíš, jak malým otvorem to dítě před chvílí přišlo na svět, tak se mu přece nemůže nic stát...
    Jednou sem někde čet, že porod se dá přirovnat k průjezdu dodávky vodovodním potrubím:-))

    OdpovědětVymazat
  6. bosorko, ona je pro každého \"míra\" jiná :o))

    Sejro, musím věřit tomu, že ho mám správně nastavený i já .o))
    ještě si nechci představovat nic ohledně velikostí otvoru a velikostí objektu, který jím má projít! Na to mám čas! :o)

    OdpovědětVymazat
  7. Sejra mě pobavil:-DDD Tobě se zdá patnáct centimetrů v průměru malý otvor? Vždyť je to, jak my v Brně říkáme, lochna jako Brno. Ono to vodovodní potrubí není tuhé, ale přizpůsobivé. I když to bolí:)

    OdpovědětVymazat
  8. Nechci se chlubit, ale té akci na Milku jsem dokázala ODOLAT!!! :-))

    OdpovědětVymazat
  9. nominku, já se cítím jako velký vítěz! Mám tu čokoládu doma už druhý den a pořád je jí stejné množství :o))
    ale lhala bych, kdybych tvrdila, že na ní intenzivně nemyslím! :o)

    OdpovědětVymazat
  10. Milku jsem doma měla, už ale nemám, už je v trapu:-) A pokud jde o dítě, tak jako vůbec, asi bych utekla, kdyby začalo řvát. :-D

    OdpovědětVymazat
  11. No, dobře, tak já taky nebudu hrát ramena a přiznám se, že jsem si místo té Milky totiž koupila jinou :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Žrádlo do koníka, a kam se poděla? To jsou věci? :o))

    nominku, a já tě tak obdivovala .o)))
    a co máš místo Milky? Z čokolád mám ráda ještě Barilu .o))

    OdpovědětVymazat
  13. jo.. když jsme u čokolády... našla jsem ty polomáčený z dámský jízdy... nejakym záhadnym způsobem se mi dostaly ze žrádelní igelitky do tašky s věcma...včera jsem je načala, ale nesežrala...:-) (je to rodiné balení)

    OdpovědětVymazat
  14. takže ty sis je přede mnou schovala? Ty potvoro!!! Neříkej, že se tam ocitly úplnou náhodou :o))
    a ve žrádelní igelitce zůstaly jen kolínka :o((

    OdpovědětVymazat