středa 22. prosince 2010

Poslední den.

-Tak a je to tady. Poslední den v práci. V pondělí jsem dostala od kolegů dárek na rozloučenou. V úterý jsem pro kolegy připravila malé občerstvení na rozloučenou. Dneska jsem ráno naposledy vstala na budík nastavený na mobilu. Sanitka dneska vyhrávala naposledy. Tři roky jsem jí měla nastavenou na ranní buzení. Dnes jsem telefon umlčela a přednastavený budík vypnula. Stůl mám uklizený. Všechny „důležité“ papíry, které jsem si tu musela syslit a nedalo se je vyhodit, jsou již vyhozené. Nádobí je již vráceno do kuchyňky, upomínkové předměty předány vybraným kolegům na památku… Dořešuji sračky… Za tři hodiny jdu domů a už se nevrátím… Myslela jsem, že budu celá naměkko, ale zatím nejsem. Možná mi to ale spíš pořád nedochází. To je dobře, bála jsem se, že bych se mohla rozbrečet už tady… Začíná mi jiná éra. Po 8 a půl letech, kdy jsem tady… v mojí milovaný práci… vlastně v jediný práci, kde jsem kdy pracovala… Netěším se na večer. Až to na mě padne. Myslím, že si dneska pobrečím. Milovaný je naštěstí v práci. Tohle totiž bude jen moje chvilka, která se jeho výjimečně vůbec netýká… jsem blázen? Možná. Ale já to tu měla fakt ráda. I když mě to tu tolikrát hrozně sralo, i když tu pracuje spousta dementů, který se věčně snažili mě nasrat… Tak čau…

15 komentářů:

  1. Hehe, z osmihodinové šichty odcházíš na několikaletou čtyřiadvacítku:-))))

    OdpovědětVymazat
  2. je to hrozný, když si uvědomíš, že i takový sráči ti vlastně budou chybět...a neboj ani se nenaděješ a bude tě budit jiná siréna..:-)

    OdpovědětVymazat
  3. budeš zpátky, než se naděješ...

    a to léto !
    není lepší léto než na MD.
    je to jako ve škole, dlouhý, dlouhý prázdniny...

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ještě pár týdnů klidu a pak tě biologický budík začne budit ve čtyři ráno, nejdřív řevem, pak požadavky na jídlo, pak požadavkem \"pojď si hrát\", pak pozdními návraty z diskotéky a pak požadavkem \"vždyť je to tvoje vnouče, tak ho jdi přebalit\".

    OdpovědětVymazat
  5. tak hodně sil do nové životní etapy:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Sejro, díky za připomenutí .o))

    suzuki, zrovna dneska ráno jsem to říkala Milovanému, že za chvíli budeme mít jinýho budíka místo Sanitky! Bohužel nepravidelného a i několikrát v noci :o))

    dalimile, když já si myslím, že se zpátky už nevrátím .o(
    do práce jezdím skoro hodinu a půl a to s děckem zřejmě nepůjde...
    jo a na letošní léto se docela těším :o)

    kiwi, Mod., tak daleko, že bych už myslela na vnoučata, jsem se tedy ještě nedostala :o))

    Mod., Anusko, díky za přání! Síly i elán budu určitě víc než potřebovat .o)

    OdpovědětVymazat
  7. tak užívej mateřskou :-) třeba s květákem nebudeš vstávat tak brzo ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. přítelkyně, jestli bude po Milovaném, tak bude spát jak dudek :o))

    OdpovědětVymazat
  9. Jarmilko, ty jsi naměkko!!!! No ne, taková drsňačka!!!! Ale máš přece nás: Sejra, Suzuki, Dalimil, Kiwi, Anuska, Mod,... My všichni jsme pořád s tebou, nám se můžeš svěřit, s námi si můžeš poplakat...
    Mám trochu strach, že až vletíš do toho 24-hodinového kolotoče, aby ses nám na dlouho neodmlčela. Najdi si na nás vždycky aspoň chvilku!
    Hezké Vánoce!

    OdpovědětVymazat
  10. ach....mne se styskalo docela dlouho.Ale casem si zvyknes (co jinyho ti taky zbyde, ze:)

    OdpovědětVymazat
  11. Nebo si ani nestihneš vzpomínat a budeš mít jiné starosti, jako třeba správně napapané a pravidelně vykakané uslintané mimi :-) A se sentimentem budeš vzpomínat na pracovní pauzy, dovolené, volné dny, konce prac.doby či kabelky :-)) Ale bude to stát za to. Dítě je a bude vlastní projekt, v práci jsi byla jen zaměstnancem, ne? ;-)

    OdpovědětVymazat
  12. hlavne klid! ja si posledni den pripadala jak vykopnuty nepotrebny duchodce a bylo mi priserne, ale on ten cas fakt neuveritelne rychle zaplnis i bez ditete. Ted se spis trochu desim, jak to budu vsechno stihat s klistatkem:)

    OdpovědětVymazat