neděle 19. prosince 2010

Poslední dobou nejsem zrovna nejčilejší.

-Začínám být unavenější a unavenější. Donedávna jsem to těhotenství fakt dobře zvládala, ale teď už chápu, proč se v téhle fázi těhotenství už odchází na mateřskou dovolenou. Už od pátku cítím, že jsem hrozně unavená. V pátek jsem totiž poprvé hodila podvečerního chrupíka. Hmmm chrupík se protáhl na dvě hodiny a až po něm v půl 9 večer jsem byla schopná jít slepit linecké cukroví. Mimochodem jsem si v pátek po dvou hodinách slepování ujasnila, že linecký příští rok opravdu vynechávám. Nejen hrozného sraní s pečením jako takovým, ale to slepování mi zabralo další dvě hodiny… proklínala jsem sama sebe, proč jsem si nekoupila vykrajovátko pouze ve tvaru kolečka… ne já musela mít ještě srdíčka a hvězdičky! Díky tomu prospání jsem byla vzhůru ještě v půl 12, když Milovaný dorazil z práce. Hezky jsme si popovídali, vypili jsme lahvinku vína (nene celou půlku jsem fakt neměla :o)) a kolem jedný jsme šli spát. Počítala jsem, že budu vzhůru zase už v 6 ráno jak je mým víkendovým zvykem. Díky tomu podvečernímu spaní jsem se i bála, že budu v noci čumákovat do tmy. Ale kdeže ty loňské sněhy jsou. Spala jsem jak zabitá do půl 8! Na sobotu jsem měla tolik plánů, co všechno musím udělat! Něco málo jsem dopoledne podělala a musela jsem si jít po poledni lehnout. No a odpoledne jsem upekla pracny a navečer jsem si musela jít zase lehnout. Tentokrát byl podvečerní chrupík dlouhý pouhou hodinu a půl :o)) Musím se přiznat, že ty pracny byly tak nekonečné, až jsem poslední kus těsta vyhodila do koše. Už jsem neměla síly. Musela jsem jí spát… Takže jsem spala od 7 do půl 9. Pak jsem se dívala na Markíze na Sex ve městě a po půl desátý jsem u toho usnula. S občasnými pauzami na záchod jsem spala na gauči u telky až do půl 1, kdy dorazil Milovaný z práce. Tvářila jsem se, jak tam na něj čekám. Opět jsme si povídali, vypila jsem jedno Frisco a v půl 2 jsme šli spát. Bez pauzy jsem chrápala až do 8:15! Došla jsem nakoupit snídani a po Milovaného odchodu do práce jsem připravila náplň do ořechů a naládovala je a musela si jít zase lehnout. Nebylo mi přáno usnout, volala máma. Dvě NE nebrala jako odpověď a tak jsem k ní musela naklusat na oběd. Ve dvě jsem se vrátila a byla jsem tak unavená, že jsem do půl 4 zase spala! Pak jsem tady něco málo podělala, trochu jsem zase přeorganizovala obsah skříní v ložnici a opět jsem vyházela nějaké věci, aby měl Květák dost svého prostoru a teď už se budu jen válet a čekat, kdy se mi zase začnou klížit oči! Myslím, že budu ráda, když přežiju ty poslední tři dny v práci a pak už budu jen spát a odpočívat! Vlastně ve čtvrtek ještě musím nějak zvládnout bramborový salát, hrachovou polívku a vánočku! Ale mám na to celý den, tak když to proložím sem tam nějakou chrupkou, tak to snad zvládnu! .o)) A protože už máme nový foťák, tak sem dávám pro Přítelkyni obrázky svých dvou adventních věnců :o)) Ne, není to moje vlastní práce! Na tohle já nemám… Ale jsou krásný, že? $$OBR458122$$ $$OBR458123$$

17 komentářů:

  1. Jen spi, dokud to jde ;-) Oba se posílíte na velké finále. A nespal si břicho o horký plech;-)

    OdpovědětVymazat
  2. já naopak byla ke konci strasne cinnorodá :-)
    věnce jsou krásn, moc se mi líbí ten se svíčkama, takovej míváme každej rok, ale letos to nějak nevyšlo :-)

    OdpovědětVymazat
  3. bosorko, já zase takovej nárazník, abych si ho spálila, nemám :o))

    přítelkyně, mně se víc líbí ten na zeď, ale takhle nafocenej vypadá líp ten se svíčkama! Ale stejnak je to na hovno, protože to člověk nemůže nechat hořet bez dozoru... takže vždycky v neděli na chvíli zapálim, navečeřim se u něj a zhasínám...
    to by mě zajímalo, kde jsi ke konci brala síly! Dneska se mi v práci i blbě sedí a hrozně mě bolí hlava! Šla bych si lehnout, co ti budu povídat :o)))

    OdpovědětVymazat
  4. taky to tak děláme, navečeřet a sfouknout :-)) tuhle jsme málem vyhořeli, ještěže jsem hnala večer Podnikatele, aby ukrojil Netopejrce okurku, jinak by nám to asi baflo..
    nevim kde jsem brala síly, ja spala hodně první měsíc a naopak na konci úplně v pohodě, vůbec jsem nechápala, proč někteří fnukaji, že už aby to bylo venku, mě to nijak nevadilo

    OdpovědětVymazat
  5. Cha! ať hvězdičky nebo srdíčka, máznu prostředek a slepím, nijak se s tím necrcám... Dvouletýmu dítěti stejně nevysvětlíš, v jaké vrstvě a kde všude co mazat, tak je to fuk :))

    OdpovědětVymazat
  6. tak to já byla čilá doteď a divila jsem se, že někdo už má problémy chodit do práce a stěžuje si třeba už uprostřed těhotenství... a najednou hups a jsem jak mrtvola :o)) ale třeba je to jen chvilkový! To by bylo fajn...

    OdpovědětVymazat
  7. já i když jsem mázla prostředek, tak jak jsem to spojila, tak mi to začalo vylejzat .o(

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to chce koleška, z těch to leze míň, než z hvězdiček, ne? Ale nejlepší je když se s tím nemusí čl. dělat vůbec :-)

    OdpovědětVymazat
  9. haha, taky jsem dělala hvězdičky, ale krom slepování jsem je pak ještě navrch potírala čokoládou. už vím proč babička dělá čtverečky :D

    OdpovědětVymazat
  10. bosorko, no teď už vím, že stačej kolečka :o))

    Wien, na čokoládu bych se ani nevysrala! To mi stačilo u kokosovýho, to bylo taky sraního .o(

    OdpovědětVymazat
  11. víš, že bys coby těhu neměla víno vůbec pokoušet, že jo...

    OdpovědětVymazat
  12. muze to bejt i tou zimou, kratkej den...ja tehotna nejsem a taky jsem najednou ospala a nevykonna ;-)

    OdpovědětVymazat
  13. PJ, ne tak to nevím. Paní doktorka mi řekla, že víno a pivo můžu... v malém množství samozřejmě. Zakázaný je tvrdý alkohol...

    L., no ale zima a krátký dny už jsou nějaký ten pátek a na mě to padlo teď... ale třeba se to prostě jen jednorázově projevilo. Uvidím co přinesou příští dny .o))

    OdpovědětVymazat
  14. To zkrácení a prodlužování dnů mě připomělo komentáře pod mojí PF a to mě zase připomělo, že bych si linkem tamtéž mohla dovolit popřát touto formou do nového roku - hlavně zdravou a šťastnou rodinku, zbytek viz text u PF.. http://www.sharkan.net...od-bosorky (tam jsem jen na návštěvě).

    OdpovědětVymazat
  15. jarmilka: Mně gynekolog při prvním těhotenství taky říkal, že sklenka vína týdně neublíží. Nebo malý pivo. Ale stejně jsem si na trzích dala nealko verzi svařáku - horký pomerančový džus. Byla to stokrát lepší dobrůtka.

    OdpovědětVymazat
  16. Ještě že nejsem těhotnej :-D Ale jak se blíží zimní slunovrat, taky na mě leze hodně únava. Myslím,že je to tím, jak jsou strašně krátký dny.

    OdpovědětVymazat
  17. bosorko, děkuji za přání a taky přeji hodně štěstí do nového roku :o))

    squire, moje gynekoložka byla hodnější, já mám dovoleno víc :o))
    a horký džus mi nechutná. Možná to bude tím, že všeobecně mi džusy moc nechutnají...

    Lorandeli, tak si dávej pozor, abys do toho nevlítnul! .o))
    asi to přeci jen bylo nějaký krátkodobý stav, protože dneska jsem šla spát v půl 10 a vzbudila jsem se ve 2 a od té doby čumim a čumim :o))

    OdpovědětVymazat