sobota 4. prosince 2010

Těhotenská masáž!

HmmmmmmTak konečně se můžu pustit do té těhotenské masáže :o) Prostě jsem se rozhodla, že to zkusím. Sice netrpím žádnými bolestmi zad ani žádnými jinými způsobenými těhotenstvím, ale to snad nevadí. Dopřeju si trochu relaxu. Pořád se jen honim a teď před Vánoci to rozhodně nebude lepší. V Městečku nevím že by někdo tyto masáže dělal a tak jsem si na netu vybrala jeden podnik v Praze. Cena se mi moc nelíbila, nejlevnější, co jsem našla po cestě do práce, bylo za 650 Kč za hodinu! Ale co, pro jednou… :o)) Vyzbrojena mapou jsem ve středeční chumelenici vystoupila z metra a na první!!! pokus jsem salon našla. Po cestě jsem ještě byla vystavena svodům grilovaného masa a klobás na vánočním trhu! Ach můj bože! Ale přeci nepůjdu na masáž, aby tam ze mě smrděla klobása (i když přesně po tom jsem v tu chvíli nejvíc toužila :o)) Salon byl moc příjemný od pohledu. Slečna masérka si mě zavedla do extra místnosti, kde nebyl nikdo jiný. Vyptala se mě na průběh těhotenství, jaké mám potíže a tak… pak se zeptala, v kolikátém jsem týdnu. Přiznala jsem se k 31. týdnu a čekala jsem obvyklé: „To bych do vás neřekla. Máte takové malé bříško!“, ale nic nepřišlo! Ježiš jak mi byla hned sympatická! Konečně někdo, kdo ví, kdy má držet hubu :o)) Vyzvala mě, abych se vysvlékla, mohla jsem si nechat jen spoďáry a fusky! Tak to jsem nevychytala! Ten den jsem rozhodně neměla svoje nejlepší kalhotky! Hmmm popravdě řečeno ani jedny z těch lepších! Nějak mě vůbec nenapadlo, že bych se na masáži musela svlíkat do prádla! To jsem ale trubka. Ale tak snad je zvyklá, že těhotný nosí spíš pohodlné než vzhledné prádlo… hups a už jsem se válela na levym boku na lehátku, na kterym byla podložka zapojená do elektriky a pěkně mě vyhřívala z boku :o) ještě mě upozornila, že si musím sundat i podprsenku. Chápete to? Já jsem se šla masírovat s podprsenkou v pohotovosti! Zapnula relaxační hudbu a už se do mě pustila s pomocí nějakých masážních olejů! Hmmm bylo to tak příjemné. A po chvíli jsem zjistila, že to asi nebylo příjemné jen mě! Květák se začal hýbat. Zdálo se mi, že reaguje na to masírování. Cítila jsem ho úplně jinak než kdy jindy. Možná i ta poloha na boku. Většinou, když se začne hýbat, tak si lehám na záda a tentokrát jsem nemohla. Bylo to hrozně super. Přišlo mi to jako první společný zážitek. Jen já a on… Šup rup a bylo po masáži. Hrozně rychle to uteklo. Tak moc se mi to líbilo, že jsem jí k tý hrozný sumě, kterou po mě chtěla, dala ještě 50 Kč dýško! Jako bonus mi ještě řekla, že moje záda jsou úplně v pořádku, že takový záda už u těhotné hodně dlouho neviděla! Aspoň nějaký dobrý zprávy po tom, co mi den předtím na pedikúře oznámili hroutící se klenbu. Záda jsou OK :o) Škoda že to byla zřejmě moje první a zároveň poslední těhotenská masáž. Za necelé tři týdny přestanu jezdit do Prahy a kvůli masáži tam rozhodně v lednu nepojedu. A co teprve ty prachy! Škoda. Ale všem těhulím vřele doporučuju!

15 komentářů:

  1. Vidíš, služby, pocity i zprávy za to stály:-)

    OdpovědětVymazat
  2. mít ty prachy, tak se tě zeptám na název toho studia:) moje záda oproti tobě v pořádku rozhodně nejsou a to jsem teprv v 17.tt :/ ale aspoň mám šikovnou ségru masérku-amatérku:)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem vždycky na masáži jenom v kalhotkách - podprsenku mi teda rozepíná masérka, když se lehnu. Mě by ani nenapadlo nechávat si spodek... I když možná kalhoty jo (ale stejně mi masíruje i nejspodnější část zad, tak to nevim, jak by se tam dostala), ale já stejně většinou nosím sukně nebo šaty a válet se tam v sukni a punčochách by mi fakt přišlo divný:o)

    OdpovědětVymazat
  4. To je fajn, že máš záda v pořádku. Já s těma svýma zádovýma problémama už teď si neumím ani představit, co bude v těhotenství... A masírovala Ti i bříško, nebo v čem je těhotenská a klasická masáž jiná?

    OdpovědětVymazat
  5. bosorko, tak to tedy každopádně :o))

    Kopřivo, když já normálně na masáže nechodím, takže mě to ani nenapadlo :o))
    kalhoty jsem myslela, že si jen tak stáhnu na půl žerdi, aby se dostala i dolů... ale je fakt, že bych jí tu matračku asi pěkně zadělala těma ucouranejma nohavicema...

    ngvadi, taky by se mi hodila nějaká taková amatérka, která by mě občas jen tak prošmátla...

    La sconosciuto, nene bříško mi nemasírovala... já nevim, v čem je jiná, protože na klasické masáži jsem byla jen jednou v životě. Ale vím, že když chce někdo masírovat těhotné, tak musí mít na to specializaci. V tom přístupu to bude určitě jiné... jsem slyšela, že těhotným se z normální masáže dělá zle... ale fakt nevim žádný podrobnosti :o)

    OdpovědětVymazat
  6. Kua Jarmilko, tak řekni Milovanému, ať tě občas prošmátne! Jestli chlap rád masíruje je jedno z mých nejdůležitějších kritérií. :D

    OdpovědětVymazat
  7. zrovna jsem si říkal, že si otevřu živnost.

    OdpovědětVymazat
  8. Wien, tohle kritérium já ale nemám a Milovaný na moje žádosti o masáže většinou reaguje tak, že mi začne hňácat kozy :o)))

    lempe, a budeš drahý? :o))

    OdpovědětVymazat
  9. Jarmilko, ty u mě budeš mít vždycky nějakou akci.

    OdpovědětVymazat
  10. No to je ale chyba! Život bez masáže, to je jak život bez horký sprchy! :))

    OdpovědětVymazat
  11. lempe, to beru, pokud akce znamená akční sleva :o))

    Wien, já upřednostňuji kladný vztah k vaření .o))

    OdpovědětVymazat
  12. takže, krom toho, že by muž měl být:
    1) přítelem
    2) druhem
    3) milencem
    4) bratrem
    5) otcem
    6) učitelem
    7) vychovatelem
    8) kuchařem
    9) elektrikářem
    10) instalatérem
    11) mechanikem
    12) bytovým designérem
    13) stylistou
    14) sexuologem
    15) gynekologem
    16) endokrinologem
    17) psychologem
    18) psychiatrem
    19) terapeutem
    20) výkonný
    21) organizovaný
    22) dobrý otec
    23) velmi čistotný
    24) sympatický
    25) atletický
    26) citlivý
    27) pozorný
    28) galantní
    29) inteligentní
    30) s fantazií
    31) kreativní
    32) sladký
    33) silný
    34) chápavý
    35) tolerantní
    36) starostlivý
    37) ambiciozní
    38) schopný
    39) odvážný
    40) rozhodný
    41) důvěryhodný
    42) vděčný
    43) náruživý
    44) sypat komplimenty
    45) rád nakupovat
    46) nedělat problémy
    47) velkorysý
    48) bohatý
    49) nedívat se po jiných
    50) nežárlit (ale ani bez zájmu)
    51) rozumět si s její rodinou
    52) dát jí prostor (ale mít starost o to, kam jde)
    53) nezapomenout datum: výročí (svatby, zasnoubení, prvního rande...), ukončení školy, svátek,
    doplňuji bod číslo 54) umět masírovat.

    OdpovědětVymazat
  13. zatím bohužel umím hňácat to samé, co tvůj Milovaný, ale začnu na sobě pracovat a dám vědět.

    OdpovědětVymazat
  14. lempe, z toho tvého seznamu bych určitě tak polovinu proškrtala :o)
    třeba nestojím o sypání komplimentů, o nakupování, bytovýho designéra - to tak, ještě aby mi do toho někdo kecal!

    tak to se máš hodně co učit, jestli zatím jsi u tohoto hňácání, to máme každá doma zadarmo .o))

    OdpovědětVymazat
  15. Těhotenská masáž je jiná v tom, že klasická masáž zad může v těhotenství nadělat paseku - na některý hmaty může blbě reagovat děloha, tudíž masér by měl být speciálně vyškolený, co nedělat...

    OdpovědětVymazat