pátek 31. prosince 2010

To byl ale rok!

-Ufffff to byl ale rok. Rok, během kterého se mi totálně převrátil celý život. Začínal zcela klasicky. Pořádnou kocovinou 1.1.2010. A pak pokračoval ve stejném duchu. Nejdřív jsem si v lednu několikrát oslavila 28. narozeniny a pak už se pilo jen tak… pařba stíhala pařbu a pak najednou přišla velká akce 5.6.2010. Kadeřnice měla velkou oslavu narozenin. Už jsem měla sbalený spacák, karimatky a stan a několik flašek alkoholu. Ale měla jsem už třetí den zpoždění, kterému jsem nepřikládala nijak velký význam. To se holt občas stává. Přeci jsem nemohla otěhotnět tak brzy. Ale pro klid duše a abych si tu akci pořádně užila, jsem si udělala těhotenský test a s překvapením objevila dvě čárky místo jedné, na kterou jsem byla zvyklá. Takže jsem stan uklidila, flašky schovala a obrečela to. Ano, taková byla moje první reakce… A od té doby žiju úplně jiný život. Zrodila se nová Jarmilka. Možná trochu nudnější, ale s tím už se nedá nic dělat :o)) Ze začátku to bylo těžký. Nešlo si zvyknout, ale během té druhé půlky roku jsem tomu přišla na chuť. Zjistila jsem, že bavit se člověk může dobře i bez alkoholu (ale nebudu si namlouvat, že to takhle už budu praktikovat pořád). Dále jsem zjistila, že dny o víkendu můžou mít až 18 hodin, během kterých se můžu věnovat jen sama sobě. Myslím, že i náš vztah s Milovaným je teď takový lepší. Posunul se na úplně jinou úroveň. Z parťáků do postele a do hospody se z nás stali nastávající rodiče. Líbí se mi, jak na Milovaném vidím, že se těší… Byl to hezký rok. Jaký bude ten příští? Určitě hodně náročný, ale věřím, že se nám to bude líbit. Tak držte palce! Ať se v roce 2011 každý má tak, jak si zaslouží a jak si to zařídí! :o))

9 komentářů:

  1. Hodně všeho dobrého v roce 2011 a drž se.-))

    OdpovědětVymazat
  2. Ten rok 2011 bude krásný právě díky tomu, čím bude tak náročný :-))
    Tak hlavně ať vše jde jak po másle! Hodně štěstí!!

    OdpovědětVymazat
  3. Taky hodně štěstí, zdraví a taky rozumně probíhající porod zakončený nejkrásnějším Květákoslavem :-)

    OdpovědětVymazat
  4. poslední věta - moje řeč:) takže šťastný celý tento rok:)

    OdpovědětVymazat
  5. už to máš za pár, takže rok 2011 bude především rodící a pak sžívací, moc ti to závidím, i když se na svůj rok 2011 taky moc těším, bude z půlky napjatý očekávací a druhá polovina jako u tebe :) tak ať se nám to narodí krásný, zdravý a vůbec plný života! :)

    OdpovědětVymazat
  6. ngvadi, ale zase ne moc plný života!!! .o))
    tak ať se nám to oběma povede :o))

    OdpovědětVymazat
  7. La sconosciuta4. ledna 2011 v 10:59

    Přesně tak, těhotenství a mateřství ženskou změní. Z pařmenek se stávají skvělé hospodyňky a úžasné maminky. Vidím to na svých kamarádkách :-) Přeji moc hezký a šťastný rok 2011 ve třech!

    OdpovědětVymazat
  8. La sconosciuto, já se musím pochválit, ale já jsem bývala dobrá hospodyňka i za dob paření... skoro bych řekla lepší než teď :o))

    OdpovědětVymazat