úterý 1. února 2011

Chvíle hrůzy!

-Asi teď budu nucená konečně na té mateřské opravdu začít odpočívat, jak se to má dělat… Včera jsem totiž začala pracovat na poslední úkolu, který jsem do práce dlužila a než jsem začínala, tak jsem rovnou psala info, že mi můžou poslat něco dalšího a ejhle! Ono už nic dalšího není! To mám za to, že jsem vždycky tak rychlá a všechno musím udělat hnedka :o( Trochu se toho děsím… Takže jsem si práci pěkně pošetřila a první část toho posledního úkolu jsem udělala včera a druhou jsem si nasyslila na dnešek… jenže ejhle, byla jsem připojená přes vzdálenou plochu a najednou mě to vyhodilo pryč a nemohla jsem se připojit. Chvíli předtím mi samozřejmě přišel mailík, že na to už čekají a já slíbila, že to během dneška bude… no a teď tohle. A na mém počítači mi nešel net, takže jsem usoudila, že chyba není u nich, ale u mě… tak jsem chtěla zkontrolovat, jestli mi třeba nevypadl síťový kabel. To že se tak jmenuje jsem zjistila až po chvíli, kdy jsem ho našla a zacloumala s ním a počítač zahlásil, že síťový kabel je odpojen! DO PRDELE!!! Takže jsem se najednou ocitla bez spojení. BEZ NETU! Byl to hrozný pocit, nikam se nedostat, nemoci komunikovat (jak víte, služební telefon jsem již odevzdala a stejně by mi byl k ničemu!). Kabel jsem pořád zkoušela zapojit a byl zapojenej, jenže počítač se pořád tvářil že není! Já byla tak vzteklá! Vždyť je zapojený! To vidim, ne??? Vždycky jsem si řekla, že na to seru a šla jsem si lehnout s knížkou. Jenže po chvíli mi to nedalo a zase jsem lezla za počítač a snažila se zapojený kabel zapojit. Bez úspěchu. Akorát jsem se nasírala stále víc a víc… A pak naštěstí Milovaný přijel z práce. Vůbec jsem si nemyslela, že by mi on – IT talent, mohl nějak pomoci. Když si za počítač vlezl a po chvíli měl v ruce šroubovák, měla jsem vyloženě strach, aby to ještě nedodělal… Milovaný ale počítač otevřel, něco tam někam nasadil a bylo to! Já jsem sice kabel nasazovala do správné díry, jenže tam vevnitř ta správná díra nebyla tam, kde by měla být, takže mi to bylo celkem k prdu… Milovaný zachránce, jak jsem na něj pyšná! A teď chrápe v obýváku po tak vysilující akci a já jsem konečně mohla dokončit svou práci! Ufff, v noci budu moci spát, protože jsem dostála svému slibu :o)) Ale jinak jsem si až dneska uvědomila, jak jsem na netu závislá! Úplně mě omejvalo, když jsem si představila, že se s tím počítačem něco vysralo a že nebudu moct na net! Co já bych dělala? Žádnej net, žádnej mail, žádnej blog, žádný informace… NIC. Na nový počítač bysme samozřejmě hnedka neměli. A zrovna teď plánuji koupi web kamery a že si zařídím SKYPE, to měl být další krok v mojí technické zdatnosti a zřejmě i posílení mé závislosti! Zlatý počítač :o)))

13 komentářů:

  1. Ja uz na tebe myslela, ze rodis, kdyz byla ta pauza mezi posty. O to vic jsem se lekla titulku:)

    OdpovědětVymazat
  2. (psala nepodepsana psice:)

    OdpovědětVymazat
  3. z toho si nic nedělej, občas to nefunguje prostě jen tak, z trucu... a po restartu počítače nebo nechání ho nějakou dobu na pokoji si to občas rozmyslí... počítače si žijí svým vlastním životem a nic s tím nenaděláme:)

    OdpovědětVymazat
  4. psice, já snad rodit nebudu! Pořád se nic neděje, nepozoruju na sobě vůbec žádnou změnu, poloha břicha je pořád stejná... chjoooo :o(

    berunko, tohle by se ti určitě každý IT snažil vymluvit, ale já s tebou naprosto souhlasím :o))

    OdpovědětVymazat
  5. hele nepozoruj se, věřmi, že rodit budeš, at budeš chtít nebo ne :-)) já taky nic nepozorovala a najednou buch ho

    OdpovědětVymazat
  6. To chce telefoun s internetickem :))).
    Muj posledni za ktery se Tomas stydel,protoze byl omlaceny a poskrabany,Raptor definitivne poslal do vecnych lovist a ja dostala novy krasny Xperia :)).

    OdpovědětVymazat
  7. přítelkyně, no já bych se ani tak nepozorovala, ale to Milovaný... :o))

    Cheo, to já v mobilu internet mám, ale copak s ním umím? :o))

    OdpovědětVymazat
  8. Kde je Květák? Hele, zejtra dělám státnice, to je skvělý datum pro narození!

    OdpovědětVymazat
  9. Květák je pořád vevnitř v teplíčku a nechce se mu ven :o))
    včera, dnes i zítra je skvělé datum!!! :o)) já bych rodila, až bych brečela! Jen abych už to měla za sebou...

    OdpovědětVymazat
  10. La sconosciuta2. února 2011 v 8:28

    Taky jsem se lekla, že byla nějaká akce Květák, když jsem si přečetla nadpis. Když jsme u Internetu...a taky u toho v mobilu... já jsem nikdy Internet v mobilu nepoužívala, ani nevím, jak se to dělá. A včera jsem si na noc strčila pod polštář mobil a nezamkla jsem klávesnici. Ráno jsem zjistila, že jsem asi nosem nebo uchem surfovala celou noc, páč tam bylo nějaké nokia.com a nahoře ikonka, co jsem nikdy neviděla. V panice jsem volala operátorovi, jestli mi to sežralo nějaké peníze - za celou noc by to byla pěkná pálka. Zatím tam prý nic nevidí, ale klidná budu, až mi přijde vyúčtování. Jinak bez Internetu taky už nedám ani ránu, takže Tě chápu...

    OdpovědětVymazat
  11. vyrazila, ale jen na kontrolu :o))

    OdpovědětVymazat
  12. jsem si rikala, ze je tu nejaky ticho :-)

    OdpovědětVymazat