úterý 8. března 2011

Já bych se párovala, až bych brečela!

:o)Ještě pořád nemám žádnou maminu s kočárem do páru. Ani mi to moc nevadilo, protože ještě donedávna by se našlo procházek s kočárem, na kterých bych byla sama, jako šafránu. Vlastně na začátku minulého týdne to byly přesně 3 procházky. Jinak je na procházky s Květákem pomalu čekačka. Kamarádky jsou jako divý, aby si povozily kočárek. O mámě a ségře ani nemluvim a Milovaný má dost často volno, takže hodně chodíme spolu. Takže jsem si vlastně ty ojedinělé procházky o samotě velice užívala. Jenže už je to pár dní, co jsem začala s Květákem chodit dvakrát denně místo jenom jednou. Takže chodíme dopoledne a pak ještě odpoledne. A tak osamocených vycházek přibývá a když se to pak sejde a člověk má jít obě dvě procházky sám, tak už to není taková zábava. Navíc očekávám, že i zájem kamarádek za chvíli začne opadat. Takže je na čase s tím něco udělat a nějakou tu maminu „sbalit“. Už mám něco rozehraného, s maminama se poslední dobou roztrhl pytel. Tak snad mi něco vyjde. V těhotenství jsem už jeden pokus o sblížení provedla a nějak to moc nevyšlo. Vyhlídnutá oběť se mi pak neozvala, takže to mi trochu srazilo sebevědomí. Ona vyhlídnutá oběť ale už porodila a má se příští týden ozvat, že bysme vyrazily, tak možná… Pak je tu ještě jedna pani z vedlejšího baráku. Seznámily jsem se na cvičení pro těhule a výhoda je, že bydlí fakt hned ve vedlejším vchodě. Má termín za týden. Ta mi tedy moc nevyhovuje povahově, je moc hodná a tichá a nemluví sprostě (i když to já se vlastně přece taky chci odnaučit!), ale kdyby jako jediná klapla, tak je to lepší než drátem do oka :o)). Pak je tu jedna z porodnice. Kluk se jí narodil dva týdny po mě. Jenže bydlí docela daleko ode mě. A ještě jedna ze cvičení, se kterou se potkávám na procházkách a minule se snažila si se mnou domluvit společnou vycházku, jenže neřekla to úplně napřímo a mě to došlo až doma, když už bylo pozdě na nějaké reakce. To jsem ale tupoun! Ta je mi hodně sympatická. Je to už týden a od té doby jsem jí jako naschvál nepotkala!!! Takže možností je mnoho jen některou chytnout za pačesy .o)) No a dneska jsem vůbec potkala výkvět zdejších maminek a ta by se družila, ale to jsem zavrhla okamžitě. Už má za sebou nějaké ty návštěvy ze sociálky. To není ta správná partie pro našeho Květáka :o)))

37 komentářů:

  1. Správně, nebrat všechno, co se namane:)

    OdpovědětVymazat
  2. tyy jo, tak to mě osamocený procházky naprosto vyhovujou, nedovedu si vedle sebe nějakou matku představit

    OdpovědětVymazat
  3. přítelkyně, to já bych ráda aspoň jednou týdně šla s někým, komu nebude připadat nuda bavit se o miminech a takových věcech :o))
    jinak mi samotné procházky taky nevadí, ale občas to prostě chce změnu :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem na tom spíš podobně jako přítelkyně, co tak pamatuju, byla jsem blažená s kočárem sama, případně s dobrou knihou. Přestalo mně to bavit až když bylo Malýmu kolem roku, to jsem se konečně domluvila s maminou z patra nad náma. Taky tichá, hodná a úplně jiná než já. Nakonec se to ale ukázalo jako dobrá volba, pokecáme o dětech a o životě a já aspoň podobnýma kecama nezanáším debaty s bezdětnýma kamarádkama. Mamina poblíž je taky fajn na občasný návštěvy, když mám někoho dál, je domlouvání a dojíždění dost kowbojka.

    OdpovědětVymazat
  5. Jarmilko, zkus nějakého tatínka. Já když jsem jezdil s kočárem, tak jsem byl ostýchavý a četl jsem si. Ale myslím, že kdybys nadhodila nějaké téma o počasí, nebo jaké má pěkné boty, kde že je koupil, možná by si některej dal říct. Přece nebudeš s nějakou slepicí kvokat o dupačkách, prdíkách a ekzémech...

    OdpovědětVymazat
  6. v rámci zvyšování porodnosti v ČR bych se taky přimlouval za nějakého muže, a klidně i svobodného, třeba to pro něj bude inspirativní ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jakoze by Jarmilce udelal sourozence pro Kvetaka?

    OdpovědětVymazat
  8. keimilko, až bude počasí na dobrou knihu, tak to bude jiná!!! .o))

    Lempsi, tak tatínka jsem tady v Městečku ještě žádného samotného neviděla :o)

    PJ, to by se Milovanému nemuselo zrovna líbit, že bych se začala paktovat s nějakým svobodným chlapíkem! A oni se do vídání se s čerstvou maminou asi taky zrovna nepoženou .o))

    Nz, na sourozence mám svoje lidi :o)

    OdpovědětVymazat
  9. Tyjo, já bych se teda balení maminek taky bála. S mým štěstím bych si namluvila nějakou slepici, které se potom nezbavím ani ostrýma nábojema. Vystačím si sama, případně s kamarádkou - double matkou, s tou jsme se ale vzájemně sbalily už dávno před děckama:) A ještě to podle tvého popisu vypadá daleko těžší než sbalit otce svých dětí:D

    OdpovědětVymazat
  10. psice, tak sbalit chlapa je rozhodně snadnější! Na to si dá člověk na kuráž panáka a jde se na věc! Tohle je složitější :o))

    OdpovědětVymazat
  11. Jarmilko, nabízím postup, jak sbalit mladou maminku:
    •dojít pro ni až domů, pokud pro ní nedojdete, tak alespoň přijít včas
    •při setkání jí říct, že jí to sluší
    •vzít ji někam do tichého a teplého místa (kavárna atd…)
    •zaplatit jí jídlo a pití…
    •dovést ji zpátky domů
    •a na rozloučenou pusu.


    Více informací na: http://jak-sbalit-holku.info...H823

    OdpovědětVymazat
  12. Jak vidíš, Jarmilko, bude tě to stát něco peněz a docela dost přetvářky a trpělivosti. Ale aspoň vidíš, jak to máme my chlapi těžké.

    OdpovědětVymazat
  13. tohle jsou rady pro někoho, kdo se chce propracovat k sexu, což já rozhodně s žádnou maminkou neplánuji :o))

    OdpovědětVymazat
  14. Ale Jarmilko, já jsem tenhle postup ověřil a nikdy jsem se k žádnému sexu nedostal...

    OdpovědětVymazat
  15. Lemps, tak to je ovšem chyba baliče a ne balicího postupu:-D

    OdpovědětVymazat
  16. Lempsi, třeba v tom postupu chyběla nějaký tajný bod bez kterého to nejde! Třeba mít tvář Brada Pitta :o))

    OdpovědětVymazat
  17. ja bych se s jarmilkou klidne sparovala - bydlet tam kde ona...ja tehle problem nemam , vetsina starych puodnich kamosek ma take deti a jsou doma a mam na vyber. Chapu ze nove seznamovani jde tim hure, cim jsme starsi ...tak drzim palce!

    OdpovědětVymazat
  18. no moje kámošky jsou tragický! Všem už táhne na 30 jako mě, ale já jsem s miminem průkopnice a nikdo se nechystá mě následovat :o(
    jen Kolegyňka z práce, jenže ta je z Prahy, takže to nebude žádné časté vídání se :o((

    OdpovědětVymazat
  19. Jarmilko, teď mě napadlo... Já bydlím taky v Městečku. Možná ve stejném Městečku? Že bychom chodili spolu! Máš nějaké poznávací znamení? Abych se všech maminek s kočárkem nemusel ptát, jestli se jejich dítě jmenuje Květák.
    Pozn. - Od Brada jsem prý k nerozeznání....

    OdpovědětVymazat
  20. Squire, dej mi na sebe mail a sbalím tě korespondenčně, ani se nebudeš stačit divit!

    OdpovědětVymazat
  21. já se ale k sexu dostat nepotřebuju, takže mě by stačil nějaký ošklivý tatínek, který by Milovaného nedráždil :o))

    OdpovědětVymazat
  22. Jarmilko, ty taky hned myslíš na to nejhorší. Já vím, že na sex teď nemáš ani pomyšlení. A nakonec i s ošklivým tatínkem můžeš mít hezký sex... A s tím Bradem jem si dělal legraci. Tak co, domluvíme se?

    OdpovědětVymazat
  23. Lemps, hodláš mi korespondenčně poslat balicí papír? :-D

    OdpovědětVymazat
  24. Squire, ty potvůrko jedna, pošli adresu a uvidíš!
    Pro tebe a Jarmilku (a ostatní obdivovatelky) nechávám kontakt:
    mudr.drak@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. :-D Ty to bereš jako challenge, viď:) Jinak si nedovedu představit, k čemu by ti bylo sbalit mámu od rodiny sedmset kilometrů daleko:-D

    OdpovědětVymazat
  26. Ale Squire, vždyť já jsem taky taťka od rodiny! Ale když mě někdo provokuje, tak to jde všechno stranou :-))
    Nakonec ten Stuttgart zase není tak daleko a jako doktora by mě zajímalo, jestli by stálo za oputit Městečko a začít znovu jinde.
    Takže v podstatě volím mezi tebou a Jarmilkou (ta je zatím zticha a zalezlá jako myška).

    OdpovědětVymazat
  27. Kdybys tu chtěl začínat sám, nebo se svou rodinou, tak ti nikdo nebrání, máš-li dost kapitálu na soukromou praxi (na nemocniční kariéru zapomeň, údajné odchody doktorů do Německa byla bublina, nemocniční lékař v Německu se má hůř než v ČR).

    Hele, ale tímhle ožehavým tématem nebudu plácat jarmilčinu diskuzi. Písni mi do vzkazů na squire, jestli chceš slyšet víc.

    OdpovědětVymazat
  28. Jarmilko, sorry, ale vypadá do na Squire!

    OdpovědětVymazat
  29. člověk si na chvíli odskočí s kočárem ven a už mu někdo sbalí tatínka! .o))

    OdpovědětVymazat
  30. Jen si pěkně bal jarmilku. Já se držím zásady, že všechny chlapy, kteří za něco stáli, jsme si sbalila sama. Jak balil někdo mě, ukázalo se to jako katastrofa. A nebudu si s třicítkou na krku měnit životní zásady:)

    OdpovědětVymazat
  31. ste mě (opět?...!) ani jedna nepochopily. Jarmilka si stěžovala, že nemá komu předat kočár na vyvenčení Květáka... a já navrhnul svobodného muže, v tom smyslu, že by pro něj vození Květáka v kočáru mohlo být inspirující

    OdpovědětVymazat
  32. to ty jsi nepochopil mě! Já nechtěla nikomu předávat kočár, ale chtěla jsem někoho, kdo bude chodit s kočárem se mnou :o))

    OdpovědětVymazat
  33. Jarmilko, tak Squire mě prej nechce, píše něco zásadách, nechápu její nezájem. Že prej se mám hlásit u tebe, abych se staral o zábavu při vození...

    OdpovědětVymazat
  34. Až někdo na procházce nějakou uvidíš, tak ji sbal... :-) Téma k hovoru máte společné...

    OdpovědětVymazat
  35. to se nevylučuje ;-) šoupneš mu kočár s Květákem a půjdeš vedle něho a můžete klábosit ;-)

    OdpovědětVymazat
  36. Lempsi, smůla! Ty si tady nestydatě balíš squire a čekáš, že po jejím odmítnutí já hned přiskočím? Mám přeci taky nějakou svou hrdost! :o))

    OdpovědětVymazat