pátek 14. října 2011

Asi jsme se nevyjádřili dost jasně.

-
Doma nemáme klasický jídelní stůl. Máme tu jídelní barový pult a barové židličky. Vypadá to moc dobře a vždycky se nám u toho pohodlně sedělo. Když přišla návštěva, tak nikdo si sám od sebe nesedl do obýváku na sedačku, všichni hned zasedali na bar. Prostě paráda!!!

Jenže když se narodil Květák, tak se to začalo zdát být méně super než doposud. Jak s námi bude jíst u stolu? Děti by si měly zvykat hned od malinka, že se jí společně u stolu. Jenže jak sehnat tak vysokou jídelní židličku? Pátrala jsem, pátrala… našla jsem jednu, stála 10 tisíc a byla hnusná jak noc. Až jsem se na to vysrala, koupila jsem v bazaru dřevěnou a přes Kadeřnici si sehnala truhláře od nich z vesnice, že mi pod to něco udělá, abych to měla dost vysoký. To jsme to ale vymysleli, co?

A tak jsme mu to odvezli. A jelikož jídelní pult se židlema a barem máme v tmavě hnědé a židlička je přírodní dřevo, tak jsme ho požádali, jestli by bylo možný to nabarvit, aby nám to domů ladilo. „Není problém.“, prohlásil hřmotný truhlář a slíbil, že do týdne to máme. A vskutku, po týdnu a jednom dni volal, že je to hotové a dneska pro to Milovaný jel. Sám… Přišla jsem domů a nestačím věřit svým očím. Přesně ta tmavě hnědá, úplně ta stejná. Fakt to trefil! Bohužel jsme mu asi dost jasně nevysvětlili, že chceme, aby nám celá židlička pasovala barevně k nábytku, nejen ten spodek, který nám dělal! Takže mám dvojbarevnou židličku. A Milovaný to prostě vzal a přivezl. Jooo všiml si, že něco není v pořádku, ale prostě to neřešil. Doma na něj zanadával a jel s Květákem na procházku. Ani jsem se nestihla zeptat, kolik to stálo. Já to snad ani nechci vědět…

A za půl hodiny čekám pána, u kterého jsem reklamovala matraci na postel. Doufám, že dopadnu líp než s židličkou… A zaplať pánbůh, že to si vyřizuju sama! Ta matrace prostě půjde z baráku!!!

15 komentářů:

  1. Ženská prostě není nikdy s ničím spokojená...
    A tu matraci jste určitě nepužívali podle návodu k použití. Určitě jste ji nárazově a asymetricky přetěžovali, však on to to ten pán vysvětlí.

    OdpovědětVymazat
  2. matraci jsme používali správně, ale rošt ne :o(((
    já jsem spokojená se vším, co si sama zařídím a udělám! .o)

    OdpovědětVymazat
  3. si děláš prdel? on Vám nevyreklamval matraci, protože jste špatně použily rošt? jak se dá špatně použít rošt?

    OdpovědětVymazat
  4. špatně nastavený jezdci, prasklý lamely... :o(

    OdpovědětVymazat
  5. ti chlapi, bože, někdy fakt perlí:D

    OdpovědětVymazat
  6. :-D to je dobrý, my máme ikeackou zidli a jsem strasne spokojena, je to celoplast , takže to vrazim do sprchace a umeju a je to pohoda :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jarmilko, Suzuki, Anuško, Přítelkyně:
    Chlapi mají v hlavách spoustu důležitějších věcí, než nějaké pitomé stoličky a matrace. Příkazy musíte chlapovi formulovat jasně a srozumitelně, nejjednodušší je vystačit si samy - spoustu rad najdete i na internetu, třeba Desatero pro práci s motorovou pilou.
    http://www.vseumel.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Lempe, ale to, že bysme tu židličku mohli nechat natřít, aby nám sem pasovala, byl Milovaného nápad! Takže jsem neměla potřebu mu cokoli formulovat :o))

    OdpovědětVymazat
  9. Jarmilko, nemohla bys napsat, jak je to teďka s vepřem, knedlem a zelem? Jestli jako teď choděj častěji dohromady, nebo bylo zelo jen výjimka?? Mě už to čekání na zelo nebaví. :((

    OdpovědětVymazat
  10. No, tak já se teda přihlásím k sex-koučce, snad mě taky naučí vařit zelí. :)) Blog jsem smazala, byla by to nuda, jsem teďka dost spokojená. :))

    OdpovědětVymazat
  11. no to chápu, že to je nuda psát o tom, jak je člověk spokojenej! :o)

    OdpovědětVymazat
  12. :))) já považuju za výbornou školu života, že učíte sedět květáka za barem už od útlého dětství! sladěnýho, nesladěnýho:))

    OdpovědětVymazat
  13. jojo na to není nikdy dost brzy! :o))

    OdpovědětVymazat