čtvrtek 13. října 2011

Procházka v dešti!

-Včera byl takový typický podzimní den. Od rána poprchávalo, někdy chcalo, bylo krásně zataženo, ale nebyla zima… S Květákem jsme dopoledne vegetili doma, ani nakoupit jsme nebyli. Pěkně jsme si zatopili, když nám ten kluk pořád leze po tý studený podlaze. No prostě paráda. Odpoledne jsme vyrazili ven s Matkou a Lebkounem. Procházka to byla opravdu krátká, protože zrovna začalo chcát dost. Takže jsme rychle obešli blok a letěli k Matce domů na návštěvu. Květák Lebkounovi prolustroval jeho území, ocucal mu hračky, zatahal psa za chlupy a docela ho to znavilo. Začal být protivnej, chtěl spát. A tak tu byli dvě možnosti. Jít spát domů do teplíčka, do postele a Jarmilka by měla chvíli zase pro sebe. Anebo jít ven s kočárem, aby se Květák vyvětral. Matka řekla rovnou, že ona teda už ven nejde ani náhodou… A tak jsem popřemýšlela a překvapivě se rozhodla pro druhou možnost… Sice pršelo, ale tak trochu deště ještě nikoho nezabila! A tak jsem navlíkla Květáka, usalašila ho do polohy ležmo do fusaku a vyrazila se domů vybavit do deště. Vzala jsem si svoje nové nepromokavé boty s goretexem a taky svojí starou nepromokavou bundu bez kapuci. Asi po milionté jsem se v duchu rozčilovala, co za dementa vyrobí bundu do deště bez kapuci…??? A hlavně co za dementa si jí koupí! Budiž mi omluvou, že jsem jí kupovala v době, kdy mě ani ve snu nenapadlo, že bych někdy musela někde běhat v dešti, když nepočítám přeběhnutí z domova do hospody! Natož že bych v tom dešti běhala dobrovolně! Místo kapuci jsem si navlíkla kšiltovku a šlo se! Jako fakt jsem si po dlouhý době užila procházku. Nikde nikdo. Žádný kočárek za kočárkem. Je vidět, že jsem jedinej magor v Městečku. Poslední dobou se s Květákem moc často sama na procházku nedostanu, tak jsem si pořádně užívala pohledu do kočáru! Protože pohled na mýho spícího démona je k nezaplacení. Nevydává zvuky, nevrtí se, prostě jen tak pokojně leží spí, občas si zadudlá, nebo nahlas oddychne! Andílek, co vám budu povídat! Hodinku jsem s ním polítala a rozhodla se, že tohle budem muset praktikovat častěji… ale tedy chtělo by to ještě nějaký lepší kalhoty než džíny! Ty studily a byly prochcaný až na kůži! :o))))

12 komentářů:

  1. kdybysme se o lítání v dešti bavili před třeba 9ti měsíci, tak by sis ťukala na čelo. Koukám, že Květák na tebe má dobrý vliv..:-) (btw. když jsme to četla, tak jsem si na čelo poklepala..:-) )

    OdpovědětVymazat
  2. počkej, včak tě to taky čeká! Anebo taky ne a budeš zalezlá doma :o)))

    OdpovědětVymazat
  3. to jo zalezlá doma u telky nebo v pelíšku s někým...:-)

    OdpovědětVymazat
  4. suzuki, no nevim, jak moc budeš zalezlá v pelíšku, až budeš mít mimiňáka!!! :o)))

    Kresťane, no já, kdo jiný? :o)))

    OdpovědětVymazat
  5. :-)) taky jsme včera courali v dešti, vzalajsem si na to pantofle a podnikatelovo bundu :-)

    OdpovědětVymazat
  6. to asi nebyly nepromokavý pantofle, že? :o)

    OdpovědětVymazat
  7. pod maskou drsňačky...
    Chtělo by to jen místo džín sukni a místo bot s goretexem lodičky. A pak už jen potkat pána s deštníkem a zazpívat si spolu v dešti.
    http://www.youtube.com...re=related

    OdpovědětVymazat
  8. Ale Jarmilko, ty jsi ale vybíravá... Krása muže spočívá přece v něčem úplném jiném, než je jeho vzhled... Ten pán nebyl žádný chudák, ale už stejně není mezi živými (umřel v r.1996 v Beverly Hills, což je velmi dobrá adresa).

    OdpovědětVymazat
  9. a bydlel aspoň vedle Brandona Walshe? To by byla fakt dobrá adresa :o)))

    OdpovědětVymazat
  10. Hm, tak Jason Priestley (aka Brandon Welsh) se Jarmilce líbí... http://www.google.cz...429,r:12,s:0
    Ale on není zrzek, že ne?

    OdpovědětVymazat