středa 2. května 2012

Koupání :o)

-
Od čtvrtka je u nás tak krásný počasí! Letní počasí mě ale zastihlo nepřipravenou. Hlavně Květáka nemám připravenýho. Takže jsem v pátek narychlo kupovala letní sandále za "pouhých" 685 Kč. Ale neměla jsem na výběr, u nás na malym městě není moc možností, kam jít nakoupit, takže jsem brala, co bylo. A pak jsem udělala nálet na místní sekáče a Květákovi pořídila nějaký ty kalhoty a šortky. Sebe jsem nějak nestihla vyřešit. Všechny letní kalhoty, co mám (a mám jich požehnaně), jsou mi velký. Každoročně jsem mívala opačný problém a letos poprvé je to jinak. Ve finále je ale výsledek stejný - nemám co na sebe a chodim v džínách! Zato tílek mám jak nasráno. Jsou mi ty loňské (sice trochu volnější, ale nevypadá to špatně) a jsou mi i ty staré, které jsem si tu pořád syslila v naději, že mi třeba ještě budou - a ono ejhle!!! :o))) V sobotu jsme byli celá rodina na chatě. Teta s rodinou, já, Květák, Milovaný, moje milovaná maminka (která mě srala už po dvou minutách, které s námi strávila v autě), babička a děda. Strašně jsem se těšila, že Květáka šoupnu do bazénku. Je hrozná kachna, takže jsem věděla, že to bude mít u něj úspěch. Přijeli jsme a já se hned hnala do sklepa pro bazének. Když mě s nim babička viděla vycházet, málem to s ní švihlo. "No doufám, že ho nechceš koupat?", vystartovala na mě hned zvostra! "No to teda chci!", odpověděla jsem jí taky vostrá jak břitva. Tak jako srát mě bude moje máma a babička se ještě přidá??? "Ta voda má 17 stupňů.", navážela se dál. "Já ho taky nebudu rvát do vody ze studny, ale ohřeju mu jí.", nedovedla jsem pochopit, o co jí jde. "Fouká to studeně, je duben, opovaž se ho koupat." Bylo zbytečně jí vysvětlovat, že teploměr ukazuje 29 ve stínu a že to třeba v létě ani nebude. Pak se přidala moje máma, aby toho nebylo málo. Na koupání jsem se radši vysrala, ani bych z toho neměla radost, kdyby do mě pořád ryly... Vynahradili jsme si to v pondělí, které jsme strávili u kamarádky na zahradě. Jakmile jsme dorazili, tak už jsem viděla, že má bazének napuštěnej a její holčina běhá po zahradě nahatá a cachtá se... Květák šel okamžitě do roucha Adamova a hups do vody. Celé odpoledne neměl boty a běhal jen tak. Prostě přesně všechno to, co by mu máma i babička zakázala. A jak byl spokojenej! Fakt hrozně moc. Celý odpoledne jsem o něm nevěděla. Ušetřila jsem za pleny, páč čůral do trávy a večer padnul jak podťatej. Teď se jen modlim, aby neměl kašel, protože to by mi máma zase dala!!!! :o))))

10 komentářů:

  1. Když tak tvý mámě vzkaž, že já koupu děcka v bazénku na balkóně od dubna do října a nejsou nijak extra souchotinářský:)

    OdpovědětVymazat
  2. já bych svý mámě vzkázala něco jinýho, ale to bych byla sprostá :o)

    OdpovědětVymazat
  3. mělas ho vykoupat v Seči, aby měly jó důvod remcat :D

    OdpovědětVymazat
  4. no tak to by asi nepřežila :o))

    OdpovědětVymazat
  5. Podnikatel chtěl taky napouštět bazén, ale zatrhla jsem to, máme větší a na jedno vykoupání škoda vody, my ještě počkáme :-)
    maminky jsou radost :-)) neboj taky budem takhle šikanovat děti

    OdpovědětVymazat
  6. Ty se stehovat nebudes? To uz jako nebudes blogovat? Bloguje konci, vsichni se stehujem. :D

    OdpovědětVymazat
  7. aha, to ani nevim... a proč končí?
    tak to budu muset promyslet... co a jak z blogem :o)

    OdpovědětVymazat
  8. Hej, Jarmilko, už máš jen 2 dny!!!!!

    OdpovědětVymazat