středa 20. srpna 2014

Hubnu do oteplovaček!

Proč pořekadlo "Rychle nabyl, rychle pozbyl." neplatí i o kilech??? V jiných nežádoucích oblastech to platí perfektně. V této bohužel je úspěšnost na nule. Alespoň u Jarmilky... :o(

Takže jsem si sice letošní léto pořádně užila, co se gurmánské stránky týče. Ale ty následky!!!
Čtyři kila od začátku července! Slušnej výkon, nemyslíte?

A jelikož se poslední dobou ochladilo a já zahodila volné plátěné kalhoty a navlíkla zase džíny, začala být otázka "Co s tím, Jarmilko, hodláš provést?" dost aktuální. Jarmilka je od přírody tvor nedisciplovaný a s vůlí slabou a potřebuje nad sebou nějaký bič!

A tak jsem se rozhodla a přihlásila se do jednoho nejmenovaného projektu a od pondělka jsem započala jíst podle jídelníčku jimi sestaveným. Je to na měsíc a trpím od prvního dne! V ohlasech na toto hubnutí jsem četla, že lidi měli problém sníst takové množství. Tak to mě upokojilo... jenže realita je taková, že jsem asi oproti zbytku populace výrazně žravější. Mám pořád hlad a od pondělka už čekám, až se ten  můj žaludek tedy trochu smrskne a přestane skuhrat...

A ty jídla!!! Bože! To opravdu někdo dobrovolně jí ovesné vločky? Možná by to ani nebylo tak hrozné, kdybych si to mohla dát s něčím jiným než bílým jogurtem. A bože, co je to arašídové máslo? Větší hnus jsem v životě nejedla. Dneska jsem chleba namazaný tímto hnusem vyhodila do koše. Huba celá slepená, ani jsem nezjistila, jestli je to sladké nebo slané...??? A dneska mě čeká setkání se sardinkami v rajčatové omáčce, což bude mé poslední jídlo v tomto dni. Prostě finále jak má být...

Jelikož jsem si k té dietě musela koupit nějaký drink a vitamíny za téměř dvojku, tak jsem si říkala, že bych to ten  měsíc měla vydržet. Ale odehrává se ve mně velký boj, co vám budu povídat... Jako tonoucí stébla se chytám neděle, kdy je volný den a můžu se najíst, čeho budu chtít.

Naštěstí mi od pondělka splasklo břicho, tak snad ten výsledek nějaký bude. Já chci být zase mladá, krásná a netlustá! A s tím třetím jediným můžu něco aktivně dělat. Tak dělám :o))

5 komentářů:

  1. Arašídové máslo není tak špatná záležitost, ale namazaný na chlebu to fakt není žádná výhra :D Lepší je, když se přidá do nějakého jídla, třeba do krémové polévky nebo tak... Ale to odbočuju. Jen vydrž, ale chce to vydržet i v rozumným stravování i po tom měsíci. Jinak sice teď zhubneš, ale pak se ti to zase vrátí. Ale měsíc je docela dlouhá doba na to, aby sis zvykla ;)

    OdpovědětVymazat
  2. no to tedy výhra opravdu není! Jednou jsem to měla v toastu zapečené s marmeládou a banánem a to bylo dobrý... ale takhle... bohužel se musím držet jejich jídelníčku :o((
    měsíc tedy není dlouhá doba... před dvěma rukama jsem zhubla 10 kilo za tři měsíce díky zdravé stravě a pravidelnému jídlu... a po víc jak roce jsem zase pomalu najela na staré zvyky... hlavně ládování se večer je pro mě hrozné úskalí :o))
    ale tak uvidíme. Po tom měsíci bych měla dostat nějaké instrukce co dál... ale myslím, že žraní večer bude zakázáno :o)))

    OdpovědětVymazat
  3. Nejhorší je pivo. A pivo večer obzvláště. a pak se vždycky ještě člověk naláduje v deset v noci - ideální je u nás doma v tomto ohledu slanina - deset deka na prkýnku, trošek chleba a šup do postele:-))))

    OdpovědětVymazat
  4. No vidíš, já tmářka žiju v představě, že je burákový máslo jedna z nejkaloričtějších bomb planety a ono je součástí diety! To nic nemění na tom, že mi taky výrazně nechutná, možná právě to je na tom ten fígl:).

    OdpovědětVymazat
  5. Sejro, nejhorší je jakýkoli alkohol! Však já od začátku léta piju víno nebo pivo téměř každý večer... no a pak přijde to ládování :o)) miluji Milovaného prkýnka, co lednice dá... a dneska večer bude doma! To bude peklo!

    psice, no ona to žádná dietní záležitost nebude :o)) tohle není dieta, u které se jedí jen light potraviny :o)) ale hnus to teda je... když už já něco nedojim, tak to už je na pováženou :o))

    OdpovědětVymazat